אולסטאר מעבר לפינה

Itai7

New member
TNT פירסם את הספסלים הלילה:

במזרח: בוש, באטלר, פירס, צ'ונסי, המילטון, ג'ו-ג'ו, ג'יימיסון. במערב: נאש, פול, דירק, בוזר, אמארה, רוי, דייויד ווסט.

עמית123

New member
פורסמו הסגלים לאולסטאר!

קצת תמוה בעיני.. מזרח: בוש, באטלר, פירס, צ'ונסי, המילטון, ג'ו-ג'ו, ג'יימיסון. למה המילטון בפנים למה? למה גוש סמית בחוץ? ורד בחוץ? ואיגי בחוץ? גרלד וואלס? מערב: נאש, פול, דירק, בוזר, אמארה, רוי, דייויד ווסט. רוי בפנים ואילון דרון ובארון בחוץ?

Itai7

New member
בוזר נותו עונה יותר טובה

קמבי לא עיקבי כ"כ

עמית123

New member
בוזר בכל זאת אפור מדי לטעמי בשביל האולסטאר

זאת הצגה אחרי הכל ושחקן חוסם מטורף כמו קמבי היה יכול להקפיץ את הקהל.. בוזר קולע יותר מקמבי.. וזהו. אני מסכים אגב שקמבי גם לא הכי זוהר..

SHNIK

New member
דעותי

מזרח : אני בהחלט יכול להבין למה רד (עונה בינונית יחסית והקבוצה שלו לא מרקיעה שחקים בלשון המעטה) ואיגי (כנ"ל + בעיות כימיה שמתהוות בינו לבין חבריו לקבוצה והצוות המקצועי) בחוץ, אבל את הטענות שלך לגבי ג'ראלד וואלאס וגם ג'וש סמית' אני יכול להבין, אני אגב הייתי בוחר לפני שניהם את הידו טורקוגלו שלדעתי ראוי מאוד וקופח בחוסר צדק ושוקל בחיוב להכניס גם את ריי אלן שאמנם בא בימים אבל מעטים השחקנים בסגנון שלו בליגה וקצת לא הוגן שמתעלמים ממנו כשהוא חלק אינטגרלי מאוד מהקבוצה עם המאזן הטוב בליגה... אגב, גם מפריע לי שהספסל נמוך מדי, שימו לב שפרט לג'יימיסון (שהוא קומבו פורוורד) ובוש (שהוא 4 טבעי) כל שאר השחקנים משחקים בעמדות 1-3, אני בהחלט חושב שחסר עומק שיכל להשלים לצורך העניין ראשיד וואלאס. מערב : עמית, מוזרה לי התמיהה שלך באשר לבחירה של בוזר לפני קמבי, בוזר כיום הוא בשקט אחד מחמשת הPFים הטובים בליגה ואחת משתי הסיבות העיקריות לכך שיוטה ג'אז קבוצה רלוונטית, הסיבההשניה היא דרון וויליאמס ואני מסכים איתך באשר לכך שלברנדון רוי יכלו לתת לחכות שנה או שנתיים בתור אבל מי שהיה צריך להכנס לשם במקומו הוא בארון דייויס, הסיב העיקרית לדעתי לכך שהם בחרו ברוי היא שהם רצו קלעי ורוי הוא בהחלט הקלעי הבולט במערב כרגע אחרי קובי. מה שכן מפריע לי קצת עם כל הערכתי הרבה לדייויד ווסט (שאני באמת מעריך) אני חושב שיש שחקנים שיותר מגיע להם ממנו, נראה שהספסל של המערב חסר SF בקליבר גבוה ולכן אני הייתי מצרף אליו את ג'וש הווארד, אבל גם לסטפן ג'קסון ולמרקוס קמבי מגיע יותר, לבחירה של ווסט יש ריח פוליטי (אל תשכחו שהאולסטאר השנה בניו אורלינס...) שניק.

Itai7

New member
מסכים במיוחד למה שרשמת במערב

חסר שחקן כמו גוש האוורד ובמיוחד חבל שבארון דיוויס לא שם

עמית123

New member
הידו בהחלט ראוי השנה

המון אנשים כבר התרגלו לנוכחות שלו בליגה אבל העונה הוא נותן מספרים מטורפים יחסית לעונות הקודמות שלו..

עמית123

New member
ושאלה..

לא דובר על לזמן יותר שחקנים לאולסטאר? למאמנים אין איזה בחירה אישית של 2 שחקנים בכל צד?

פורסמו הסגלים לאולסטאר

מערב : חמישיה- אייברסון, קובי, כרמלו, דאנקן, יאו. ספסל : כריס פול, דייויד ווסט, סטיב נאש, אמארה סטודאמייר, דירק נוביצקי, קרלוס בוזר, ברנדון רוי. נשארו בחוץ : בארון דייויס, דרון וויליאמס, מאנו ג'ינובילי, מרכוס קמבי, ג'וש הווארד, טייסון צ'אנדלר. מזרח : חמישיה - קיד, וייד, לברון, גארנט, הווארד. ספסל: קארון באטלר, אנטואן ג'יימיסון, צ'ונסי בילאפס, ריק המילטון, פול פירס, כריס בוש, ג'ו ג'ונסון. נשארו בחוץ : קארטר, שאקיל, ג'וש סמית, ג'רלד וואלס, הידו. דעות?

OrEl74

Well-known member
מנהל
תגובתי הרישמית...

בוזזזזזזזזזזזזזזזז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דיוויד ווסט נכנס רק בגלל שהמשחק בניו אורלינס. רוי נותן עונה מעולה וסביר להניח שמקומו אכן באולסטאר אבל הוא צעיר ויומו עוד יגיע ואני לא רואה שום סיבה למה להעדיף את השניים האלה על פני שחקנים וותיקים כמו קמבי ובארון שנותנים עונות מעולות ומגיע להם קצת כבוד. גם המילטון נותן עונה מעולה אבל הלב יוצא אל ג'וש סמית שפשוט הופך להיות השחקן הכי אנדרייטד בליגה. ת'כלס...התאבסתי מהסגלים האלה.

דעתי

די מרוצה מהסגל במערב : נכון שבהחלט אפשר להחליף את דיויד WEST בקמבי המרשים אבל כמו שנאמר כבר האולסטר בניו אורלינס אז תמיד הNBA אוהב ללכת לקראת הקבוצות המארחות ... חושב שיחסית לדור הצעיר רוי הוא הבחירה הטובה ביותר(גם לפני בארון או הווארד) יש לי בעיה עם הסגל במזרח: חושב שקודם כל ראוי לעשות חילוף בנציג מההוקס -JO JO ינוח בעוד גוש סמית המלהיב יכנס אני הייתי מעיף גם את ריפ לטובת גרלד ואלאס שנותן חודש וחצי אחרון מדהים ובשקט בשקט חושב שאפשר גם לשלוח את פירס לטובת הידו \ איגי (אם כי עקב המאזן מובן למה לא) הגובה באולסטאר לא כזה משחק תפקיד שצריך לשמור עליו בדייקנות כזו(מקסימום בוש ישחק סנטר )

תגובתי

במערב אני חושב שמאנו חייב להיות בפנים. לבארון מגיע מכל הבחינות, אבל רוי ופול נותנים עונה ענקית, והקבוצות שלהם מדורגות לפני הווריירס (לפחות פורטלנד היו רוב הזמן). את מאנו הייתי שם במקום נוביצקי, שאולי היה MVP שנה שעברה, אבל עד כה היכולת שלו לא מרשימה, וכנ"ל דאלאס. קמבי בעייתי, בעיקר כי האולסטאר הוא שואו, וקמבי הוא שחקן של עבודה. בכל מקרה, טוב שבארון לא שם, סתם עוד משחק שהוא יכול להיפצע בו... במזרח, סמית' קופח, לג'ונסון אין מקום, גם את וואלס הייתי מכניס במקום המילטון.

Or Amit

New member
שעמום טוטאלי

אני בהחלט שוקל לא לעשות שום מאמץ כדי לראות את האולסטאר (אין לי בבית כבלים\לווין) איך שחקן כמו קמבי שעושה טרור בליגה נשאר בחוץ? מה לעזאזל ריפ המילטון עשה העונה שמגיע לו להכנס לאולסטאר? איך ג'ו ג'ו בפנים וג'וש בחוץ? דווקא מהבחירה של ברנדון רוי אני מבסוט. מדובר בכל זאת בקבוצה שמפתיעה באופן עקבי העונה בעקביות שלה, ורוי הוא הדבר הכי קרוב לסטאר שיש שם. בקיצור רבותיי, כפי שאמר קוואמי דה לה פוקס - "הכל פה זה קומבינה נה נה נה נהההההההה"

WorldCenter

New member
דעתי

מזרח, שאקיל לא שם וזה חבל, כי תמיד הוא עושה את האירוע מעניין, קארטר לא יעופף השנה ובצדק, להמילטון לא היה מקום כאן, אני חושב שבחירה בריי אלן יותר ריאלית. שוב גו'ש סמית יוצא מקופח, מערב: טי מאק לא כאן, כנ"ל ברון דיוויס, ומרכוס קמבי השחקן הכי אנדרייטד בליגה נכון להיום, קמבי עדיף מווסט, מאנו גם חסר כאן אבל זה בסדר בהתחשב למיקום של הספרס העונה, לדרון ווליאמס לא היה מקום העונה בגלל ריבוי הגארדים במערב, בארון ורוי לדעתי לפניו.

ThEgReEnKiNg

New member
בוז!

הדבר היחיד שטוב בסגלים האלה זה שכריס בוש וקארון באטלר בפנים , כל שאר הבחירות תמוהות כמובן שלא אלה של נאש,נוביצקי,בילאפס,פול שהם כבר כמעט באנקרים באולסטאר , למה קמבי בחוץ? כמה אפשר להרוס לשחקן הזה? בסדר ,בוזר משחק טוב. אבל הוא לא מתאים לאולסטאר. אבל נעזוב אותו ,הוא באמת אחד מ5 הPF הטובים בליגה כפי ששניק אמר. דיוויד ווסט? מה הבחור עשה בשביל להיות באולסטאר במקום מרכוס קמבי? יופי שניו אורליניס אדירים השנה , אבל למישהו יש ספק איזה שחקן הוא בלי פול ואיזה שחקן עם פול (ואני מאוד אוהב את ווסט אבל לא מגיע לו!) , מרכוס קמבי נשדד! בפעם המי יודע כמה בקריירה הארוכה שלו , וכנראה שלא נראה אותו לעולם באולסטאר
. גם ג'רלד וואלאס היה חייב להיות באולסטאר , המילטון בחוץ ג'רלד בפנים. ממש לא מת על הבחירות , לפחות כריס בוש באולסטאר השלישי שלו ברציפות.

עומר ו

New member
שאקיל בחוץ בגלל הפציעה?

או בגלל שהחליטו שמקומו השנה לא באולסטאר?

בנוגע לחמישיית המערב

גם נאש וגם פול נותנים עונה טובה יותר מאייברסון, לדעתי, אבל זה לא קריטי, כי כולם בסגל. בנוגע לשאר - אני חושב שאתם קצת נסחפים עם הבוז פה. כל סגל שלא היה מפורסם היה מעורר אצל חלק תמיהות ומחאות, ככה זה. סה"כ יש כאן 24 שחקנים, שאפשר בכיף להגיד שכולם מה-35 הכי טובים בעולם. מה לעשות, אי אפשר לפגוע לגמרי ולא תמיד תהיה הסכמה מלאה על מה זה לפגוע לגמרי. אם, למשל, שאקיל או וינס קרטר היו נבחרים אך ורק מתוקף האינרציה, אז זה היה ביזיון.

OrEl74

Well-known member
מנהל
סקר חדש בעקבות הצעתו של אור עמית

מי יזכה בתחרות ההטבעות השנה? יאללה תצביעו, הזוכה יזכה בפגישה אחד על אחד עם אייזיה תומאס.

למעלה