אומגה 3 גליל

הבנתי אותך.

לא הצלחתי לשלוח לך קודם. הנה ניסיון נוסף. אז הדבר האחרון שאולי יהיה לך לעזר לתקופות שבהן הילד לא יסכים לקחת את השמן זה לתת לו טונה (בטונה יש אומגה3דגי וגם יחסית קל להסתיר בה שמן דגים) אפשרות אחרת למקרה שהוא לא אוהב טונה זה דג סולומון. כאן חשוב להקפיד שזה יהיה דג שיובא מהאוקיינוס הצפוני (סולומון נורווגי) וגדל במעמקים ולא דג סולומון שגדל כאן בארץ בבריכה ( כי דג כזה גדל על מזון שיגרום לגופו להיות עתיר אומגה 6 במקום 3.. וזה עלול לעשות את האפקט ההפוך ממה שאנו רוצים). אין ספק שאת מכירה את ילדך ויודעת את הדרך אליו. חיזקו ואימצי ושיהיה בהצלחה.נחמה.
 
הילד לא אוכל דגים

והוא בכלל נורא PICKY באוכל כמו שכבר הבנת. אני מקווה שבכ"ז נצליח איכשהו, במשהו. הרבה תודה על הנכונות ועל המון המידע!
 

הלנה

New member
אנחנו ניסינו

וזה מאד עזר בעיקר לOCD (הטיקים לא היו בולטים באותה תקופה)... אבל צריך לקחת כמויות מאד גדולות ובסופו של דבר הבן שלי התייאש והפסיק..
 

טורט 8

New member
אנחנו ניסינו אומגה 3. זה עזר

מאוד מאוד עזר לחשבון הבנק של המוכר/משווק/יצרן
 

LiatH

New member
אומגה 3 גליל

כל הילדים שלי לוקחים אומגה 3 גליל (כל אחד מסיבותיו...) אצל הבן עם הטוראט הטיקים אמנם לא נעלמו, אבל זה בהחלט מוריד אצלו באופן דרסטי את התפרצויות הזעם, עד כדי כך, שכשהוא כן נכנס להתפרצות שכזו, אני יודעת שהוא שכח לקחת אומגה.... הבת שלי מתעקשת לקחת מכיוון שהיא טוענת שזה עוזר לה להתרכז בלימודים. הבן הקטן לוקח אומגה בגלל קשב וריכוז וההבדל הכי מורגש אצלו, זה השינה.... עם אומגה הוא ישן לילה שלם (לפני כן הוא היה מגיע אלינו בלילה למיטה כמעט תמיד). למרות שאנחנו אוכלים בבית די בריא, ברור לי שאני צריכה לבצע שינוי יותר גדול על למקסם תוצאות.
 
אני שמחה על השרשור הארוך ומבקשת לחדד

שכל ההמלצות שעולות במסגרת הפורום - לכאן או לכאן - הן על דעתם הבלעדית של הכותבים. אני רק יכולה לקוות שבקרוב נוכל לראות ממצאים של מחקר מדעי, אשר בודק את היעילות של אומגה 3 בהקשר של הקלה בטיקים ובסימפטומים נוספים של טוראט. כאמור בקישור שאליו הפניתי למעלה, יש כבר ממצאים מסויימים לגבי דיכאון... על כל פנים, בינתיים - כנראה שהאפשרות של ניסוי וטעיה הינה האפשרות המתבקשת למי שממש סובל. עם זאת, אני ממליצה שלא לתלות בכך יותר מדי ציפיות. שהיה
 
למעלה