אומייגאד,

FireInsaid

New member
אומייגאד,

קראתי עכשיו קצת עדכונים על סדרה, ויש שמועות שג'ניפר בילס תמשיך בספין אוף [סדרת המשך] לTLW, בגלל השחקנית החדשה שמצטרפת לצוות ותשחק מישהי שהייתה עם בט בקולג'. ואם לא שמעתם, אז כנראה שTLW תגמר עם סוף פתוח. קבלו וידאו משעשע בקשר לספין אוף: http://www.youtube.com/watch?v=2J2Pa3PE0zM&feature=related לא יודעת מה איתכן, אבל כל הקטע הזה לא מוצא חן בעיניי :X

vitekriver

New member
זה הדבר הכי נורא ששמעתי אי פעם

אני ממש ממש מקווה שלא זה נכון כי אחרת תהרס לי כל הסדרה ואני לא צוחקת אם זה ככה ולא יהיה טיבטי יחד אני לא ממשיכה לראות עונה 6 ועוצרת כשהזוג היפה שלי ביחד איליין הזאת חסרת לב

blackeyes7

New member
../images/Emo10.gifאוי ואבוי

אין טיבטייי יותר ? איזה באסה אוף הם היו הזוג הכי רציני והכי יפה בתכניתתת \:

Gas Panic

New member
אני באמת לא מבינה אתכן.

הסוף הפתוח כנראה יהיה רק לדמות של הספין אוף, אז הוא ייסגר גם ככה בסופו של דבר. וחוצמזה, אתן לא חושבות שזה טוב אם יהיה ספין אוף לדמות האהובה עליכן? זה לא שהסיפור ייגמר בסוף פתוח, זה רק אומר שתהיה עוד סדרה עליו. בכל מקרה, אני לא הייתי סומכת כל כך על השמועות האלו. ראיתן מה קרה בסוף עם פאריס הילטון שכל כך היו בטוחים.

FireInsaid

New member
חח שמעי דב, אני אשמח אם בט תמשיך לספין אוף,

אבל רק אם טינה תהיה איתה :] ואת בטוחה שהסוף הפתוח יהיה רק לדמות אחת?

vitekriver

New member
הלוואי, אם הסוף של טיבטי בסדר אני מנשקת בחורה

דב את המרגיעה הלאומית

FireInsaid

New member
הממ, תני לי לחשוב על זה.

אפשר בפה, ואפשר במקומות אחרים... ;] חח סתם סתם על האף ^^

לאאא../images/Emo2.gif

למרות שאני אוהבת את בט/ג'ניפר והייתי רוצה להמשיך לראות אותה, אני מעדיפה שהיא לא תמשיך לספין אוף אלא אם זה יהיה יחד עם טינה!! אני בכלל לא רוצה את השחקנית הזאת (אליזבת ברקלי) בעונה ה6 אז בטח שלא בספין אוף עם ג'ניפר! די, זהו, בט וטינה ביחד ושלא יעיזו לשנות את זה!!!!!

למעלה