אולם ספורט? אולם ספורט? שלום אני מחפש חומר/עצות/טיפים/הכוונה בנושא תכנון אולם ספורט רב תכליתי תודה !
4 4tis New member 30/4/05 #1 אולם ספורט? אולם ספורט? שלום אני מחפש חומר/עצות/טיפים/הכוונה בנושא תכנון אולם ספורט רב תכליתי תודה !
ג גולי מ New member 1/5/05 #2 נסה בספר "נויפרט" נכתב ע"י 4tis: אולם ספורט? שלום אני מחפש חומר/עצות/טיפים/הכוונה בנושא תכנון אולם ספורט רב תכליתי תודה ! לחץ כדי להרחיב... נסה בספר "נויפרט" וכן פנה למכון ווינגייט. בנוסף למידע שיש להם, יש להם גם הוצאת ספרים שמפרסמת הנחיות ותקנים למגרשי ספורט. אולי גם במשרד החינוך התרבות והספורט יכולו לענות לך.
נסה בספר "נויפרט" נכתב ע"י 4tis: אולם ספורט? שלום אני מחפש חומר/עצות/טיפים/הכוונה בנושא תכנון אולם ספורט רב תכליתי תודה ! לחץ כדי להרחיב... נסה בספר "נויפרט" וכן פנה למכון ווינגייט. בנוסף למידע שיש להם, יש להם גם הוצאת ספרים שמפרסמת הנחיות ותקנים למגרשי ספורט. אולי גם במשרד החינוך התרבות והספורט יכולו לענות לך.
G gerson1 New member 6/5/05 #3 איתמר לויתין, אדריכל ספורט, מכון וי נכתב ע"י 4tis: אולם ספורט? שלום אני מחפש חומר/עצות/טיפים/הכוונה בנושא תכנון אולם ספורט רב תכליתי תודה ! לחץ כדי להרחיב... איתמר לויתין, אדריכל ספורט, מכון וי וינגייט-ספרות ותקינה בנושא
איתמר לויתין, אדריכל ספורט, מכון וי נכתב ע"י 4tis: אולם ספורט? שלום אני מחפש חומר/עצות/טיפים/הכוונה בנושא תכנון אולם ספורט רב תכליתי תודה ! לחץ כדי להרחיב... איתמר לויתין, אדריכל ספורט, מכון וי וינגייט-ספרות ותקינה בנושא