אול סטארס

willo

New member
שלי להישרדות

כי את BB עונות 1-5 לא ראיתי. אז ככה - חובה:- עונה 9:- [1] טווילה. [2] אלייזה. [3] לי [4] רורי עונה 10:- [1] קובי [2] איאן עונה [11] [1] ג'אד [2] רייף [3] בריאן [4] איימי עונה 12:- [1] שיין [2] סירי [3] סאלי אפשר לצרף (אבל ממש, ממש לא חובה):- עונה 9:- [1] איימי [2] ג'ולי (למרות שהיא בת הזוג של המנחה). [3] כריס [4] צ'אד עונה [10]:- [1] קייטי [2] ג'ן [3] טום עונה [11] [1] סינדי [2] מרגרט [3] ג'ימי [4] גרי [5] דני עונה [12] [1] קורטני [2] שאראס [3] אוסטין [4] ניק [5] טינה

בוביץ

New member
קשה

קודם כל יש לי בעיה באולסטארס לדעתי לגל הפםיבוריטים שלי יהיהו מטרות גבוהות מלכתחילה אני מעדיף דווקא חדשים ולא אולסטארס כי באולסטרס כולם מכירים זה את זה ואז כל המתמודדים שאהבנו והטובים יעופו ראשונים אבל אלה אני רוצה דניאל עונה 3 מרסלס-עונה 3 אולי בעצם לא כי התחת עלה לו לראש והוא חושב את עצמו יותר מדי. וויל וניקול מעונה 2 אליסון,דינה וגון מעונה 4 גייס,נקומיס,דיאן מעונה 5 קייזר , וגאנל. עונה 6 ועוד כמה שלא משנו לב אליהם כדי שבכל זאת יהיו כמה 'חדשים'

Doji

New member
../images/Emo45.gif מסכים בקשר לביג בראדר

לאחר ההתלהבות הראשונית, אני תוהה אם באמת עונת אול-סטארס של ביג בראדר תהיה מעניינת במיוחד, חוץ מלהתעדכן ולראות שוב מה קורה עם כל מיני מיני-ריאליטי-סלבס. בעונה 8 של הישרדות זה עבד מצויין ואני חושב שעונת האול-סטארס היתה אחת הטובות שהיו בהישרדות. מעניין אם זה יעבוד גם בביג בראדר. ראיתי רק את עונות 3,5,6 של BBUSA ומתוכן הייתי רוצה לראות באול-סטארס - מעונה 6 - את ג'יימס, איווט, מגי [כן, כן, מגי, לא ג'אנל ולא קייזר, נראה לי ששני אלו מיצו את עצמם, נו טוב, אוליי את קייזר כן הייתי מכניס] מעונה 3 - מרסלס (רק כדי שיעיפו אותו בין הראשונים, כי הוא טוחן כבר שנים את כל התרחישים האסטרטגים הפוטנציאלים במשחק והוא מטרה ע-נ-ק-י-ת ואין לו שמץ של סיכוי), דניאל. מעונה 5 - ג'ייס וניקומס.

הממ... שלי

ראיתי רק ביבי 2 ו-6 ולכן אבחר רק את וויל, כריסטה (שיהיה את מי לשנוא), ניקול והארדי מ2 ואת ג'אנל, ג'ניפר וג'יימס מ-6. הישרדות: ג'ולי - 9 איימי - 9 אלייזה - 9 יש גם מצב לדולי? אנג'י - 10 גרג - 10 קייטי - 10 בריאן - 11 רייף - 11 ג'אד - 11 דניאל - 12 סירי - 12 קורטני - 12 שיין - 12 מיסטי - 12

gulek1

New member
פוטנציאל ספוילרבהודעה הראשונה

התחלתי לקרוא את הרשימה, והיא כללה שמות מ12 שעלולים להחשב כספוילר מבחינתי. להזהר מאוד!!! בתור מישהו שעוד לא סיים לראות את 12 זה מאוד הכעיס
כי במבט ראשון יש בזה יותר מרמז לגבי אנשים שלא ניצחו

Boran

New member
מה הספוילר?

הרי את השורדים אתה מכיר. זה ממש לא קשור למי זכה או לא, פשוט אנשים שאני הייתי רוצה לראות באול-סטאר.

O r a c l e

New member
הישרדות אול סטארס 2

1. איימי 9 2. צ'אד 9 3. ג'ולי 9 4. טום 10 5. ג'ניפר 10 6. איאן 10 7. דני 11 8. סינדי 11 9. גארי 11 10. צ'אד 11 11. טרי 12 12. סירי 12 13. שיין 12 זהו בנתיים.. בלי לדעת מה יקרה בהמשך של הישרדות 12. הלוואי ויעשו עוד אול סטארס בהישרדות... את הראשון ראיתי בלי לראות את עונות 1-5 אז לא הכרתי את השחקנים חוץ מרופרט וג'נה מורסקה.

למעלה