אומנות החלימה (20)

יה-יה

New member
מצבי בחלימה הוא כזה בימים האחרונים

נרדמת... מתעוררת... זה מה שקרה גם ליפהפייה, אבל לה זה לקח קצת יותר זמן. מי יודע אילו חלומות היו לה... בטח חלמה שבא נסיך, נישק אותה והיא התעוררה... וכשהיא התעוררה באמת, היא גילתה שהיא צפרדע... אם רק היתה עושה בדיקת מציאות... אם היתה מוצאת את הידיים, במקום לאבד את הראש... יאללה, יה-יה מדברת שטויות (המצב רגיל, רק השעה מאוחרת) אוהבת אותי, אתכם ואת כל העולם.

deep ocean

New member
לא עשיתי נסיונות בימים האחרונים

גם כי שעות השינה שלי היו משובשות משהו
אני אתחיל להיכנס לזה בסוף השבוע

Dazed&Confused

New member
לא ממש, אבל

בדיוק כמו עם חלומות צלולים, אם לא תישן הרבה יהיה קשה לחלום. במיוחד כשאתה מתחיל אם כל העניין, אתה יודע על מה אני מדבר.

Dazed&Confused

New member
סתר

אשמח אם תספרי פה על חוויות חלימה שלך, ושאר דברים שתוכלי לתרום בם בפינה זו... ומה בקשר לפגישה בחלום? אני מחכה לזה...
אולי תרחיבי קצת בנושא? אם מתחשק לך, כמובן

Cheetah

New member
כלום, אבל תודה ששאלת..../images/Emo8.gif

טוב אם כבר אני כותב הודעה... קורים דברים... יש לי הרבה חלומות שאני עף בהם והם צלולים.. וחוץ מזה יש לי חלומות מאוד ארוכים עם הרבה עלילה חוץ מזה יש גם קטעים מאוד נחמדים בחלומות בכלל חוץ מזה היה לי גם חלום שבו לא הייתי (כמו להסתכל בטלויזיה), והוא היה מוזר, אפילו מחלחל, איך אומרים גרוטסקי בעיברית?.. אבל אין טעם שאני יפרט בקשר לחלומות האלה, אולי הם מעניינים, אין להם משמעות מיוחדת, ולא עשיתי התקדמות בהקשר של חלימה.

Cheetah

New member
היום..

כיוונתי שעון לחמש שעות אחרי שהלכתי לישון. עשיתי מיילד אבל ממש בחיפוף סך הכל חזרתי על איזה משפט בצורה רשלנית ולא מרוכזת איזה פעם פעמיים.. אני כמעט מרגיש אשם בזה שזה עבד, ושתי שניות אחרי שהתחיל חלום נהייתי צלול. עשיתי דברים שקשורים השער הראשון.. לבנות את הגוף לייצב את החלימה. היו הרבה חלומות צלולים סך הכל, ובכולם הייתי מאוד מאוד רגוע אבל לא אדיש, אז זה נקודה טובה. היה איזה קטע אחד שמצאתי את עצמי בתוך חדר קירור קטן.. ולא יכלתי לצאת ממנו, כשניסיתי להתקרב לקירות המכוסות קרח אני התחלתי להיתקע ולהימשך אחורה. ניסיתי איזה חמש פעמים עד שהתעוררתי, לא הצלחתי לצאת מהחדר אבל אני נותן לעצמי צל"ש, על זה שנישארתי רגוע וממוקד לגמרי לכל אורך החלום ואחריו. תחשבו על הפוטנציאל לפאניקה במחשבה "מה אם אני תקוע כאן לנצח.. הרי זה חלימה זה מאוד מציאותי אני בגוף אנרגיה שלי בלה בלה" המחשבה עברה בראש שלי, אבל זה לא הפריע לי) חוץ מזה לא היה הרבה תוכן, הייתי רגוע מדיי בשביל להתייחס לדברים יותר מדיי, אז עלילה לא התפתחה

Dazed&Confused

New member
נשמע מעולה

מה עם להרגיש אנרגיה? תופעות של וירבציות מעניינות וכדומה... אתה רואה כל מיני דברים מיוחדים בחלימה? בצורה שונה מבחלום צלול? לפי דעתי כדי שתתקדם לכיוון השער השני. זאת לא תהיה בעיה רצינית בשבילך.

Cheetah

New member
כן..

ויברציות.. יש בזמן שאני מנסה לשכנע את עצמי שאני בגוף אנרגיה. החלפת חלום בחלום זה לא בעיה בשבילי. זה היה מכוון האימון הזה לקשב חלימה, אם אני רוצה לעבור מחלום לחלום, או לחזור יותר מאוחר יותר לחלום שהייתי בו קודם, זה לא בעיה, לא קרה שניסיתי ונפגשתי בקושי. ראייה בצורה שונה... לא משהו שראוי לציון בזמן האחרון

Dazed&Confused

New member
אוקיי

"בזמן שאני מנסה משכנע את עצמי שאני בגוף האנרגיה"
חחח... תתקדם כראות עיניך. סיימת לקרוא את אומנות החלימה?

Cheetah

New member
כן סיימתי

אני חושב שאני יעשה רשימת ציטוטים מהספר לעצמי ציטוטים שפשוט מגבירים את קשב החלימה.. אה ואפשר למצוא משפטים כאלה לא רק בספר "אומנות החלימה" לדוגמא המשפט המפורסם "האם אתה חולם?" הרעיון הזה, האמת.. קודם כתבתי אותו אחר כך חשבתי עליו.. הראש שלי עובד בדרכים מסתוריות... ועכשיו שכתבתי את זה, אני חושב שזה באמת רעיון טוב ואני יעשה את זה. (כשכתבתי "אני חושב שאני יעשה" בהתחלה לא ידעתי עוד מה יהיה ההמשך של המשפט, לך תבין)

Cheetah

New member
?you think thats air you breathing"

יאללה אנשים תעזרו לי... משפטים קצרים וממוקדים שעוזרים להקפיץ את קשב החלימה. אני מניח שאתם רואים איך השימוש ברשימה כזאת יכול ליהיות מאוד מועיל, אם לא תשאלו אני יסביר. כולם מוזמנים לחשוב ולהביא משפטים כאלה!

למעלה