אומנות החלימה

eliranashky

New member
אומנות החלימה

היי.

אני קורא את הספר אומנות החלימה של קרלוס קסטנדה ושם הוא מתאר מפגש עם יישויות וטיול בעולמות שאינם ידועים לאדם הממוצע.
משיטוט בפורומים גיליתי שיש אנשים נוספים שמדברים על זה
שאלתי היא האם הדבר קיים ?
האם לדעתכם משהו קורא באמת מעבר למציאות מעבר לחלום או שזה רק פרי יצירת הדימיון כמו חלום צלול

אתה צריך לשאול את עצמך

כי אף אחד לא באמת יכול לענות. זו שאלה של אמונה.
אחרי שאמרתי את זה אני יכול רק לומר לך שאני מאמין שזה קשקוש מידבק, ושחבל לי שהמיסטיקה בשקל הזו מרחיקה אנשים טובים מתחום שהוא לחלוטין מדעי ומוכח. אין סיבה טובה להאמין שבחלומות שלנו אנחנו נפגשים עם ישויות מעולמות אחרים פשוט כי אין שביב ראיה אחד שתומך בעניין (חוץ מעדויות של אנשים שמודים שבאותו הזמן הם... חלמו). זו כמובן רק האמונה שלי, והיא לא מחייבת אף אחד אחר.

בכל מקרה ברוך הבא, ואם יש עוד שאלות- זה המקום :)

eliranashky

New member
תודה רבה על התשובה המהירה ו...

כשאמרת

"ושחבל לי שהמיסטיקה בשקל הזו מרחיקה אנשים טובים מתחום שהוא לחלוטין מדעי ומוכח."
האם התכוונת לחלומות צלולים ?

כמה זמן אתה מתעסק בחלומות צלולים וכמה פעמים חווית?
אני מנסה להבין כמה ניסיון יש לך על מנת לדעת אם לאחר המון זמן של ניסיון אולי חווים דברים מעבר לחלומות...

תודה. :)

כן. התכוונתי לחלומות צלולים.

אני מתעסק בתחום של חלומות צלולים כבר כמה שנים, ולא. לא חלמתי משהו שהוא 'מעבר לחלום'.
כמובן שאם הייתי מאמין בכל מני ישויות הייתי אומר לך שפגשתי אותן, ושאם הייתי מאמין במסעות אסטרליים הייתי אומר לך שחוויתי כמה.
חלמתי שאני עומד ליד הגוף שלי (בעוד הוא ישן) כמה פעמים, ושאני פוגש כל מני דברים מוזרים, אבל אני מאמין שאלו רק חלומות. למה חלום על אווטאר הוא רק חלום, אבל חלום על הגוף הישן שלך הוא פתאום "מסע אסטרלי"? (אני אישית מעדיף חלומות על אווטאר. Bending is so much fun).

אני אומר לך שוב- תאמין במה שאתה בוחר. בכל מקרה אף אחד לא יוכל לשכנע אותך לכאן או לכאן. do what fees good.

eliranashky

New member
תגובה וגם הקרנה אסטרלית

שיכנעת אותי שזה באמת בעיני המתבונן. ואני מסכים איתכם שזה חלומות אני חושב שלאחר שבדקתי את הנושא הכל חלומות ...
מלבד דבר אחד שאני רוצה לבדוק ועדין לא הצלחתי...
הקרנה אסטרלית.
יש לנו בעצם דרך להוכיח את אמיתות הדבר הזה על ידי בדיקת מציאות...לא כך ?
אם בבדיקת מציאות הספרות ישתנו אז זה חלק מהחלום ... אבל אם זה לא ישתנה אז אולי באמת יש דבר כזה הקרנה אסטרלית...
מה דעתכם ?
:)

שמע... רעיון יפה!

שמעתי פעם על מחקר שבא לבדוק האם יש חוויות "לפני המוות" שבהן יוצאים מהגוף ורואים הכל מלמעלה. הרעיון היה לשים תמונות על הארון שמעל חולים סופניים בבית חולים, ולראות האם יהיו חולים שידעו לדווח על התוכן של התמונות האלו אחרי "חוויות" כאלו.

הרעיון שלך לוקח נראה לי. נסה אותו בחלומות הצלולים (או ההקרנות האסטרליות?) שלך, וספר מה קורה. אני מחכה לשמוע :)

eliranashky

New member
הלוואי ו...

יכלתי לעשות הקרנה אסטרלית כרצוני.
כרגע אינני יכול וכשעשיתי זאת פעם אחת אני לא בטוח אם זה היה חלום...
מעניין אותי לשאול את אלו אשר ניסו האם הם ניסו בדיקת מציאות ומה קרה אז...
אני חושב שזה פשוט היה פותר את המחלוקת לגבי הנושא הזה.
אם למישהו יש תשובה חד משמעית נשמח לשמוע את תשובתה..
בכל אופן בשבועיים הקרובים אני מתארגן על הספרים א)הקרנה אסטרלית מדריך למתחילים ב)מדריך להקרנה אסטרלית
כמובן שאם אצליח ויהיו לי תשובות אפרסם אותם כאן.

makron2

New member
לפי הבנתי המוגבלת...

לאן שתשומת הלב/תודעה הולכת גם המיינד הולך ולאן שהמיינד הולך גם הגוף הולך או התפיסה של הגוף ככלי.

בתהליך הקרנה אסטרלית המודעות בדרך כלל מופנת לנדידה לעבר כדור אור מעל הראש מחוץ לגוף.

בחלום צלול המודעות מופנת לסביבה דמיונית.

ביציאה חוץ גופית המודעות מופנת לגוף ולחוויות שיתוק השינה.

לכל מצב יש "יציאה" או נדידה של התודעה בצורה אחרת לפי הדמיון.

יש גם גוף האור בהתאם לקבלה ולמרכבה - כלי האור - פעם הייתה לי חוויה שכזו שממצב של ריק/חושך/חלל שחור ראיתי נקודה של אור למנהרה ואור בקצה שלה.הגוף שלי היה עשוי מאור והאור הפך לדלת שפתחתי אותה עברתי לחלום צלול.

לדעתי מדובר בשלב שהדמיון עדיין בהתחלתו ולכן הגוף מקבל צורה של אור בדומה לאור שרואים טבוע בעניים ברגע שעוצמים אותם רק הרבה יותר חי ובוהק - כמו שמסתכלים על המסך הרבה זמן אז ואז עוצמים עניים ועדיין רואים את המסך בקווים לבנים כאלה - שזו הגרסאה עם האיכות הנמוכה.

שוב למיטב הבנתי המוגבלת מדובר על *מישורים פנימיים ז"א צורות התבטאות של הדמיון. - יש הרבה הקבלות בדתות שונות למישורים אלו ולרוב הם מתוארים כספרות(עיגולים)או חלקי גוף שונים שכל אחד מהם הוא חלק מהשלם.

makron2

New member
החוקים תקפים לכל המצבים...

ז"א בדיקות מציאות עובדות והגברות צלילות עובדות בצורה זהה.

makron2

New member
המציאות היא בעין המתבונן....

או המיינד שלו - אם מישהו פוגש מלאכים או את אלוהים בחלום או בזמן איבוד הכרה והוא מאמין בזה אז זו המציאות שלו.

יש כל מיניי אמונות בעולמנו וכמו שקינג אמר להתווכח אם אמונה של מישהו זה תרגיל חסר תועלת - ברגע שאנשים פוגעים פיזית באנשים אחרים אך ורק בשם האמונה שלהם זו הנקודה שצריך לאשפז אותם בכפייה

eliranashky

New member
אכן המציאות בעיני המתבונן

רציתי להבין את המציאות האמיתית דרככם כי לפעמים יש אשליה שיכולה להטעותנו.
בכל אופן קיבלתי את תשובתי חוץ מדבר אחד שנשאר פתוח עדין לגבי ההקרנה האסטרלית... ראה תגובתי בשירשור הנ"ל...

למעלה