אומנות השרשור
K kit k@t New member 19/10/03 #3 את שולטת! אני התכוונתי לכתוב על זה סיכום אמיתי כזה... עם הגדרות והכל... אם את רוצה אני עדיין אעשה את זה.... זה ממש מגניב קאט
את שולטת! אני התכוונתי לכתוב על זה סיכום אמיתי כזה... עם הגדרות והכל... אם את רוצה אני עדיין אעשה את זה.... זה ממש מגניב קאט
ש שירנושקה New member 19/10/03 #5 יפה קבלי ח"ח ../images/Emo45.gif לפחות זה נחמד... זה לא נראה כמו דרקון... וזה לא עושה טראומות לילדים קטנים...
יפה קבלי ח"ח ../images/Emo45.gif לפחות זה נחמד... זה לא נראה כמו דרקון... וזה לא עושה טראומות לילדים קטנים...
K k e r e n l New member 19/10/03 #12 כל הכבוד../images/Emo70.gif||../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif קבלי ח"ח
C CosmikDebris New member 19/10/03 #14 I thought humans were supposed to be really smat and all. Well I'm hopeless. IM GOING TO SEE KILL BILL! are you ready for the kill?
I thought humans were supposed to be really smat and all. Well I'm hopeless. IM GOING TO SEE KILL BILL! are you ready for the kill?
D Doctor Evil New member 20/10/03 #19 אני בעד סדר חדש כל הודעה שלא תשורשר למקום הנכון- תמחק. רק כוח! WHO'S WITH ME?! (SAY AIII)