אום פארטס (סעיד) וJP Group?

Fitch

New member
אום פארטס (סעיד) וJP Group?

היום הייתי לראשונה אצל סעיד בחנות, הוא מתרברב בקטלוגים של JP הדנית - אשר מוצריה נחשבים ברמה גבוהה, ואפילו על חלק מן המוצרים בחנות יש מדבקה/שקית של החברה. גם מעיון בפורום, וגם מעיצות שקטות נאמר לי שמוצריו באיכות ירודה ומטורקיה. הוא טוען שהוא יכול להזמין לי כל חלק מן הקטלוג של JP, ורק איתם הוא עובד. למי שכבר יצא לרכוש ממנו חלקים חדשים, האם זה באמת מגיע באריזה עם איזכור כל שהוא של JP Group? או שמא שקית עלומת עקבות? אני עומד לבצע אצלו קנייה של 1600 ש"ח, וחשוב לי לדעת שכל מה שהוא אומר לי הוא אמת. אחרת אצטער על עסקה גרועה. תודה לעונים, אפשר גם במסרים, ניר.

Fitch

New member
../images/Emo208.gif

ben etzion

New member
כן קניתי מסעיד הרבה דברים

על חלק מהדברים שהוא מכר לי יש מדבקה של jp אני לא יודע מה החברה הזאת שוה אבל המצחיות שלי של החברה הזאת ויש עליהם כבר חלודה אצל לינקר גם קניתי אגזוז של jp אני לא יודע מה הוא בדיוק שוה כי עוד לא הרכבתי אותו אבל מה שבטוח אני יצבע אותו כי בטוח אחרי חודש יהייה עליו חלודה תראה כל המוצרים שמוכרים בארץ הם תוצרת החברות המעפנות האלו זאת אומרת שהם באיכות נמוכה עד בינונית יותר לכיון נמוכה עם אתה רוצה חלקים באיכות גבוהה תצתרך לשלם יותר ולהזמין מחול

Fitch

New member
תודה בן, את הרוב אני באמת מזמין מחו'ל

אבל מדובר בכנפיים ופגושים, דברים שלא הגיוני לייבא במחיר נורמאלי (עלויות משלוח). אגב, בדר"כ, מדובר בחברה שמוכרת מוצרים מצויינים, אבל אתה לא יכול לבקש ציפוי ניקל ששווה משהו במוצר ב 10$.

ben etzion

New member
לגבי הכנפיים ופגושים

פגושים יתמלאו לך תוך 3 חודש חלודה לגבי כנפיים אני הייתי מעדיף לקנות משומשות גרמניות במצב טוב מאיזה חבר פורום ולעשות להם ניקוי חול וצביעה או קצת שיוף ושפכטל וצביעה (לפי התקציב שלך) במקום לקנות ברזילאיות חדשות וחלשות

Fitch

New member
קצת בעייתי למצוא כנפיים ל67 ומטה ../images/Emo4.gif

למעלה