אולי...

Juli kleo rullz

New member
אולי...

אולי כל אחד יכתוב פה איזה ענף הוא הכי אוהב קפיצות/דרסאג'/ווסטרן... ולמה?

S H I L G I

New member
אוקי אז..../images/Emo29.gif

אני יותר אוהבת קפיצות........... זה פשוט יותר אקשן כזה.. ודרסאג' זה רגוע לי מדי.. הייתי רוצה ללמוד דרסאג' רק עם עמנואל היה חוזר...

ה-כ-ל

חח... נראה לי החופש הגדול הזה אני עושה לעצמי "קורס" קטן באינגליש.. כי חוץ מהשבוע-שבועיים ברמת השרון אני גם יהיה כנראה עוד שבוע בקיבוץ מגן וגם שם באיזור יש חוות אינגליש(אורים) אז סבבו'ש לי..... נו שכבר יגיע החופש...... נמאס מהבצפר המזדיין שלי!

Sweet SuGaR

New member
אמממ קפיצות../images/Emo3.gif

למה? הרבה יותר מרגיע אותי.. משמח אותי...

niko girl

New member
אני אוהבת יותר את הווסטרן

גם בגלל שזה מה שאני רוכבת אבל בתוך הווסטרן אני אוהבת את הפלז'ר והרינינג! למה? בגלל שהפלז'ר הוא איטי ומראה את השליטה שלך בסוס והרינינג בגלל שהוא אם הרבה יותר אקשן אבל עשיין מראה את השליטה שלך בסוס

Shai Felton

New member
אמממ../images/Emo170.gif

אני מעדיפה קפיצות, כי זה יותר מעניין {אותי} ויותר כייף {בשבילי}... דראסז' זה רגוע מידי, לדעתי.

טוי בוי

New member
דרסאג'...

אני אוהבת לקפוץ מאוד מאוד אבל דרסאג' יותר כיף לי. זה מדהים להרגיש את כל העוצמה של הסוס ולהתחבר לגמרי רק אתה והסוס זה מה שקורה בדרסאג' וזה מ-ד-ה-י-ם וגם מביא תוצאות יפות.

קפיצות!!!!!!!1 אאין זה פשוט.....

עושה לי את זה!! אני מתה על זה... וזה פשוט כייף להרגיש שאתה עף עם הסוס ביחד מעל המכשול!!!! וזה אקשן ותמיד יש התרגשות חדשה ואפשר להתקדם!! ודרסא'ז יותר מדי רגוע בשבילי.. זה משעמם אותי... כי התרגילים חוזרים על עצמם ברמה הגבוהה.. ובקפיצות תמיד אפשר לקפוץ יותר גבוה או מכשול אחר..

קפיצות!......

אני ילדה היפר אקטיבית וחסרת סבלנות ובגלל זה אני כל כך נהנית מהקפיצות יש בזה אנדרנלין וכיף! והכי הכי יש בזה סיפוק מידי כזה! אני מתה על זה אין לי מספיק סבלנות בישביל דרסאג' ואני חייבת משהו מלהיב! משהו מאתגר קפיצות זה הדבר בישבילי....

למעלה