אומנם לא מנגה אבל

• פותח הנושא SC
  • פורסם בתאריך

SC

New member
אומנם לא מנגה אבל

הנה עבודה קטנה שלי משנת 1996, שמן. הסריקה לא איכותית ובהחלט נעשה עוול לצבעים.

שוליייי - זה מקסים!!

אם או בלי פגיעה בצבע - יופי של עבודה, כל כך ריאליסטי! אם זה היה בשנת 1996 מעניין מה אתה מוציא מהידיים שלך היום! מתה לראות! אפרת

SC

New member
תודה אפרת !

את בהחלט צודקת. מה שאני מאוד אוהב בציור זה שכל הזמן הולכים ומשתפרים ולכן אני לא נוהג לזרוק עבודות ישנות גם אם הן לא מוצלחות במיוחד. אני שמח שאהבת, ובהחלט התקדמתי מאז, עברו הרבה הרבה מים בנהר אבל טרם מצאתי את מה שאני מחפש באומנות. אני רוצה לצייר הכי ריאליסטי שאפשר....נראה אם אגיע לשם ! בכל מקרה זו אחת העבודות היחידות שהצלחתי לסרוק כי השאר ענקיות. תודה רבה !

לא מוותרת לך!! ../images/Emo8.gif

תשיג מצלמה דיגיטלית ותצלם לנו! שנהנה מהכישרון המשובח שלך! אפרת

SC

New member
בסדר, זה עניין של זמן

אבל אנחנו בינתיים פה, נכון ?!!!!

רובנס

New member
וואו.......... אולי נתחלף בשמות |../images/Emo28.gif

רובנס מתאים יותר לך מאשר לי

SC

New member
רובנס מתאים יותר למי ?

Dreamsphere

New member
מדהים!!!

כמה שהציפור בולטת והרקע כהה איך זה יותר ריכוז עליה

SC

New member
תודה רבה !

כשאני מצייר תמונה כל שהיא אני מחליט איזה אובייקט הוא הכי חשוב, בו אני מתמקד ומבליט אותו ע"י שימוש במספר טכניקות. הדברים הפחות חשובים מקבלים פחות תשומת לב ! ע"י כך אני משיג פוקוס, במקרה הזה על הציפור.

SC

New member
לא לא לא, כל אחד והכינוי שלו

אבל תודה על המחמאה, כמו רובנס אני עוד לא !

FreeFeeling

New member
Unbelievable !!!! ../images/Emo24.gif

מאוד אהבתי להתבונן ביצירה שלך ! על כך תודתי לך. ממש עבודה יפיפייה לי באופן אישי: כן-הציפור מזכיר קצת את הסגנון של Van-Gogh. (ממש יפה !) אהבתי גם את החתימה שלך ;) FreeFeeling

SC

New member
FREE FEELING

תודה בן, חבל שלא הצלחתי להראות את הצבעים האמיתיים של התמונה. אם אני לא טועה, קן הציפור מזכיר לך את השדות אולי שצייר ואן גוך ? כי הוא צייר אותם בצבעים חמים חזקים, הרבה צהוב, הרבה אור, הרבה שמש ! אייייי ואן גוך.... עכשיו שאמרת לגבי החתימה שמתי לב שלא כולה נסרקה, חסר שם החלק של התאריך למטה. אני תמיד רושם שם את השנה גם. משמח אותי שהעבודה מצאה חן בעינייך !

Tenchi

New member
מעולה!

במיוחד אהבתי את הרקע השיור כנגד הציפור והקן. זה נעשה על פי תמונה, או דמיון בלבד? אלון =(^.^)=

SC

New member
היי, אלון

לא ממש לא ציירתי את התמונה הזו מהדימיון, ציירתי אותה מתמונה שיש לי בבית.

למעלה