אומנות החלימה (24)

Dazed&Confused

New member
אומנות החלימה (24)

החלימה היא שימוש בכלי, כלי שהוא זמן השינה שלנו שבו נקודת התפיסה שלנו משתוללת ולא מקובעת, כבעירות. בעזרת הכלי הזה אפשר ביתר קלות ללטש את גוף האנרגיה, ללמוד את נקודת התפיסה שלנו ולתרגל שליטה בה, ולהכיר את הקשב השני. ועוד דברים שוליים שכאלה... בשירשור הקודם (23) , יש כמה הודעות שלא קפצו, כדאי להציץ.

deep ocean

New member
גוף האנרגיה שלי משתוקק

שאני אחווה חלימה שוב... איך אני יודעת את זה? אל תשאל אותי אני פשוט יודעת. למה אני לא עושה את זה? גם את זה אני לא יודעת. הממממ.

Dazed&Confused

New member
אני מתאר לעצמי

שאת קוראת את הטקסט ומרגישה דיגדוג עמוק בפנים ויודעת.

Dazed&Confused

New member
חוויה רגשית

החלום האחרון שהיה לי הבוקר, לפני שהתעוררתי, היה מעין סרט. הייתי אני, מודע באופן יחסי, מרגיש הכול. פגשתי דמויות בעלות נוכחות חזקה, ואני לא בטוח איך להתיחס אליהן. כי לא התכוונתי לחלימה בשום חלק. אבל יתכן שנכנסתי לבד, לא יודע. פשוט הדמויות חזקות, ופעם אמרו לי שבמקרה כזה הן לא יצירי דמיון. ואז אני בתוך העלילה (בתוך רצון מסוים לחוות, לא מתוך חוסר אונים של אי מודעות) חווה את הכול. ואז אני מתעורר מלא ברגשות האלה, עם כל המטען, והכול מאחורי... בעולם שהשארתי מאחור. לפעמים זה מפחיד אותי. חשבתי על זה הרבה הבוקר. כל כך הרבה רגשות בעולם שהוא ניחבא מעולם העירות שלי, ה"מציאות" שלנו.

ElementOfAir

New member
איזה חיית לילה או משהוא...

אוקי שלום אני חדש... משהוא שמציק לי המון זמן ולא הצלחתי לעשות עם זה כלום - כשאני נרדם קורה לפעמים שאני נכנס לגוף אחר שלי ואז מגיע איזה צורת חיים ומתקרבת אלי. אני משותק. אני מת מפחד ואין דבר שאני רוצה לעשות יותר מלגעת בדבר הזה לטוס אתו רק לאן שאפשר. אבל אני משותק ולא יכול לעשות כלום. משהוא התנסה בזה פעם? איך אני יכול לתקשר עם זה? AIR

מעניין. לא קרה לי (עדיין?)

נראה לי שאם רק תגע בדבר הזה, אז לא יגרם לך נזק. איך "נראית" או אולי "מורגשת" צורת החיים הזאת?

ElementOfAir

New member
כן.

אין לה צורה מוגדרת בד"כ או שהיא לוקחת את הצורה של אנשים שאני מכיר או שאני פשוט מרגיש אותה מאוד קרובה אלי נוגעת בי או לוחשת לי כל מיני שטויות... חוצמזה מי אמר שהיא גורמת לי נזק - היא גורמת פחד, פחד שכמוהו לא ידעתי בכל חיי גם יחד אבל אני די נהנה מזה האמת... זה יותר טוב מלגמור אפילו... בגלל זה אני כ"כ מת ללכת אחריה לעולם שלה... נראה לי שזאת אותה אחת כל הזמן... היא באה אלי כבר 3 שנים.

אשכר

New member
או.קיי. כאן מגיע הקטע שבו אתה מספר

קצת על עצמך, מה הרקע שלך ב"תחום", האם קראת את קסטנדה, מה מס´ חשבון הבנק שלך, ולמי אתה מוריש את הכסף בסוף.

Dazed&Confused

New member
כן, זאת תהיה התחלה טובה...

וגם אם תוכל לפרט יותר על התהליכים שתיארת קודם, כמו: "כשאני נירדם" (אתה מודע כל הזמן? או שנהיה מודע אחרי תהליך ההירדמות) וכדומה.

Cheetah

New member
?

אתה חושב שזה יהיה דבר טוב אם תגע בו? למה? מה גורם לך לחשוב שהוא יכול לקחת אותך לאנשהו? (כלומר, קיים משהו מהניסיון שלך שמעיד על כך?)

ש1234

New member
סתם רציתי לעדכן אותכם (אני בפיגור

רב מאחורה, אפילו לא הגעתי לרעיון החלימה, אך...) בזמן האחרון אני מצליחה לזכור חלומות
אני ממש מאושרת מכך כן ירבו בינתיים אני רק זורמת איתם, בלי ניתוח ובלי כלום - פשוט מקבלת אותם זוהי התקדמות בשבילי ואני גאה

Dazed&Confused

New member
אין דבר כזה סתם

כל הכבוד- גם התקדמות לקראת חלימה וגם דב טוב לכשעצמו
תמשיכי ככה

ש1234

New member
תודה בועז, מאוד נחמד מצדך להגיד

זאת (הכנסת לשופט שליכזה נוקאוטט...

deep ocean

New member
איזה צחוקים!!

לא התקדמתי בחלימה כי לא ממש עשיתי מאמצים, אבל אתמול היה לי חלום כל כך מפורט ואמיתי שכרגע קלטתי בעצם שהכל חלום. חלמתי שיש לי חבר ואני נותנת לו לקרוא הודעה שלי בפורום, בידיעה שהוא ידע אחרי הקריאה שיש לי סרטן (כי באותו השרשור יש הודעה אחרת שקשורה לזה). ואז אנחנו נפגשים והוא שואל אותי משהו ואני מבינה לאן הוא חותר. ואני מספרת לו על הסרטן, וקורים עוד מליון דברים בחלום (אין לי כח לפרט). בכל אופן, מזמן לא קרה לי שחלמתי חלום ולא הייתי בטוחה אם זה חלום או לא. אני כזה יושבת עכשיו מול המחשב, ואני חושבת מה אני הולכת לכתוב תיכף בפורום, ואם החבר שלי יקרא את זה. חהחהחחהה. טוב, אני עוברת על הפורום ורואה את פינת החלימה, ואז אני חושבת רגע....יש לי חבר בכלל??? אהההה, זה היה חלום!!! חהחהחחהחה, זה היה פשוט ענק!! הדבר הכי מפתיע שהחבר הזה לא העיק עלי. מאד שנפרדתי מהחבר האחרון שלי, המחשבה על חבר היתה מעיקה עלי. גם בחלום וגם כשהתעוררתי הוא לא העיק עלי (נו, טוב, בניתי דמות של אדם כרצוני...בעצם זה לא מפתיע..חהחהחה).
כרגע אחרי הכתיבה, אני יודעת שאני לא מוכנה לחבר, אבל זה נחמד בחלום.

ElementOfAir

New member
איזה עומס...

אני מוכרח לציין שכמות ההודעות כאן ביחס לזמן היא פשוט עצומה! יש לכם פורום סופר פעיל ולטובה. בסך הכל לא הייתי 3 ימים ואני בקושי מוצא את ההודעה המקורית(על היצור שבא אלי בלילה)... אז ניחשתם נכון... אני בצבא... חוצמזה כן קראתי קסטנדה פה ושם... אבל אני לא לוחם או משהוא כזה אז אל תיקחו אותי ברצינות...(; בקשר לדבר הזה שקורא אז לא אני לא עושה בד"כ מאמצים מיוחדים להשאר מודע בזמן ההירדמות אבל הדבר עם המפלצת הזאת קורה דווקא לרוב כשאני כן מנסה לשאר מודע... WELL...

Mahadi

New member
אולי זה סייר ../images/Emo66.gif

בספרים של קסטנדה מתואר הסייר כמעין השלכה של מודעות כלשהי שתרה אחרי מקורות אנרגיה, ובמקרה שלנו אחרי גוף האנרגיה שלנו. ברגע שאנו מבחינים בהם ורוצים לבוא בעבותיהם, כל מה שאנו צריכים לעשות זה להצהיר את כוונתנו בקול. אני לא בטוח שזה המצב שבו אתה נמצא, אבל אני משער שהתחושה העמוקה שיש לך לבוא במגע עם אותו יצור נובעת מידיעה כלשהי שהוא יכול ללמד אותך דברים שאתה לא יודע, ובעצם כך טמונה גם הסכנה. אומנם יש הרבה דברים שאנו יכולים ללמוד מאותם יצורים, אבל בדרך כלל בסופו של דבר הם יגבו מאיתנו מחיר כלשהו, ובקיצור- את החירות שלנו. דרושה מיומנות הבחנה ומשמעת מאוד נוקשה כדי לא ליפול בפח שאותם יצורים(בחלקם) מנסים לטמון. אני באופן אישי יודע שאם אני אתקל באחד מהם, הסקרנות וההרפתקנות שבי יגברו על ההיגיון הבריא ואני אבוא בעקבותיהם, השאלה היא איפה אנחנו שמים את הגבול

למעלה