אולי תתגרש כבר!!

JordenRiver

New member
אולי תתגרש כבר!!

הי אני לא כל כך מכיר אותך עדין, היכרות שיטחית ככה, אבל שמעתי שאתה מסתובב עם מישהו מפוקפק תראה, אני יודע שאולי לא תרצה להקשיב, אבל הוא באמת לא בשבילך לדעתי הוא מנצל אותך, לוחש לך באוזן כל מיני שקרים כדי שתשאר שלו לנצח בכלל לא באמת איכפת לו ממך! כשהוא יגמור איתך הוא פשוט יזרוק אותך מרוקן, בוכה על כל השנים המבוזבזות שחלפו לצד הנאלח הזה.. די אח שלי, תיפרד ממנו!! בבקשה! כן! אתה יודע על מי אני מדבר! אתה כבר מסתובב איתו כל כך הרבה זמן שכבר שכחת שאפשר פשוט להתנתק מהקרציה הזו! שזה בידים שלך להפרד ממנו! אני מדבר על הפחד. תתחיל עם בגידות קטנות כאלה, תתחיל לאכול מהצד.. פה תעיז קצת, שם תרשה לעצמך יותר, תראה לעולם מי זה אתה, תתחיל לנשום! לחיות! חוץ מזה אני יכול להכיר לך מישהו... חמוד חבל על הזמן, וגם נראה ממש טוב קוראים לו אושר, מכיר? לפעמים הוא גם אוהב שקוראים לו אומץ. אבל קודם תצטרך להגיד שלום ולא להתראות לרופס הזה שלך (בכלל לא מבין מה אתה מוצא בו...), כי הוא ואושר ממש לא הולכים ביחד. נו, אז תפתח קצת את הארון? (נ.ב. אם תרצה לאושר יש קשרים עם אחת בשם שמחה, היא מחפשת מישהו להביא איתו כמה ילדים לעולם, יכול להיות שזה יעשה לך טוב (-:

ירדן, פרי הדמיון שכל קשר שלו

/tapuzforum/images/Emo13.gifעם סיפור אמיתי הוא מקרי בהחלט?! או אולי אכן סיפור אמיתי שכל קשר שלו לפרי הדמיון הוא מקרי?! חחחח. מה נשמע אחי היקר ירדן? מה קורה איתך? יש חדש תחת השמש, לאחר השבת המאירה והקדושה שעברנו במסגרת שבת הו"ד? שנשמע בשורות טובות ותזכה בעז"ה למלא את החלל (אולי גם אני...) ותמצא את שאהבה נפשך כפי שחפץ לבך.

JordenRiver

New member
אמן

תודה אח באמת היתה שבת מדהימה.. ולגבי אמיתות הסיפור.. הוא אמיתי לכולנו, הלא כן?

אכן אמיתי לכולנו...

/tapuzforum/images/Emo45.gif/tapuzforum/images/Emo24.gifולוואי ונמצא את האושר האמיתי ואת השמחה האמיתית שימלאו את לבנו ואת מחסורנו (את ה`שמחה` ההיא שציינת בפוסט שלך נשאיר לאחרים, אנו לפחות זכינו לדור המשך - דור ישרים מבורך, אלא אם תחליט אחרת לגביך... אני ב"ה עשיתי את שלי /tapuzforum/images/Emo13.gif

אביתר בנאי - זמר מדהים

אותיות פורחות באוויר. הדיסק האחרון שהוציא מקסים /tapuzforum/images/Emo45.gif

Leir

New member
ואז הוא נזכר..

בשנים הארוכות שהם עברו יחד,יד ביד..איך הוא ברח אליו ברגעים הכי קשים,הוא זוכר לו חסד נעורים,לכתו אחריו במדבר,ארץ זרועה הרס. וכשאיש לא היה שם - הם שניהם היו מסתגרים,כואבים. אבל אתה צודק,מאז עברו הרבה ימים,ולימים זרמו הרבה נחלים.. עכשיו הוא מרגיש שזה זמן לשחרר ,לתת לו לברוח,לתת לו חופש ובכך לעצמו. אבל החיבור הזה כבר הפך לקשר דם של ממש..ודבקו והיו לבשר אחד. והסכין..אולי היא חדה מידי? הוא מחפש מנתח בעל ידי זהב,שיוכל ברגישות ובנחישות לעזור לו להשתרר.. אתה מכיר אחד כזה? :)

JordenRiver

New member
במרתף בית הספר

בסטיאן אחז בספר קורא שוב ושוב את השורות, העינים קוראות אבל הלב מסרב להאמין הלא-כלום שתף את ארץ פנטזיה, מחריב כל פיסת אדמה וחיים שעוד נותרו, אולם נותר עוד מקום אחד אליו עדין לא חדר- היכל השן אטריו ופאלקור נחתו בחצר הארמון, הנסיכה עמדה שם, ידיה נשואות אל על ופניה רטובות מדמעות. "מדוע אינך מקשיב??" צעקה בכוחותיה האחרונים "אתה יכול לעשות את זה! תמיד יכולת! אנא בסטיאן" צעקה בקול חנוק "אתה כבר יודע מה אתה צריך לעשות! רק אמור את שמי!" הנסיכה השתתקה לפתע, הצללים החלו לחדור לפאתי הארמון, רעידות חלפו בקירותיו... לא נותר עוד זמן רב.. בסטיאן רץ אל עבר החלון, וצעק אל החלל החשוך כפי שלא צעק מעולם... העולם נדם מכיר את הסוף?

JordenRiver

New member
במרתף בית הספר

בסטיאן אחז בספר קורא שוב ושוב את השורות, העינים קוראות אבל הלב מסרב להאמין הלא-כלום שתף את ארץ פנטזיה, מחריב כל פיסת אדמה וחיים שעוד נותרו, אולם נותר עוד מקום אחד אליו עדין לא חדר- היכל השן אטריו ופאלקור נחתו בחצר הארמון, הנסיכה עמדה שם, ידיה נשואות אל על ופניה רטובות מדמעות. "מדוע אינך מקשיב??" צעקה בכוחותיה האחרונים "אתה יכול לעשות את זה! תמיד יכולת! אנא בסטיאן" צעקה בקול חנוק "אתה כבר יודע מה אתה צריך לעשות! רק אמור את שמי!" הנסיכה השתתקה לפתע, הצללים החלו לחדור לפאתי הארמון, רעידות חלפו בקירותיו... לא נותר עוד זמן רב.. בסטיאן רץ אל עבר החלון, וצעק אל החלל החשוך כפי שלא צעק מעולם... העולם נדם מכיר את הסוף?

עוד סיפור דמיוני שמחפש לו סוף?!

/tapuzforum/images/Emo27.gifמעניין מה באמת קרה לאחר הצעקה והדממה של העולם? יש לי רעיון, קצת אולי לא קשור, קצת משוגע אבל זה אני: ואז על ההר הופיע אליהו הנביא שבא לבשר על הגאולה לעולם. שעתו הגדולה של עם ישראל ושל הגויים חסידי אומות העולם שתמכו בעם הנבחר והושיטו את עזרתם. כל השאר שתקפו אם עם הסגולה, יכחגו וייעלמו מן העולם כלא היו. והבית השלישי ירד בנוי לתארה ממרום ויקבור תחתיו את מסגד אל אקצה ואז נעלה לירושלים, כהנים לעבדודתם, לויים לדוכנם ולזמרם וישראל למעמדם, ועם ישרא ישכון לבטח. ירדן יקירי - איך הרעיון כסיפא של הסיפור, מצפה לגאולה או לא?! יהי רצון שנזכה להפי אנד הזה במהרה בימינו אמן ואמן

yenergy

New member
הסיפור שאינו נגמר

אגב, הסופר שכתב את הסיפור היה הומוסקסואל. ספר חובה. אנרג'י

לייר אייכה? ציפתי לראותך בשבת הו"ד

הייתה שבת נהדרת וכמה חבל שלא הגעת, בפעם הבאה בעז"ה (עם כל המשפחה חחחחחח) ברוך שובך מארץ הכפור (האומנם), מה נשמע מהחדש תחת השמש?

למעלה