אולי

רוני322

New member
אולי../images/Emo5.gif

יש לי כאבי מחזור אני שבוע לפני...(אחרי השבחה והזרעה)..יש תיקווה?האם כאבי מחזור יכולים להיות הריון שבדרך??אולי..הלוואי..אולי לא..

טאניוש

New member
ממש מתחת ההודעה שלך

אבל אענה לך גם כאן. הסימנים של הריון צעיר זהים לסימנים של המחזור המתקרב-גם כאבים ולפעמים גם דימומים.זה לא אומר שום דבר,לא תוכלי לדעת לפני בדיקת דם האם את בהריון. מחזיקה לך אצבעות ותביאי לנו בשורות טובות

רוני322

New member
לאמבינה

רק הסבר קטנטן...איך זה שכאבי "הריון" מגיעים לפני המחזור????????ומה משמעות כאבים של ההריון הצעיר כפי שאמרת???

רוני חמודה ../images/Emo24.gif

יכול גם יכול, קודם כל יש את כאב ההשרשה, שהעובר מתמקם לו טוב טוב ברחם, אם בעזרת השם את בהריון. הלוואי, מחזיקה לך אצבעות. בכל מקרה, אני אחרי הזרעה רביעית, בעוד שבוע בטא, כמוך...לא? אני עם כאבי מחזור והרופא אמר שזה נורמלי לחלוטין. מקווה שהכאבים יעברו ושתהיה תוצאה חיובית. אמן אמן אמן מקווה שעזרתי קצת.

רוני322

New member
כולי ציפייה

רוצה להבין..הרופא אמר שזה נורמלי כאבי מחזור שבוע לפני מחזור שאולי הוא הריון...??
אופ...המתח גדול.. בעלי אומר שאני משוגעת ושהוא לא לחוץ..אבל לכי תסבירי לגבר שעון ביולוגי של בת 32... אני כל כך קשובה לגוף שלי מאז שכל הנסיון התחיל שאני ממש מרגישה את היווצרות המחזור לאחר ביוץ ..אני מקשיבה לגוף. רב תודות על התייחסותך. בהצלחה שבטא שלך ירקיע שחקים עוד שבוע..

אז ככה

אנסה להסביר, אז ככה, אם זה הריון, אז את בשבוע השלישי ויש כאבי השרשה. אם את לא, זה בהחלט יכול להיות כאבים של מחזור, גם שבוע לפני. בפעם האחרונה הרגשתי את המחזור שבוע וחצי לפני, כאבים בחזה, כאבי בטן בבטן התחתונה, וגם בצדדים, לכוון השחלות וכן זה נורמלי. ולא סיפרת אם לקחת הורמונים, אז יש את כאב הגירוי של השחלות...

טאניוש

New member
ראיתי שקיבלת הסבר בינתיים

כאבי הריון לא מגיעים לפני המחזור-הם דומים לכאבי המחזור,זה הכל.

שירן55

New member
יתכן מאוד שאלה כאבי הריון ../images/Emo41.gif

אני מחזיקה לך אצבעות שאלה יהיו כאבי הריון

cosmicenergy1

New member
אני מזדהה איתך רוני

ואני רק ארבעה ימים אחרי ההזרעה, ואני עוקבת אחרי כל תחושה, כל דבר קטן שקורה לי בגוף, המתח כמעט מצליח להשתלט עלי, אני משתדלת להיות אופטימית כמה שיותר

למעלה