אולי
תעזרו לי ?

אולי ../images/Emo142.gif תעזרו לי ?

הממפ .. כן.
בבית ספרי התפתחה תיאוריה לפיה לתלמידים בכיתה ט´ אין מספיק עומס או צרות בחיים, ולכן נגזר עלינו לעשות עבודה ענקית, נערף .. הממפ הממ
נאמממ ...... אני התלבטתי קשות <ועודני מתבלבטת> בהתחלה רציתי לעשות עבודה על וולט@דיסני סתם כי זה ניראה לי תירוץ לעבודה חמודה שלא צריך לקשט עם מדבקות ..
<נו אפרט, תתבגרי> אז עכשיו אני חושבת לעשות אותה על שנות השישים .. כי תמיד התעניינתי בתקופה הזאת וזה תמיד ניראה לי שהכל היה אחרת אז ואולי אפילו יותר טוב .. אבל העבודה צריכה להיות יותר ספציפית ואני לא יודעת בידיוק על מה לעשות ומאיפה להשיג חומר וכאלה הממפ
תעזרו לי
....

beetles

New member
מקנאה!! הלוואי ויכלתי לבחור נושא

בעצמי לעשות עלו עבודה!!! אולי תעשי על וודסטוק.. זה במידה מסוימת דיי מסכם את האווירה בשנים האלה.. ובאמת שלא חסר חומר באינטרנט על וודסטוק. למרות שאני אישית הייתי עושה על הביטלס (כל אחד והאובססיות שלו) אז מקווה שעזרתי שיהיה לך בהצלחה ותהני!! beetles זה לא שגיאת כתיב זה דרך חיים

גלי®

New member
קישורים של פורום זה או אחר ,

הם תמיד אחלה מקום להשיג חומר , כולל עבודות מוכנות שצריך לעשות copy ו -paste (ואולי , לעיתים נדירות להפוך טקסט...) ולהדפיס ..... גם אצלנו (מומלצת העבודה על האופנה ...)...

TheDUKE

New member
גם אני מציע על וודסטוק...

לדעתי עליך להתמקד בזרם ההוליסטי, ובתרבות שזרמה עד וודסטוק ולאחר מכן (רק חבל שאחרי וודסטוק כולם מתו חי חי) בכל מקרה אם תצטרכי עזרה אל תהססי לבקש, בשביל זה אנחנו פה לא? נ.ב אני מקווה שכולם ראו את הסרט של דורס ביום שישי! (זה היה ביום שישי?)

למעלה