אוקיי
חמישיה: PG- נאש SG- מאנו SF- דאנג PF- נוביצקי C- מינג הבחירה ה"מקורית" שעשיתי היא דנג בחמישיה- הייתי חייב סווינגמן אתלט שיודע לשמור לא רע און דה בול (אני צריך מישהו שידע לשמור על שחקן כמו לברון) ויודע גם לאיים בקליעה מחצי מרחק. ספסל: גארדים: פארקר, ברבוסה, גורדון פורוורדים: גאסול, קירילנקו, סטויקוביץ' סנטרים: בוגוט לדעתי קאמאן גם צריך להשתתף למרות שלא הייתי בוחר אותו בכל מקרה. עוזר המאמן: אטורה מסינה. ומכיוון שאני יודע שלשם אתה מוביל אני אסכים איתך- לקבוצה זו אין סיכוי מול הנבחרת האמריקאית הראשונה: כריס פול קובי בריאנט לברון ג'יימס קווין גארנט דוויאט הווארד דווין וויד, כרלמו אנתוני, אמרה סטאדומייר, טים דאנקן, דרון וויליאמס, כריס בוש ופול פירס. זה לא הסגל שאני הייתי בוחר אבל זה בערך סגל השחקנים הראשון מבחינת כשרון בארצות הברית? אין לנבחרת העולם סיכוי. אבל לדעתי כן יש לה סיכוי מול נבחרת האמריקאים השניה: ג'ייסון קיד אלן אייברסון שון מריון קרלוס בוזר אל ג'פרסון צ'אנסי בילאפס, בארון דייויס, ג'ו ג'ונסון, קארון באטלר, טרייסי מקגריידי, דייויד ווסט, מרקוס קמבי. זה בערך הסגל השני מבחנת כשרון אצל האמריקאים כשאת איגי, ארטסט, רד, בראנד, ארינאס, ראשיד, ריפ, ריי אלן, ג'וש סמית' ורוי החלטתי להשאיר בחוץ אבל כל אחד מהם יכול להכנס ועדיין נבחרת העולם ברמת הנבחרת השניה האמריקאית לדעתי.