אולי...

אוסי

New member
אולי...

אולי אם לא היית יוצא זה לא היה קורה ואולי אם לא היית מתערב זה לא היה כל כך כואב אתה לא מבין הרסת לי את החיים אני כל כך כואבת בגלל מותך לא מעקלת שאתה אינך אם היית לי הזדמנות לראותך רק עוד פעם אחת הייתי מספרת לך .... כמה אני אוהבת אותך.........

leonori

New member
הנשמות הטהורות יודעות...

הנשמות הטהורות יודעות את אשר על ליבך ההוא שם למעלה שומר עליו שתדעי... איתך בכאבך L

אוסי

New member
ממממ

אני יודעת שהנשמות הטהורות יודעות את אשר על ליבי,זה נותן לי את תקוותי תודה על השתתפותך בכאבי.

tairon

New member
אוסי יקרה!

הוא שומע ויודע.. גם שם למעלה והוא משגיח עליך כמו מלאך שומר הכאב יתחלף לאט לאט בזכרונות יפים שאני בטוח שיש לך תהיי חזקה

אוסי

New member
תודה חבר..

יש לי זיכרונות נעימים זיכרונות קסומים שתמיד ישארו איתי אתה לא מבין ,הוא היה לי כמו אח אומנם עברו 8 שנים אבל אני עדיין מסרבת להאמין משתדלת להיות חזקה תודה לך...

dafna l

New member
אוסיייי

כאב האובדן הוא גדול ומעורר הרבה אם.... אם.... הוא יצא וזה קרה הוא ידע והתערב כי היה לו איכפת והכאב הוא געגוע געגוע למישהו שהלך ולא יחזור אמרי לו שאת אוהבת וכואבת הוא מקשיב ויודע הוא שם והוא כאן איתך בלבבך והכאב רק יתעמעם אך לא ימוג ואת היי עם הכאב אין דרך אחרת ואנו נהיה לך למשענת

אוסי

New member
תודה ..

תודה לך ... תודה על התמיכה תודה על ההבנה אני יודעת שהוא שומע אותי אני אפילו מרגישה אותו לעיתים ממש לידי ככול שהזמן עובר הגעגוע רק גובר .

קוביה

New member
אוסי...

אפילו שהוא איננו...הוא עדיין לנצח בליבך...תמשיכי לספר כמה שאת אוהבת אותו...כמו שסיפרת לנו כאן.

למעלה