איזו פינה מעולה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
זה הנושא שכלכך מעסיק אותי בזמן האחרון - משהו כמו חודש עברתי תהליך של 10 חודשים - רוחני עם ביטויי מדיטציות - ויפאסנה, למידת תיקשור, תיקון עצמי ועוד כמובן, אבל קשה לתאר כי זה מורכב ב"סוף" התהליך ההוא ניפגשתי עם קוראת בקפה זה היה סיפור מדהים נסיעה ספונטנית לסופש באילת עם חבר טוב מאוד!!! שלי והאקסית שלו לאוהל בחוף מפרץ השמש (אם מישהו מכיר, אחרי הרודס). באוטובוס קרה מה שקרה, דברים הובילו לדברים וניפגשתי איתה למחרת, יום שישי, נפגשנו בטיילת באילת ובמהלך הקריאה שלה קרו כמה דברים * דבר ראשון היא צדקה כלכך בדברים שאמרה לגבי * דבר שני היא ביצעה תהליך הכלל מגע באמצעות ידיה וידי שיצר לקיחת אנרגייה שלילית ונתינת אנרגייה חיובית * הדבר החשוב ביותר, לגבי פינה זאת, ואחד מהתבונות המרכזיות מבחינתי שהיא אמרה לי הוא " איזה מתוק וחמוד אתה, אין לך אומץ לב" קודם כל הגישה החיובית המוחלטת שלה הדהימה אותי לומר לאדם שאין לו אומץ לב וכתוצאה מזה הוא חמוד ומתוק נשמע כלכך מדהים, וככה זה היה נשמע לי אז וגם היום ואז הבנתי אחד הדברים שחסמו אותי בחיי היה חוסר אומץ לב למי אכפת כרגע ממה הוא נוצר, לא בא לי להמשיך לחיות בעבר ולהמשיך להזין את מודל הקורבן שבי כעת נותר לי רק להמשיך להילחם את קרבות היום יום, לאזור בכל עת אומץ לב, להאמין בדרכי, לאהוב את הנסיכה שלי (ואם אין, אז זהו אני, הנסיך שלי
)
ולהיות אביר!!! להיות אראגורן!!!
אהבה ואומץ
שלומי