אומנם חדשה

ברנדי1

New member
אומנם חדשה

אומנם חדשה בפורום אבל לצערי ממש לא בשאר. אנחנו נשואים ארבע שנים ובטיפולים כבר שנתיים עוד מעט. לא מוצאים אצלנו שום בעיה ועדיין לא הולך. אנחנו אחרי שלושה חודשי איקקלומין עם הזרעות. ושלושה חודשי מנוגון עם הזרעות. היום שוב התחלתי להזריק 2 אמפולות מנוגון. אני מקוה שהפעם זה ילך למרות שאני מאוד סקפטית. אני מאחלת לי ולכולנו בהצלחה החודש.

ברנדי1

New member
שיטת ברטוב

אני צריכה פרטים על השיטה? למי היא מיועדת וכו. וכמה עולה הבדיקה. פשוט לדעתי יש בעיה אך לא עולים עליה.

סנונית 1

New member
שיטת ברטוב

בבדיקה של ברטוב בודקים את הזרע בהגדלה של פי 6000 בבדיקה רגילה רק פי 400. ברטוב בוחן את גרעין הזה וטוען שיש לו משמעות רבה גם אם יש בעייה בתנועתיות או בכמות או במורפולוגיה, מאחר ולטענתו זרע בעל גרעין טוב מעלה את סיכויי הפריית הביצית במיקרומניפולציה. השיטה מיועדת לגברים בעלי זרע בעייתי ועלות איבחון היא 600 ש"ח עלות מיון להפרייה 2500 ש"ח.

נועם@בת

New member
מתקשרים למעבדה ושואלים אותם

הם עונים מאוד בסבלנות.
נועם ~שתבוא לירושלים אחרי שתחזור מפריז~

עינת ב6

New member
ברוכה הבאה ברנדי!../images/Emo140.gif

רק רציתי לאחל לך שהיונת קצרצרה אצלנו בפורום...
לצערי אני לא ממש מכירה את ברטוב ולכן אתן לחכמות ממני לענות,
בינתיים שיהיה לך יום מקסים!

ברנדי1

New member
רגיעון

שלום לכולם. אני צריכה שתעזרו לי למצוא שיטות להרגעה עצמית ולמצב רוח למרות המצב. כדי שאני אוכל להתמודד עם זה יותר טוב. האם רגיעון יכול להפריע לטיפול? תודה

תמרלה

New member
אולי ללכת לטיפול רגשי?

סליחה שאני כל-כך ישירה ! אבל אם קשה לך להרגע ואת נכנסת למצבי רוח שהם מאוד נורמאלים וטבעי שיבואו במצב זה אז אני חושבת שטיפול רגשי יכול לעזור! כי רגיעון או רסקיו או כל תרופה אחרת הם כמו שהשם שלהם אומר זה משפיע לרגע! או מציל אותך מלשקוע בדיכאון! אבל לא נותן לך כלים להתמודד עם כל התחושות והרגשות המחשבות שעוברות אליך! אני מודה שאם לא הייתי בתקופה זו בטיפול היית מזמן מתמוטטת! אני בעצמי מטפלת ואני יודעת שזה לא קל להתמודד לבד, אפילו אם יש בעל תומך או חברה או אחות....( ממש
- זה משהו אישי שלי ) אז באמת לא קל לשרוד את כל הטיפולים הללו! בכל מקרה לפני שאת לוקחת משהו תקראי טוב טוב את ההוראות, ועדיף משהו טבעי ולא להכניס עוד רעלים לגוף!

פינקי33

New member
אני תמיד המלצתי פה על קלמנרבין

שהוא כמו רגיעון אבל מישהי כתבה לא מזמן שהוא מכיל חומרים כימיים למרות שידוע לי רק על טבעיים (פסיפלורה וכו') אבל מאחר וטרם בדקתי לא יכולה לומר... אני יודעת שלי הוא עוזר ולדעתי אם היה מורכב מחומרים כימיים לא היה נמכר ללא מרשם רופא, ונראה לי שגם רגיעון הוא סיים-סיים.

סביון1

New member
שלום ברנדי

בתל השומר מתקיימת סדנה לתמיכה במטופלות IVF שמטפלת בדיוק בבעיות שהזכרת. אני עברתי אותה ואני מאד ממליצה. אני לא בטוחה שהסדנא עדיין קימת (זה היה לפני שנתיים או יותר, כבר לא זוכרת) אבל את יכולה לנסות לשאול על זה במח' IVF שלהם, אם זה מענין אותך. הסדנה היתה פתוחה לא רק למטופלות תל השומר.

רוית ב

New member
סדנה כזו יש כמעט בכל מח' IVF

כמעט בכל בית חולים צריך לברר ולשאול מאוד מומלץ!!! ניתן להשתמש בטיפות להרגעה R47 קיבלתי אותן כחלק מהטיפול ההומאופטי שעשיתי במרפאת פריון ברפואה סינית מיוחד לטיפולים והריון מותר!! ומאוד מאוד עוזר. מומלץ אני לא חושבת שצריך לסבול מתופעות הלוואי של הזריקות (עצבים!!!!!) אם אפשר להקל, לא פוסלת עזרה רגשית זוהי תקופה קשה מאוד והבעל או חברה טובה לא תמיד מסוגלים או יכולים לעזור חוצמזה יש את כולנו פה לרשותך מתי שאת רוצה במסר בפורום במפגשים. בהצלחה!!!!!!!!!!!!! מחזיקה אצבעות

i p e r e t z

New member
מתוקה יש תרופה טבעית שנקראת

רסקיו רמדי בקבוק בצבע צהוב זה מפרחי באך ניתן להשיג בכל בית מרקחת ולהשתמש רק באמת שצריך לא על כל דבר קטן.. בהצלחה ענבל

Blue velvet

New member
זה עוזר למישהי?

עליי זה לא השפיע כהוא זה. רק אהבתי את הטעם שמזכיר ליקר...

גלולית

New member
מה עם רפואה סינית?

רפלקסולוגיה יכולה לעזור, שיאצו, אפילו סתם...מסז' טוב. גם נופש לא יזיק.

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מאחלת לך הרבה הצלחה. דרך אחת טובה להרגעה היא רסקיו רמדי. רגיעון אני לא ממש מכירה. רק הערה מנהלתית - לשרשר יקירתי לשרשר
על מנת שלא יגמרו לנו הדפים, אנחנו משרשרות הודעת אחת לשנייה. תודה.

סנונית 1

New member
אני תמיד בעד טיפול אבל...

אם זה יקר לך ואת מרגישה שאת לפעמים מתוחה וצריכה להרגע ולא תמיכה נפשית מאסיבית אז יש ספר של ד" ברוך אליצור פסיכולוג התנהגותי ומצורפת לספר קלטת הרפייה מאוד מומלצת. בהצלחה.

למעלה