אומנות החלימה

Variety

New member
אומנות החלימה

שלום לכולם! זה זמן רב (מאוד מאוד אפילו) שלא כתבתי כאן. קיבלתי את הספר "אומנות החלימה" של קרלוס קנטנדה. ספר מאוד נחמד ומעניין. אבל חל שאין לי דיי זמן כדי להתמקד כרגע ולהצליח בעצמי. לפני כשבועיים הייתה לי חוויה מעניינת... ישנתי במיטה ונרדמתי, הכל היה חלל שחור כל הזמן והבנתי שאני רדום. החלטתי לנסות "לצאת מהגוף", השקעתי אנרגיה והתחלתי לרחף כלפי מעלה. הרגשתי כאב וזרמים אז הרפיתי קצת, ושוב אבל בהרבה יותר עוצמה יריתי את עצמי כלפי מעלה. ריחפתי מעל איזה עיר בשעות הערב של איזשהו מקום. השמיים היו בצבע סגלגל עם עננים ולמטה רק עורות של אותה העיר. הסתכלתי על העיר, ואז על ירח או שזאת הייתה שמש - אני לא זוכר. הייתי ממש ממש צלול, ידעתי שאני ישן והמשכתי לרחף עד שקשב החלימה שלי התפוגג ועיניי פשוט נעצמו. מאז לא לא יכולתי לישון הרבה עקב הרבה עבודה אבל בקרוב אני אחזור לשעות עבודה נורמליות :) ע"פ מה שקראתי, זה השער השני, לא? אני חושב לחזור אחורה ולחזק את קשב החלימה שלי. קצת התמקדות ואני אחזור לצלילות בחלומות שלי שזה לדעתי יותר חשוב כרגע כדי להתקדם.

L i z a r d

New member
אהלן

קודם כל זה נשמע יפה וטוב. אם אתה סבור שיצאת מהגוף אז זה מוגדר כפתח השער השלישי, אבל אני מאוד מציע לך שלא להצמד לעניין השערים בכל מה שקורה לך וכרגע לעבוד לפי מה שכתוב בספר ולפי הידע שלך. מה גם שאני לא יודע בדיוק מה קרה לך. אתה יכול לתאר את הכאב שחשת בניסיון הראשון? ומה הרגשת לאחר מכן כש"ירית את עצמך כלפי מעלה"? יהיה גם מעניין אם תנסה לתאר את החלל השחור שדיברת עליו בהתחלה.

למעלה