זה לא טוב...
היום בחמש בערך אני משאר.. ניסיתי לצאת מהגוף.. עשיתי כמה ניסיונות, מאוד איטיים, עפתי הרבה כלפי מעלה, בסופו של דבר התחלתי איזשהי חוויה (אני לא סגור מה זה) אז עמדתי בחדר שלי ליד המיטה, חוויתי בהתחלה אפקטים עקומים.. של חוסר שליטה או חוסר תיאום עם הגוף ועם הראייה. לא פעם ראשונה שזה קורה לי, במיוחד בחחגים. הסתכלתי במיטה לראות את הגוף שלי, ולא מצאתי אותו. יצאתי מהחדר עדיין מרגיש כמו שיכור אבל הולך ומשתפר, הכל היה מאוד מציאותי, משום מה התחלתי לפתח הרגשה מאוד רעה, הייתה לי הרגשה שקרה משהו שלא היה אמור לקרות בחחג הזה. פתאום ראיתי כדור אנרגיה צהובה, עובר מאחוריי ויורד במדרגות, ושמתי לב שהוא קשור אליי בחוט, עקבתי אחריו. הוא ניכנס לחדר שינה של ההורים שלו, וראיתי שהוא הולך לכיוון אבא שלי. הכדור היה קשור אליי לא ידעתי מהו ומה ההשפעה שלו עליי, אז שראיתי לאיזה כיוון הוא הולך, צעקתי לו לעצור, זינקתי עליו ותפסתי אותו. בשלב הזה ההורים שלי הסתובבו כלפי.. חיוך של ידע.. וניצוץ של זדון בעיניים.. אבא שלי במיוחד נראה לא טוב, הוא נראה מאוד מת... (מה שמעביר בי עדיין צמרמות שאני חושב על זה) הם אולי אמרו משהו אבל אני לא יכולתי לדבר איתם, הסתכלתי על הכדור הצהוב.. שנראה עמו כדור צמר זוהר האמת.. ועזבתי את החדר שלהם ועליתי למעלה. בשלב הזה כבר הבנתי שמשהו משובש כאן, ורציתי לצאת, להתעורר או לעבור חלום אחר. הייתי צלול מאוד.. וניסיתי הרבה דברים החל מלתת לתמונות למשוך אותי.. לרוץ אל תוך מראות.. לעשות לחץ מתון כדי לעוות דברים.. שום דבר לא עבד.. הסתובבתי הלוך ושוב בסלון.. הולך וניהייה יותר ויותר מתוסכל. (אפילו עברה בי המחשבה להתחבר לאינטרנט ולהתכתב עם מישהו כדי לקבל עצה...) הלכתי לחדר של אחותי, אני לא בטוח למה. הערתי אותה ואת בעלה (הם בדרך לא יושנים אצלי בבית אבל הפעם כן), התחלתי לדבר איתה ולהסביר לה מה המצב שלי (לא קל). היא רצתה לחזור לישון, התווכחתי איתה קצת עד שהיא הסתובבה לקראתי... היו לה עיניים לבנות(כמו שמגלגלים את העיניים אחורה). עזבתי אותה ופניתי אל גיס שלי שנראה עוד נורמלי.. הוא גם כן רצה לישון... ואני מתחיל להרגיש ניצנים של אי שפיות... מנסה להסביר לו שאני לא שייך למציאות הזאת ואני צריך לחזור.. איפה בשלב של הדיבור איתו התעוררתי פשוט. החלום הזה עשה אותי כל כך שמח ליהיות במציאות..