אומגה 3

I am ADiDi

New member
אומגה 3

סוף סוף מצאתי את הכמוסות ה"קטנות" וקניתי במחיר מופקע לכל הדעות (100 ש"ח ל-60 כמוסות), אבל... הילדים עדיין לא מצליחים לבלוע! ניסיתי ללמד אותם לבלוע סוכרזית (בהצלחה חלקית) אבל הגודל של הכמוסות פשוט מרתיע אותם. איך בכ"ז אפשר לשכנע אותם לנסות???

תנסי לתת להם לאכול ביס ממשהו כמו כר

כריך או עוגייה ואז אחרי שהם לועסים את זה טוב, טוב, ממש לפני בליעה שיפתחו את הפה ויצרפו את הקפסולה- בתי בת ה-3 לוקחת את זה בהצלחה וגם בני בן ה-7 בהצלחה גם לך

I am ADiDi

New member
של אלספה בטעם תות

500 מ"ג שמן דגים בכמוסה. (יש בסופר-פארם) אני בולעת את הגדולים יותר (דוגמא אישית מצויינת) אבל הילדים שלי (בני 9וחצי ו-6 וחצי) לא מצליחים. ממש קשה להאמין שיש ילדים בני 3 שבולעים את זה!!! אני אנסה את השיטה עם הכריך, תודה!

שןשנה

New member
וזה במקום רוטלין?

את נותנת לו אומגה 3 במקום ריטלין הסברי בבקשה

יקר.. אבל..

אנו רכשנו 300 כמוסות ב180 שקלים, יש לציין שיש סוגים שונים שהחומר הפעיל בו משתנה.. בכמוסות שרכשנו יש פחות חומר פעיל מהמוצרים הייקרים יותר.. בני בן ה 8 בולע זאת ללא בעיה כבר מספר חודשים.. ברצוני לציין שמחקרים אחרונים טוענים שאומגה 3 ו 6 > ביחד< מהוים תחליף ראוי לריאטלין> ולשאלתך.. לשבת לשוחח עימם ולהסביר את חשיבותם של הגלולות עבורם, לרוב זה מצליח, אני הייתי מנסה לבלוע גם תוך מתן דוגמא אישית, בהצלחה.

חברה סיפרה לי על אתר בשם אומגה 3

גליל. זוג שמוכר כדורים איכותיים תוצרת חוץ,לא ניסיתי עדיין,נראה לי טיפול "צימחוני" מדי לבני הפראי. אבל, לגבי בליעת כדורים תמיד אפשר למעוך אותם בעזרת שתי כפיות (זו על גבי זו )ולהוסיף קצת תרכיז מתוק לאבקה, יוצא מאין סירופ חביב לבליעה.

כשזה נוזלי בתוך כפית אין בעיה לבלוע

אפשר א"כ לתת לילד לשתות משהו שהו אוהב כמו שוקו, קולה,להעביר את הטעם.

nur111

New member
בליעת כדורים

אנחנו את הרטלין הקטן התחלנו כשהו טובע בכפית גלידה ועכשיו כשהילד שלי כבר בין 11 התחלנו קונצרטה שזה כדור גדול באותה שיטה אבל האמת שהכדור הגדול מצליח כי היום אני חושבת שהוא כבר מבין את ההשפעה ויש לו נכונות לקחת. אפשרות אחרת שניסיתי היא לכדרר מלחם כדור ע"י הידוק שלו ועל זה ללמוד את מנגנון הבליעה.

למעלה