אומנם אני חדש פה.

natan zavi

New member
אומנם אני חדש פה.

אבל אני עוקב אחר הפורום הזה הרבה זמן ורק מילים טובות יש לי להגיד לכם ולכן אך יחד עם זאת יש כאלה שלא !! אני לא רוצה לסכסך אבל תראו מה מצאתי בפורום "הומור שחור" , שירשור בדיחות על התמונה של בני סלע האנס שנתפס על ידי השוטרים בתחנת המשטרה בנהריה. תראו איזה כתובית מצאו בפורום הומור שחור לשים בתמונה המדוברת !!! אבקש לקבל את התיחסותכם לדבר. שיהיה לכולנו סופ"ש נעים !! השרשור המדובר !! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=907

solee

New member
../images/Emo6.gif

חוץ מהקטע של הפורום (מה הקשר?
) יש משפטים ממש מצחיקים !!

../images/Emo6.gif גדול- ולמי שלא הבין

זאת השנה השניה ברציפות שפורום "הומור שחור" מגיע למקום השני ואנחנו מגיעים למקום ראשון, כנראה שהם קצת ממורמרים. האמת שממש לא, המנהל הגיע אלי ובירך אותי באופן אישי על הזכיה. והינה לינק להודעה המדוברת.

ואם לחדד את העניין אז..

נאמר בעבר שלבני סלע היו כרטיסים באתרי הכרויות , ובפרוש היה כותב לשמנות לא לפנות אליו חחחחחחחחחחחחח חסך לי לקנות שוקר חשמלי שהיה בחוץ המלעון הזה.. נשיקות הילה

אפרתוש המאמוש אני קוראת את מחשבותיך

את הולכת להגיב פה עוד שניה בשרשור הזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחח ../images/Emo6.gif למה??? דווקא ממש רציתי!

רמי ורד אמר בתכנית של יאיר לפיד (ההורססס
) שבני נראה כאילו תמיד משהו מסריח לו...
אותי זה הפיל מצחוק חחחחחחח קבלו תמונה משעשעת של האנס ו"אנסי" (יש דימיון בין השניים...)

לא יודעת מה נסגר עם תפוז ../images/Emo5.gif

חלה טעות גולש/ת יקר/ה, חלה טעות בפעולה האחרונה שביצעת, לא ניתן להמשיך לעמוד אליו ניסית להגיע. הודעה נשלחה לצוות הטכני, אנו מתנצלים על אי הנוחות. בברכה, תפוז אנשים

אבל אבל אבל... זאת לא התמונה במלואה

כל ניסיון נוסף בלהעלות את התמונה לא צלח. אז פשוט ירדתי מזה... תתמודדו

צביקוש23

New member
זה כלום.. אני ראיתי

אני ראיתי שבוע שעבר משאית שעל החלון הקדמי היה פתק לבן בצד ימין. בהתחלה תיארתי לעצמי שזה הפתק הרגיל שרשום עליו "פקח אני פורק סחורה".. התקרבתי וזה מה שראיתי.. נשבע לכם "פקח\שוטר...! את בני סלע כבר תפסת? לך חפש!

למעלה