אול``ב נגד פיב``א

dove

New member
אול``ב נגד פיב``א

מדהים המלחמה של שניהם אפילו ברמה של מדיה אינטרנטית .. לשניהם יש אתרים ממש מרשימים עם כמעט אותו התוכן רק שהקבוצות שונות, לשניהם יש את הכתבות על כל משחק ומשחק, סטיסטיקה על כל משחק ומשחק, וכדאי שאני חושב שכמה אתרים אצלנו ילמדו משניהם איך עושים סטיסטיקה, מאמרים, רעיונות עם שחקנים, פשוט מדהים כמה ששני האתרים שלהם דומים אני לא מאמין במלחמה הזו, אני חושב שבשנה הבאה הם כבר יחזרו להיות ביחד, כי זה כבר נהיה ממש מצחיק, התלבושות של השופטים בצבע כתום :)))) ומעניין איך הם יאחדו את האתרים שלהם, כי כמו שאמרתי גם האתר של היורוליג וגם האתר של הסופרוליג די מרשימים

MegaYell

New member
לשנה הבאה בסופרוליג הבנוייה

אין לי ספק שזו השנה האחרונה שאנו רואים את פיצול הליגות האומלל הזה. אני בטוח שמהלך העונה, או עם סיומה, ראשי האול``ב יגיעו להסדר עם פיב``א - לטובתם. אם לא, רוב קבוצות היורוליג יפרשו ויחזרו לפיב``א, שכן הן יודעות היום שאין הבדל גדול בין הסדר זכויות השידור של פיב``א לזה של אול``ב, ושהאחרון נועד בעיקר כדי ``לסדר`` את הקבוצות הספרדיות, שהן למעשה הקימו את האול``ב. אם תהיה ``יורוליג`` בעונה הבאה, היא תכלול כנראה 8 קבוצות ספרדיות, את פאוק סלוניקי, לונדון טאוארס והפועל ירושלים. אא``ק כבר עכשיו עם רגל וחצי בפיב``א, וכך יעשו גם שאר הקבוצות שלוקחות את עצמן ברצינות (אולימפיאקוס והבולוניות). אז אפילו הפרומואים הכי מפוצצים בעולם של החברים של ברון לא יצליחו להסוות את האמת.

roy_ma

New member
הקטע הוא, שאם פיב``א תחסל את

יולב, וזה מה שיהיה- הפועל י-ם לא תהיה שם משתי סיבות: 1. כשלונה בליגה, שלא יאפשר לה להשתלב. 2.בגידתה בפיב``א, מה שלא ישכח לה.

למעלה