אומגה

אומגה

שמתי לב שכאשר אני לא נותנת לילד אומגה+ויטמין e הילד מתנהג זורם יותר ,ענייני יותר "רגיל" יותר מספר מה עשה ,אכל וכו' האם יש קשר בין הדברים בתודה מראש

vered73

New member
חלק מאיתנו ששילבו שמו לב שיש פחות

התקפי זעם. אני מניחה שיש קשר אבל לא מתועד. (כמדומני תלמה עלתה על זה)

ורד

לא הבנתי, שילבו מה? אני מתכוונת כאשר איני נותנת לילד ההתנהגות יותר זורמת ואני לא מתכוונת להתפרצויות זעם , טפו טפו אין לו בעיות התנהגות כאלה אצלו באים הקשיים לידי ביטוי במופנמות חוסר בטחון וחרדות ושוב תודה.

vered73

New member
שילוב E עם אומגה. אצלנו זה התבטא

באי שקט שהלך וגבר עד התפרצויות זעם בלתי נשלטות, בסגנון של "לא מבינים אותי בבית הזה" (מה שנכון נכון
) עכשיו אני מתספת ב400 יח' של E -ראיתי שזה משפיע באופן מהותי לטובה. (מדגישה: עם יעוץ)

rafiek

New member
האם את מתכוונת

שאת רואה השפעה חיובית בתיסוף של E ללא אומגה בכלל, או שאת רק מפרידה את התוספים (בזמן אחר) ?

vered73

New member
אני רואה השפעה חיובית בתיסוף E עם

לאומגה. לא ניסיתי מעודי E בלבד. אני לא מפרידה בין אומגה לE (נותנת את שניהם ישר אחרי הגן, קוראת לזה לימונדה כי יש לי תוצרת קרלסון בטעם לימון) אבל כן בין E לC עקב שרשור כלשהו בפורום המקביל.

daphnar

New member
זה מעניין, כי יכול להיות שגם אצלנו

זה קרה. אני הפסקתי עם האומגה לבן (הבת עוד ממשיכה), לפני כשבוע ופתאום הוא נתן קפיצה... אבל, התחלנו לתת לו "ריכוזית", כך שייחסתי לזה את השינוי. פשוט, שאלתי את בעלי מה קרה שהילד התחיל להראות רגרסיה (כן, הוא היה בסדר ופתאום חזר לאחור לפני כשנה), והוא ישר הפטיר לי:"התחלת לתת לו אומגה 3". אבל אני כ"כ קנאית לסגולות החיוביות של האומגה, שלא העליתי על דעתי שזה יכול להזיק. עד שהופיע השרשור שלך..

Alizaslu

New member
האם רכשת ריכוזית מהמדף?

או שרקחו לך במיוחד משהו אישי? גם אני התעניינתי בעץ הדעת ונאמר לי שלילדי PDD צריך אבחון של הרפואה הסינית (440 ש"ח) ואז מרכיבים תרכיז אישי המותאם לילד (עוד 220 ש"ח). נאמר לי שהם רואים הצלחות עם PDD. האם משהו מהפורום משתמש בריכוזית והאם ראיתם שיפור כלשהו?

daphnar

New member
כן ריכוזית מן המדף

אבל לסדר קצת: בני אינו PDD. אחותו הגדולה כן. אבל תודה לאל, היא לא זקוקה לריכוזית. לבני בעיות בשפה והבנתה, קשיי ארגון ושליפה ומוטוריקה עדינה לקויה. נוסף לכך, אני חוששת שיש לו בעיות בקשב וריכוז (ללא היפריות). שמתי לב לשינוי ניכר מרגע שהתחיל לקחת את הריכוזית (סה"כ מספר ימים). שינוי בתיאבון (הוא התחיל לאכול !!), מילוליות מוגברת, עירנות לסביבה ועוד.

daphnar

New member
תחפשי שרשור שפתחתי בפורום

הביו-רפואי ששם פירטתי את המרכיבים. בגדול, המרכיבים מבוססים על הרפואה הסינית, דהיינו טבעיים. אך, לידיעתך, יש לתוסף ריח וטעם חזקים מאד (מאד !!). בהצלחה

vered73

New member
בגלל הבלבול אסביר עצמי טוב יותר

לפעמים אני רואה שינויים לרעה, ואז אני מפסיקה את האומגה לשבוע-שבועיים. בנוסף - כאשר נתתי אומגה 3 עם E פחתו השינויים לרעה ולכן לא היה צורך להפסיק לעיתים קרובות. אולי שווה שתבדקי את המינון - יתכן ואינו מתאים. (קטונתי מליעץ הלאה)

למעלה