אולם קצת שונה?

סקלרטו

New member
אולם קצת שונה?

שלום, לא ידעתי ממש איפה לשרשר אז המנהלות מוזמנות להעביר לאן שמתאים..

מתחנים בתחילת אפריל כנראה. באידיאל היינו מתחתנים בגן אבל זה לא כל כך מתאים למזג האוויר, אז הלכנו על אולם או מקום משולב. עוד לא ראינו אף אולם אבל כן ראינו הרבה תמונות באתרים של האולמות. מה אני אגיד.. זה לא ממש הטעם שלי. האורות הסגולים/כחולים/צהובים האלה, תאורה נוצצת ומצועצעת כזו... שלא לדבר על העיצוב של השולחנות שנראה לי מאוד נובורישי ופשוט לא הטעם שלי. זה המצב כמעט בכל המקומות שהסתכלנו עליהם, לפחות בתמונות. אני יודעת שעיצוב שולחנות אפשר לשנות, את התאורה אני לא בטוחה כמה אפשר לרכך ולעשות עדינה ו'כפרית'.
מחפשת מקום פשוט, רגוע כזה, עם מקום גם למסיבה אבל לא רוצים שהמסיבה תשתלט על האזור של האוכל והאורחים ותכתיב את המראה והאווירה.
אולי משהו בסגנון של הגלריה בכפר ויתקין?
יש למישהו הצעה אולי למשהו שלא ראינו עד כה? בסביבות 250 אורחים, בשרי, חתונת ערב, רצוי באזור המרכז-שרון-שפלה-ירושלים.
כמו-כן, אם למישהו יש ניסיון עם חוות טור סיני, אשמח לשמוע.

Princess Lotta

New member
היי, המרכז -שרון-שפלה-ירושלים?

כרגע 'תחמת' כל כך הרבה מקומות וגני אירועים...אין אזור מועדף מבין ארבעת האזורים השונים? תוכלי לעזור לנו כדי שנעזור לך?
. אני התחתנתי בסוף מרץ (שזה אותו דבר כמו תחילת אפריל מבחינת מזג האוויר) בגן משולב אולם בשם עדן על המים, ליד כפ"ס. בשבילי המקום היה מאוד מיוחד אבל כן היו לנו פמוטים על השולחנות (נובורישי? לא יודעת, אפשר לשנות בכל מקרה, להחליף בסידור פרחים, אבנים, חול צבעוני בצנצנות וכדומה) אבל המבנה עצמו כן מואר כך שאני מניחה שזה לא עונה לטעמך.
&nbsp
אם את מחפשת מקום יותר כפרי ופחות נוצץ, אולי גן הפקאן יתאים לטעמך? אמנם האולם שלהם גדול אבל כשהלכנו אליהם אמרו שאין בעיה עם חתונה של 250 איש... בכל אופן את מוזמנת להסתכל בקרדיטים שלי אם עדן על המים כן רלוונטי לך (בעיניי מאוד קלאסי ולא מצועצע), ואם לא, אנסה לחשוב על מקום פחות המממ 'נוצץ' - אבל באמת יעזור אם קצת תמקדי את האזור...
&nbsp
&nbsp

סקלרטו

New member
היי, אנחנו מאזור השרון אז אם צריך לצמצם אז לשרון :)

עדן על המים מוכר היטב, באמת מקום מקסים וזו אופציה.
גם הפקאן ממש לא אהבתי.. כל האורות האלה ברחבת ריקודים, לא ממש הטעם שלי.
בכל מקרה ממש ממש תודה לך את מקסימה שאת מנסה לעזור :)

Princess Lotta

New member
אם את כן אוהבת את עדן, וזו אופציה מבחינתך

הייתי בודקת את זה יותר לעומק. כשהגענו לשם הרגשנו וואו כזה והנשימה נעתקה אבל הייתה גם שלווה והרגשה שפשוט הגענו למקום הנכון, שלנו. גם התחתנתי שם, וגם הייתי אורחת רק לפני שלושה שבועות - בחתונת אייטיז שאגב עשו עיצוב שולחן מקסים ששילב תקליטים ופרחים צבעוניים והיה מאוד חינני, כפרי וקליל. יהיה לי קשה מאוד לדבר בשבחו של מקום אחר, כי בעדן הייתה לי חתונה מהחלומות (כאמור מרץ, 250 אורחים) וגם חתונת האייטיז הייתה קטנה אגב (220 אורחים). יתרון נוסף הוא שגם אם יירד גשם ותאלצו להכניס את העסק פנימה - זו לא תהיה בעיה בחתונה של 250 איש, וזה נראה טוב גם עם חופה בפנים, לא כמו ברירת מחדל שכזו.

אבל אני אנסה לברר לך על עוד מקומות. ואם יש לך אי אלו שאלות על עדן (אם יישארו לך כאלה אחרי קריאת הקרדיטים שלי
) אשמח לענות.

בהחלט מקום מדהים

בהחלט עדן על המים מקום מומלץ עלי אישית אחלה מקום זה באמת מקום שנותן אווירה קסומה השאלה מה התקציב שעומד לרשותך האם פנית למפיק חיצוני ?

ayala221

New member
טור סיני

הייתי שם בשתי חתונות, חתונת צהריים וחתונת ערב. זה היה לפני כמה שנים כבר אבל זכור לי כמקום מאוד נחמד. פשוט, טבעי ומאוד לא מפונפן, שמדברייך אני מבינה שאת לא אוהבת (אני איתך בזה...). נשמעת לי כמו אופציה מאוד טובה לפי מה שאת מתארת שאת מחפשת ואם אני זוכרת נכון, המקום יחסית לא יקר, בטח בהשוואה למחירי המרכז המשוגעים.

לנו מאוד עזר הקטלוג

של איזיווד. יש שם הכל החל מאיך לבחור גן, צלם, תקליטן. ועוד כל מיני דברים.. (אפשר לאסוף קטלוג מהמשרדים של איזיווד).
אני חושב שאחד הדברים שעזר לנו להיות בפוקוס זה שיש מי שעוזר לך לארגן את החתונה מישהו עם ידע שמכוון אותך בכל צעד. קודם כל זה גרם לנו להתברבר פחות ולהיות רגועים יותר.
לגבי גן/אולם ארועים מה לגבי "חוות אלנבי"? מראה אירופאי כפרי מיושן יכול להיות שזה הסגנון שלך?

למעלה