"אומרים עלי שאני....."

ש איילת

New member
"אומרים עלי שאני....."

אחרי סדנא של 3 חודשים ביקשו מאיתנו לכתוב זה על זה מה אנחנו חושבים על כל אחד .. כמובן שלא הקריאו לנו אך בסוף הסדנא אחת הבחורות באה אליי ואמרה לי ברצינות: "את כזאת מאופקת! מאופקת ושקולה. בחיים לא ראיתי כזה בן אדם מאופק ושקול" ברגעים הראשונים היתה לי תחושה קצת כבדה.. אוקיי זה מה שהיא אומרת. זה מה שהיא חושבת עליי ואחר כך אחת אחרת מוסיפה: "וכל דבר שאומרים עליך את לוקחת באופן אישי.. לא חשוב כמה מילים תזרקי לאוויר ותגידי שזה לא נכון. את תקחי את זה באופן אישי.." (כאילו "דה" :) אוי ואבוי לי אם אמשיך כמו פעם לעשות את זה..הדרך מכאן לדיכאון קצרה מאוד) אני לוקחת את אשר אמרו לתשומת לבי אך כמובן שלא אישי מידי. (פעם דברים כאלה היו הורסים אותי..הייתי סופגת אותם כאילו אני ספוג. הייתי כואבת על כך שחשבו עליי כל מיני דברים) אני מי שאני יש מראות שאומרות לי כך ויש כאלה שאומרות לי אחרת.. תמיד חושבת על איך להשתפר, לשנות , להשתנות ולצמוח.. אבל הרבה פחות נפגעת ממה שאומרים. אז אומרים......

IC4

New member
אולי בעצם לא לקחת את זה בעבר אישי

כשאת אומרת שנפגעת מה בדיוק "בך" נפגע? אולי מה שהחשבת כ"לקחת אישית" פגע בך בגלל שלא לקחת את זה "אישית" אלא שכחת בכלל את עצמך בתוך מה שנאמר עליך תקחי זאת "אישית" כדי לשים לב למה ש"אישי" בך מעתה אמור לקחתי זאת אגואית

ש איילת

New member
מה בדיוק בי נפגע..

וואלה..כדאי שאחשוב על זה.. אולי אגו?.. אולי כי לא הצליחו להכיר אותי באמת. ואומרים שאני X ו Y.. שזה דבר קטן מאוד מהמכלול השלם של מי שאני.. אולי כי כשמי שאומר את זה מתייחס לזה כאל משהו שלילי אז ההרגשה לגבי זה לא טובה.. .... אני חושבת שאתה צודק בעניין של לשכוח את עצמי בתוך מה שנאמר עליי.. מעניין.. חושבת, איילת

ש איילת

New member
אולי

כדאי שאומר את הדברים קצת אחרת..: אולי כי אני(!) מתייחסת לתכונות מסויימות כאל משהו שלילי וכשאומרים לי שאני ה"תכונות" האלה.. אני מאוכזבת מעצמי וכואבת על כך שהייתי כזאת . אולי כי אני(!) לא מרגישה נוח מספיק לתת לכל אדם להתקרב אליי. ואני שואלת את עצמי עכשיו: למה...איך זה..במה זה תלוי שאני לא פתוחה לגמרי עם חלק מהאנשים.. ועם אחרים כן. ואולי זה לא עניין של פתיחות אלא של הבנה בינינו. לפעמים אני מרגישה שאני מדברת עם מישהו אבל אני והוא לא מבינים אחד את השני..:)... ואיך זה שלרוב אני נפגעת מאלה שלא לגמרי מבינים אותי..שלא לגמרי פתוחה מולם..ומהאחרים אני מקבלת את הביקורת אחרת. מקווה שלא סיבכתי מידי, יום יפה
, א.

kung fu

New member
מרתק לקרוא!!!!!!

גם אני עדיין לוקחת אישי דברים. ממשיכה לעבוד על זה

ש איילת

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo13.gif

זאת עבודה חשובה ןמבורכת להמשך הדרך בהצלחה

למעלה