אולי תתעוררו כבר?

אולי תתעוררו כבר?

צריך מכת חשמל כדי שאנשים פה יגיבו,יכתבו? מה נהיה? אני באמת מנסה להבין: יש אנשים קבועים, מגיעים חדשים ובגלל שכ``כ משעמם פה-הם בורחים(ובצדק...) לא יקרה דבר אם חוץ מבוקר/לילה טוב תוסיפו הודעות עם עיניין ויש הרבה עיניין בחיי הרווק. אני חוששת שהפורום במצב ריקבון וחבל כי בעבר הוא היה פעיל מאוד. (חשוב שאציין,התלונות לא מופנות לאדם המנהל את המקום,אלא לכותבים בו) אני היחידה שמרגישה כך? מישהו מוכן לתת את דעתו בנושא?

ש חף

New member
דעתי

לכל פורום יש תקופות,פעילות יותר ופחות אני באופן אישי מאוד מאוד עסוקה בימים אלה אבל אני מעודדת את הקריאה הנרגשת
צאו מהחורים והתחילו לכתוב!

טל205

New member
רווקים מזדקנים..

צודקת.. צריך כמה בנות שיעוררו תמצב.. בנים עייפים..

אופיפה

New member
משעמם לי

פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום. מענייין אבל באותה מידה לא פלא שמשעמם . רוצה להתעורר ! תכנסי ל- www.youtube.com סרט חדש ומדליק "על קצה המזלג"רווקים רווקות , ביי

אני חושב שהגעת למסקנות קצת מרחיקות לכת.......

אחרי יום העצמאות אכן חלה כאן ירידה בכתיבה וכמו שחף גם אני חושב שמדובר בתקופות אני לחלוטין לא חושב שהפורום הוא במצב ריקבון ואני גם לא חושב שיש מכאן בריחה של חדשים והקבועים מה לעשות שיש להם פעילות שמקשה עליהם לכתוב כאן מעבר לבוקר טוב . כשאני קם בחמש (מתחיל בשש) בבוקר והולך לעבוד 11 שעות מן הסתם לא יהיה לי יותר מהבוקר טוב שאני גם מאד לא מזלזל בבוקר טוב כי כך אני לפחות רואה (באופן וירטואלי את כולם ) ולגבי החדשים? אשמח להרחיב כאן את הקהילה אבל אני לא נמצא כאן בשבילם אם אין להם סבלנות אני לא ארדוף אחריהם וגם בתקופות יותר עם הרבה יותר פעילות כאן חדשים לא נשארו. נכון שקצת מבעס המצב כרגע אבל אני לא מודאג.

איך היה אתמול האקסטזי השבועי שלך?../images/Emo6.gif.........

ואני כמובן מתכוון לערב ריקודים שלך ודרך אגב תזכירי לי בבקשה מה את רוקדת? סלוניים? עם? או טנגו סוער וחושני?
ו

ש חף

New member
היה מדהים

כמו תמיד... אני רוקדת סלוניים (ושם יש גם טנגו סוער וחושני
)

אני יודע שמה שאומר עכשיו יהיה קצת............

הזוי אבל כשאת מדברת על ריקודים אני תמיד מדמיין אותך עם נעלי ריקוד אדומות ולמה אדומות? בגלל דורתי מהקוסם מארץ עוץ. באמת שאין קשר אבל תמיד זה מתחבר לי ככה בראש והריקוד שלך? הוא תחרותי? או סתם הובי? והאם יש סיכוי שנראה אותך ברוקדים עם כוכבים?

ש חף

New member
אמ...

לא רוצה להפריע לפנטזיה הוירטואלית אבל... נעלי הריקוד שלי שחורות ככה שיתאימו לכל מה שאבחר ללבוש,אבל הן בובתיות ויפות כמו של דורותי
הריקוד הוא הובי שהפך להיות חלק בלתי נפרד מהחיים שלי יש מצב לתחרויות אבל בהמשך,אני עוד לא במקום הזה... רוקדים עם כוכבים? אני רוקדת עם כוכבים כל שבוע,למה צריך את זה?

לקחת את זה טיפה רחוק אבל..

דפדף כמה דפים אחורה ותבין למה אני מתכוונת במושג ``מעלה ריקבון``. יפה מצידך לקחת את זה באופן אישי (עניין הבוקר/לילה טוב) אבל אני דיברתי באופן כללי.לא צריך להיות גאון גדול כדי לדעת שיש תקופות טובות בפורומים ויש תקופות פחות טובות.רק שאם נסתכל על זה- התקופה הלא טובה נמשכת יותר מידי זמן. מה שניסיתי לעשות זה לתת פוש קטן,להעיר את האצבעות שעל המקלדת. אז... תגובה לעיניין?כן. רק לא מספקת אותי. ‎:)

mmorumi

New member
צודקת, יקירתי !

האמת, גם אני הייתי עסוקה לאחרונה ולא ממש ניגשתי לפורום. מי יודע? אולי זה משהו כוללני שמשפיע כל כולנו כאן במדינה? אבל את צודקת בהחלט, צריך להחיות את הפורום כאן,היה כאן די נחמד עם כל ההמולה בעבר.. דרך אגב, מה אתם עושים בל"ג בעומר? אספר לכם סוד
-האקס שלי שכל כך אני אוהבת, רוצה שנחזור והוא הזמין אותי אליו למדורה בל"ג בעומר !!!!!!!!! אני מאושרת עד הגג ומאחלת חג שמח גם לכם כאן בפורום !!!!!!!!

למה בפרופיל שלך כתוב שאת גבר?

בעניין ל"ג בעומר, אם נעשה משהו זה עם החבר'ה הקרובים, אולי על האש...חסרים לי סטייקים בדם.

למה אתה מחטט לאנשים בפרופיל?

ח ח ח ח הגיעה בחורה, פנק אותה באיזה מקיאטו גרנדה גרנדה...

בעיה שלי איפה אני מחטט../images/Emo11.gif

עזבי אותי מלהכין קפה! אם זו הבעיה נעסיק בפורום מישהי שתכין קפה!

לפי דעתי צריך משהו יותר תוסס

דיווחים על מסיבות, שכירת דירות בת"א, שירים מהאינטרנט.... דברים שמתאימים לצעירים.

למעלה