אולם לחינה אני מחפשת אולם לחינה באיזור המרכז למישהי יש המלצה על אולם טוב?
L liatco4 New member 2/12/15 #1 אולם לחינה אני מחפשת אולם לחינה באיזור המרכז למישהי יש המלצה על אולם טוב?
ס סיון224 New member 3/12/15 #2 תגובה לאולם לחינה שלום ליאת, חגגנו את טקס החינה באולם קיארה בנס ציונה בכניסה לאולם יש קבלת פנים מרשימה,תאורה מיוחדת האוכל היה טעים ומאוד וקיבלנו אין סוף מחמאות... אולם לחינה
תגובה לאולם לחינה שלום ליאת, חגגנו את טקס החינה באולם קיארה בנס ציונה בכניסה לאולם יש קבלת פנים מרשימה,תאורה מיוחדת האוכל היה טעים ומאוד וקיבלנו אין סוף מחמאות... אולם לחינה
י ימיממה New member 10/1/16 #3 שירת הים אולם שירת הים בנתניה, יש להם תפריט מעניין לחינה אותנטי ומגווון
I idandor1 New member 24/1/16 #4 אולם לחינה היי, אני מכירה את אולם ונציה שאני ובעלי עשינו בו את החינה. לא היה יקר מידי ומאוד נהננו. שימי לב רק שהוא מיועד במקור לאירועים קטנים אז אם אתם מתכננים חינה גדולה זה לא יתאים. זה האתר של האולם: אולם לחינה בראשון לציון
אולם לחינה היי, אני מכירה את אולם ונציה שאני ובעלי עשינו בו את החינה. לא היה יקר מידי ומאוד נהננו. שימי לב רק שהוא מיועד במקור לאירועים קטנים אז אם אתם מתכננים חינה גדולה זה לא יתאים. זה האתר של האולם: אולם לחינה בראשון לציון