אומץ

אומץ ../images/Emo45.gif

מוקדש למגי ולכולם גם
שיר האומץ\ קיפלינג ------------------- אם תחשוב כי תיפול, כבר נפלת אם תחיה בלי היסוס וניצלת, אם תרצה לנצח אך תאמר לא אוכל הן ברור שבחרת בקל שבקל. אם תאמר כי תאבד, הן תאבד בודאי כי כל איש בעולם התוסס והחי הרוצה להגיע לתרועת ניצחון לא יגיע אליה בלי תרועת הרצון. והוא חוק עולמים לנמשל ומושל ופשוט הוא החוק ואיתן מברזל החלט כי תוכל - רצונך אז מושל עליך יגן חוק איתן מברזל. מלחמות החיים לא תמיד מבקשות את האיש החזק וכתפיו הנוקשות, אם יתמיד, אז תמיד ינצח בכל רק אותו האיש החושב כי יכול. -------------------------
בוקר טוב אנשים טובים באמצע החיים.

magy

New member
אחרי הכל../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

אומר שלמה ארצי.........אחרי הכל....את שיר..... אחרי הכל את שיר לא עוד בשר ודם לא עוד אשה חיה אבל את שיר קיים והוא עטוף מילים מילים ומנגינה וקצב מסויים אחרי הכל את שיר קיים אז לפעמים כשקר לי בשקט מתיישב איתך ושר בלי מילים אני שר לי אחרי הכל את שיר נכתב כל המילים שאת לחשת בי כל המילים שאת לחשת הן שיר עכשיו אוהבת ועוד מה שחשת בי מילים , מילים , בשיר נכתב אני קרוב בשיר כמו הנשימה באהבה נפתח ונסיים במה? ונסיים במי? אולי בך, אולי בי אולי בלי מילים אחרי הכל את שיר שלי בוקר טוב אנשים

בוקר טוב אדמור ../images/Emo61.gif

מה התוכנית של החבר´ה על שני גלגלים לשישבת?
כשיגמר החום הגדול, נמשיך
לתור את הארץ, חודשיים תמימים אנחנו בתוך מזגן.....

האדמור

New member
חונה.. בשבת הקרובה יש מיפגש

במטרו יבואן אופנועים . בכפר סבא. כולל תצוגה. להקת רוק. ונשים יפות.

zahavashanny

New member
אדמור זה נשמע מענין,../images/Emo42.gif אפשר גם

לבוא ככה סתם בשבילן להציץ באופנענים אני רק מקווה שהם חתיכים כמו שאני מתארת לעצמי אותם.

למעלה