אולי תצרף את דמי הדמות למאמרים באופן זמני?
S SaberTooth New member 28/6/02 #2 מה זה "דמי הדמויות"../images/Emo35.gif אם תסביר לי אשמח להכניס אותם למאמרים
ע ערפד1 New member 28/6/02 #3 דף דמות אישי של מבוכים ודרקונים שיש בו את כל הנתונים אפשר להוריד אותו מכל אתר ישראלי של מבוכים ודרקונים נראה לי
דף דמות אישי של מבוכים ודרקונים שיש בו את כל הנתונים אפשר להוריד אותו מכל אתר ישראלי של מבוכים ודרקונים נראה לי
L La Gamba New member 28/6/02 #5 דפי הדמות שמפרסמים כאן לא הדבר הזה של מו"דעם כל הנתונים, אלא הפים שכל אחד מצרף לעצמו למשחק שמתקיים כאן.
דפי הדמות שמפרסמים כאן לא הדבר הזה של מו"דעם כל הנתונים, אלא הפים שכל אחד מצרף לעצמו למשחק שמתקיים כאן.
S SaberTooth New member 28/6/02 #6 אוקי... אתה נשמע כמו שחקן משחקי תפקידים מנוסה, אולי תפרסם אתה את דף הדמות שלך, לתת השראה לכולנו (בעיקר לי), ואז כל אחד יפרסם את הדף שלו.
אוקי... אתה נשמע כמו שחקן משחקי תפקידים מנוסה, אולי תפרסם אתה את דף הדמות שלך, לתת השראה לכולנו (בעיקר לי), ואז כל אחד יפרסם את הדף שלו.
L La Gamba New member 28/6/02 #7 בלי כוונה לפגוע, אבל... אתה עיוור? לא שמת לב שאנשים מפרסמים כאן דפי דמויות של הדמויות שלהם במשחק?
ע ערפד1 New member 28/6/02 #8 אבל זה לא מסודר בכלל אני חושב שהוא מתכוון שתעשה דף זהות וכל אחד ימלא את זה לפי הדמות שלו למשל כמו זה: שם: מראה: גיל: מצב זהות (נטיה): והשאר שזה יהיה מסודר
אבל זה לא מסודר בכלל אני חושב שהוא מתכוון שתעשה דף זהות וכל אחד ימלא את זה לפי הדמות שלו למשל כמו זה: שם: מראה: גיל: מצב זהות (נטיה): והשאר שזה יהיה מסודר
S SaberTooth New member 28/6/02 #9 ../images/Emo45.gif, תודה ערפד. לא בכל הדפים יש את אותם מאפיינים וכולם מבולגנים.
L La Gamba New member 1/7/02 #13 אתה נשמע לי קצת מדוכא, כאילו שאף אחד לא מבין אותך.... אבל אל תדאג, אולי אתה לפעמים טועה, ןמפשל, ומרגיז אנשים, אתה עדיין עוזר לנו כאן בנוכחותך....
אתה נשמע לי קצת מדוכא, כאילו שאף אחד לא מבין אותך.... אבל אל תדאג, אולי אתה לפעמים טועה, ןמפשל, ומרגיז אנשים, אתה עדיין עוזר לנו כאן בנוכחותך....
H HuGo Hell New member 28/6/02 #11 יווווו תום אתה כותב הרבה../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif יחסית למנהל! כול הכבוד אתה ממש משקיע בפורום! ^-^ P.S איך השם החדש שלי? והאייקון שלין עזבה האמצתי אותו בגלל שהוא אדום וזה מתאים לHell טוב נדבר בצ´אט בה ביי
יווווו תום אתה כותב הרבה../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif יחסית למנהל! כול הכבוד אתה ממש משקיע בפורום! ^-^ P.S איך השם החדש שלי? והאייקון שלין עזבה האמצתי אותו בגלל שהוא אדום וזה מתאים לHell טוב נדבר בצ´אט בה ביי
A As I Am New member 28/6/02 #12 או רילי? ../images/Emo181.gif../images/Emo103.gif לין עזבה אותו? לא ידעתי.