אומנות החלימה (23)

יה-יה

New member
מה זה חלימה? ../images/Emo8.gif

אין ידיים. בינתיים. היום ישנתי קצת בצהרים, אז אולי הלילה... המשך יבוא. בטוח. לילה אור, יה-יה.
 

Cheetah

New member
זה לא טוב...

היום בחמש בערך אני משאר.. ניסיתי לצאת מהגוף.. עשיתי כמה ניסיונות, מאוד איטיים, עפתי הרבה כלפי מעלה, בסופו של דבר התחלתי איזשהי חוויה (אני לא סגור מה זה) אז עמדתי בחדר שלי ליד המיטה, חוויתי בהתחלה אפקטים עקומים.. של חוסר שליטה או חוסר תיאום עם הגוף ועם הראייה. לא פעם ראשונה שזה קורה לי, במיוחד בחחגים. הסתכלתי במיטה לראות את הגוף שלי, ולא מצאתי אותו. יצאתי מהחדר עדיין מרגיש כמו שיכור אבל הולך ומשתפר, הכל היה מאוד מציאותי, משום מה התחלתי לפתח הרגשה מאוד רעה, הייתה לי הרגשה שקרה משהו שלא היה אמור לקרות בחחג הזה. פתאום ראיתי כדור אנרגיה צהובה, עובר מאחוריי ויורד במדרגות, ושמתי לב שהוא קשור אליי בחוט, עקבתי אחריו. הוא ניכנס לחדר שינה של ההורים שלו, וראיתי שהוא הולך לכיוון אבא שלי. הכדור היה קשור אליי לא ידעתי מהו ומה ההשפעה שלו עליי, אז שראיתי לאיזה כיוון הוא הולך, צעקתי לו לעצור, זינקתי עליו ותפסתי אותו. בשלב הזה ההורים שלי הסתובבו כלפי.. חיוך של ידע.. וניצוץ של זדון בעיניים.. אבא שלי במיוחד נראה לא טוב, הוא נראה מאוד מת... (מה שמעביר בי עדיין צמרמות שאני חושב על זה) הם אולי אמרו משהו אבל אני לא יכולתי לדבר איתם, הסתכלתי על הכדור הצהוב.. שנראה עמו כדור צמר זוהר האמת.. ועזבתי את החדר שלהם ועליתי למעלה. בשלב הזה כבר הבנתי שמשהו משובש כאן, ורציתי לצאת, להתעורר או לעבור חלום אחר. הייתי צלול מאוד.. וניסיתי הרבה דברים החל מלתת לתמונות למשוך אותי.. לרוץ אל תוך מראות.. לעשות לחץ מתון כדי לעוות דברים.. שום דבר לא עבד.. הסתובבתי הלוך ושוב בסלון.. הולך וניהייה יותר ויותר מתוסכל. (אפילו עברה בי המחשבה להתחבר לאינטרנט ולהתכתב עם מישהו כדי לקבל עצה...) הלכתי לחדר של אחותי, אני לא בטוח למה. הערתי אותה ואת בעלה (הם בדרך לא יושנים אצלי בבית אבל הפעם כן), התחלתי לדבר איתה ולהסביר לה מה המצב שלי (לא קל). היא רצתה לחזור לישון, התווכחתי איתה קצת עד שהיא הסתובבה לקראתי... היו לה עיניים לבנות(כמו שמגלגלים את העיניים אחורה). עזבתי אותה ופניתי אל גיס שלי שנראה עוד נורמלי.. הוא גם כן רצה לישון... ואני מתחיל להרגיש ניצנים של אי שפיות... מנסה להסביר לו שאני לא שייך למציאות הזאת ואני צריך לחזור.. איפה בשלב של הדיבור איתו התעוררתי פשוט. החלום הזה עשה אותי כל כך שמח ליהיות במציאות..
 

אשכר

New member
קודם כל תודה

שחלקת את הסיפור הזה איתנו (לפחות איתי). לא היתי במצב שלך, אבל לפי דברים שקראתי/עשיתי, יש לי כמה הערות: - קסטנדה (וחברים שלי) מזכירים שחלק מהיצורים-הלא-אורגאניים שאתה יכול לפגוש, מתחפשׂים בכוונה להורים/מכרים קרובים. ככה הם יכולים "לסחוט" ממך יותר תגובות רגשיות, ולרמות אותך יותר בקלות. תהיה מודע לזה! - האם חוויתָ את כל זה ממצב של חלימה, או מנקודת יציאה של ערות? לפי מה שכתוב אצל קסטנדה (ומנסיוני, ולפי דעתי) לעשות מעשים כאלה מתוך ערות זה הרבה יותר מסוכן מאשר מתוך חלימה. - הכדור אנרגיה הזה: איזה מין הרגשה הוא נתן לך? - האם האנרגיה שלו היתה קופצנית? או שקטה? אנושית? משהו? - לאן אצלך היה מחובר החוט? האם הרגשת את נקודת החיבור?
 

Cheetah

New member
תגובה

קראתי את אומנות החלימה, ואני זוכר מה כתוב לגבי הסוג המסויים של יישויות לא אורגניות שיכולות לקחת צורות של קרובי משפחה. ובהקשר הזה אני לא יודע, יש בזה משהו אבל אני לא גיבשתי דעה ... החוויה עצמה הייתה כמו גירסא מעוות של מציאות, אני התייחסתי על עצמי כגוף אנרגיה, הסתכלתי הרבה פעמים בידיים ובגוף. (ובקשר לזה.. הידיים שלי בתחילת החלימה היו חיוורות לקראת הסוף הם היו אדומות שמנוניות ונפוחות) הכדור אנרגיה היה קופצני טיפה, שייך לי אבל מודע לעצמו.. והפחד שלי היה שהוא קשור לקיבוע שלי במקום מסויים בחלימה.. כלומר מעין מקביל ויזאולי מודע לעצמו לנקודת המאסף.. הוא הלך לכיוון של אבא שלי והחשש המקורי שבגללו עצרתי אותו היה שזה יגרום לי להתקבע במשהו שקשור לאבא שלי (זה היתה רק מחשבה אני ממש לא יודע מה היה הכדור) (היה חוט גמיש ומרחף ביני לבין הכדור, לא יודע איפה זה היה מחובר אצלי) ד"א התעוררתי מזה מאוד תשוש אפילו כאב לי בכמה מקומות בגוף, גם מזה אני לא מסיק מסקנות.. אבל המחשבה על טפיל אנגרטי לא מוצאת חן בעיני.. ישנה כמובן גם את האפשרות שמודבר כאן סך הכל בהתבטאות לאיזשהו פחד מלהיתקע מחוץ למציאות. הממםם למה בדיוק התכוונת נקודת יציאה של עירות?
 

Cheetah

New member
ג´יזוס פאקינג קרייסט..../images/Emo5.gif

אז שמעו מה.. אני החלטתי להעביר לכאן מפורום חלומות צלולים הודעה שכתבתי על חוויה שהייתה לי לפני כמה זמן, בגלל שיש לי הרגשה חזקה שהחוויות קשורות.. אז הינה אני הלכתי מצאתי את ההודעה ואני שם לינק. עכשיו על מה ה"ג´יזוס פאקינג קרייסט" אתם תוהים... תסתכלו על התאריכים תסתכלו על השעות, תשוו. הסיבה המרכזית והמששית ביותר שגרמה לי לחשוב על הדימיון בין החוויות היו המבטים של הדמויות. האיש שחייך אליי בחלום ההוא היה אותו מבט כמו לאבא שלי בחלום של היום. הילדה מבט (לא טבעי)= אחותי והעיניים הלבנות. זה אותם דמויות... הם רק לא שיחקו אותו תפקיד.
 

Cheetah

New member
אתם חייבם להודות שזה מוזר

אם אתם מתעצלים לבדוק בדיוק על מה אני מדבר... שתי החוויות, היו יותר מדיי מציאותיות, ואני בטוח שיש קשר משמעותי בין שתיהן. ההפרש בינהם היה בדיוק חודש. הראשון היה ב 13.1 שעה חמש השני היה ב 13.2 שעה חמש את ההודעה על שניהם פירסמתי בשעה 13 איך לא. זה רק צירוף מקרים.. זה רק צירוף מקרים.. אני מקווה
 

אשכר

New member
קשה לי להאמין שזה "סתם" צרוף מקרים

יותר נראה לי שיש קשר בין הדברים.
 

Cheetah

New member
כן

זה אותו חלום.. רק התפאורה שונה. אותה הרגשה, גם שתי החלומות התחילו בחוסר תיאום עם הגוף, הדמויות בשתי החלומות מייצגים אותו דבר.(משתדל לא להגיד שזה אותם יישויות בתחפושות שונות) מעניין אם אני יצטרך לחכות עד ל13.3 בשביל שתיהיה לי הזדמנות לשאול מה לעזאזל קורה פה.
 

Dazed&Confused

New member
אני משער

שכל עניין התאריכים נועד למשוך את תשומת לבך. מה עוד אתה יכול לעשות עם זה? נראה לי שרק אתה יכול לדעת ממש.... אבל אולי לאנשים פה יהיו כמה רעיונות מעניינים שיעזרו.
 

אשכר

New member
זה מזכיר לי עוד משהו מאומנות החלימה

קסט. אומר שבשלב מסוים הוא חלם חלומות בתדירות של 4 ימים, ספציפית: חלומות שבשליטת יצורים לא אורגניים. (נראה לי שזה מה שבועז התכוון אליו) (לדעתי - זה מה שקורה איתך עכשיו: יצורים לא אורגניים. למרות שאני לא פוסל אנשים שבאים לבקר אותך למטרות לא כשרות)
 

Dazed&Confused

New member
האמת

לא קראתי עדיין את כל אומנות החלימה, מה שכתבתי היה רק השערה שלי. אבל אני מניח שזה על בסיס דומה למקרה של קסטנדה. צ´יטה, תנסה לבדוק את העניין... אתה בטח תדע כבר איך.
 

Cheetah

New member
אני לא חושב שזה תלוי בי

אם אני כבר מניח שמדובר באמת בגורמים חיצוניים, אז הם אלו שקבעו את הפגישות, אני רק הסכמתי ללכת בהתחלה. אני לא חושב שאני יצליח למצוא אותם שוב אם הם לא ירצו בזה, ואם אני צריך לנחש.. הם יחכו חודש. בכל מקרה.. אני לא חושב שאני רוצה להמשיך ולפגוש אותם, אם תיהיה לי הזדמנות פעם הבאה אני ינסה לזכור לא לעשות כלום, ולא להקדיש להם תשומת לב. (דון חואן אמר לקסטנדה, לא לתת תשומת לב ליישויות מסויימות שהיו חזקות ומסוכנות, הם יכולות ליהיות חזקות מדיי מבחינה אנרגטית בשבילוף ולשאוב אותו אל השכבה שלהם במציאות.. או משהו כזה) המממם אני חושב שבכל זאת יש הבדל אחד משמעותי בין שתי החלומות. החלום הראשון היה מאוד רחוק, ועכשיו זה כבר פראקטית היה בבית שלי, לא הרגשתי שעברתי מרחק. חוץ מזה אבל אני באמת לא מבין, ואני ממש לא בטוח שאני ניגש לזה בצורה נכונה.
 

deep ocean

New member
אישית זה נשמע לי ממש מפחיד!

זה הזכיר לי משהו שחוויתי בעבר. (לא בחלימה) זה הזכיר לי את אבא שלי שמקבל התקף סכרת (והוא נראה ממש מפחיד, עיניים מוזרות, לא מאופס וכו´), ואת הזמן שהתנדבתי בבית חולים לחולי נפש (זה היה שנה כחלק מלימודי התואר הראשון). החוויה שלך עוררה אצלי את התחושות משתי החוויות האלו שלי. לא נעים.
 

Cheetah

New member
זה כבר יותר טוב

חלום צלול. שבו בחרתי להתיישב בשקט ולא לעשות כלום חוץ מלהסתכל על הידיים והסביבה. ומשכתי את זה ככה בלי לעשות כלום דווקא די הרבה זמן יחסית.
 

Dazed&Confused

New member
זה טוב...

אני בנתיים ישן כמו איש תמים ולא לוקח את ההגה לידיים כמעט... אבל זאת התקופה כנראה תוך יום יומיים אחזור לעניינים
 

סתר

New member
חלמתי שאני נמצאת במדבר והולכת

מערבה. מסביבי חול. מימיני שועטת שיירת גמלים. השיירה נעה בפראות. חיפשתי במראֵה הגמלים ורוכביהם, נקודת התייחסות במסעי במדבר. בעודי מתבוננת בשיירה הבחנתי בנוצות מעלי. הרמתי את מבטי וראיתי נשר ענק טס לעברי. נדהמתי ממוטת הכנפיים שלו.הנמכתי את ראשי. בנתיים ראיתי באופק בניינים.(כמו בערד או בבאר שבע). ראיתי איש גבוה ורחב הבנתי שהוא קרלוס קסטנדה. התקדמנו יחדיו לכוון העיר, קרלוס מלפנים ואני אחריו. הוא הסביר לי שעלינו לברוח מאנשים מסויימים הנמצאים בעיר. וכך עשינו ברחנו והסתתרנו. לקרלוס היתה טבעת על אחת האצבעות וילדה בת 6 שייתכן שלא ראה מעולם.קרלוס הסביר לי שמה שראיתי אינם גמלים אלא סוסי פרא. רציתי להיות בחברתו אך הבנתי שבמציאות הקיימת הדבר אינו אפשרי. הבנתי שאין לי כלים להתמודד עם העיר ועם האנשים.
 

יחפנית

New member
לפעמים ..... יש מילים

או משפטים המעוררים ומשרים בי זיכרון של חוויה רחוקה או אמת שלא קיבלה ביטוי ....... לכך אני קוראת השראה משפטך ..... אין לי כלים להתמודד עם העיר והאנשים ...... עשה לי זאת ..... תודה אוהבת אותך אני
 
למעלה