אומן אומן ט``ו בשבט

קוגעלה

New member
אומן אומן ט``ו בשבט

בס``ד אי``ה קצת לפני ט``ו בשבט אגיע לאומן וסביבותיה. היום שיין אמרה לי ש``כל המברך - מבורך``, ובלי שום קשר - הייתי רוצה לברך את מי שרוצה (לא חובה) ליד ר` נחמן, ר` נתן, מורי ורבי הבעש``ט, ר` לוי יצחק מברדיצ`ב ונוספים. מי מכם שרוצה, נא לשלוח לאימייל שלי שם פרטי מלא ושם האם, למשל: אברהם יצחק יעקב בן חוה (סתם דוגמה). בבקשה, אל תענו בפורום (שיהיה דיסקרטי...) אלא שלחו לאימייל. אם אתם רוצים ברכה ספציפית - ציינו את זה. אם לא, הברכה היא לחזרה בתשובה שלמה מאהבה (זה הרי שורש הענין, לא?). אפשר לשלוח שמות (שלכם או של קרובים, אבל נא לא להגזים - יש לי רק 3 מגה...) עד יום ב` 5.2.01 (יום לפני הבחירות הטפשיות), טוב? יום נעים, חזרה בתשובה שלמה מיד, ושיפתח לנו הלב. אכי``ר. קוגע :)

שיינדי

New member
טעות סופר!

בס``ד מצטערת קוגל אמרתי כל המתפלל על חברו נענה תחילה והרי זה סימן מובהק לגילוי מוקדם שקיים בתורתנו אודות אינטרסים עצמיים. טוב רק שלא תענה לי ברצינות כי אני צוחקת אתה יודע הקליפות.. ועוד משהו אם כבר להתפלל אז זה לזיווג הגון(כזה) של כל חברי הפורום פרט לאלה שמצאו או שנדמה להם שמצאו,או שמאוהבים בעצמם ודי להם בכך.. מכל מקום שתהא נסיעה טובה!! ודי לי בכך..

למעלה