אולי תצחקו

גאולה1

New member
אולי תצחקו

כל פעם שאני ובעלי במצב אינטימי. בעלי מזכיר לי כמה אמא שלו חולה , ולא מרגישה טוב, ולבד. והוא מבקש שאני יבקר אותה. אפילו שהוא יודע שאין לי זמן . ביגלל הילדים הקטנים והעבודה. למה בדיוק במצבים שאנחנו במצב אינטימי. כמה שאני מבקשת ממנו להפסיק. זה חוזר על עצמו.

sovlanit

New member
לא צחקתי,אבל

יש לי רעיון, בכל פעם שתהיו במצב אינטימי דברי ראשונה ותזכירי לו חטא קדמון או כמה נפלא נראה ריצ'רד גיר למרות גילו....תוכלי כמובן,גם לבטא זאת כתגובה לדבריו... בהצלחה.

Night Light

New member
לצחוק?

הנה לך תסריט: אתם ביחד במיטה, בזוהר שאחרי. הוא שוב אומר לך משהו על אמא שלו. את מתיישבת בהבעה מאד מודאגת על הפנים ואומרת לו במבט חשדני: תגיד, אתה חושב על אמא שלך כשאתה מזיין אותי? כשהוא יתחיל לגמגם תקטעי אותו ותגידי: "לא, תחשוב על זה רגע ברצינות. כל פעם שאנחנו גומרים, אתה מדבר על אמא שלך. סקס מעורר אצלך אסוציאציה של אמא שלך? אל תניחי לו לענות. תמשיכי את הניתוח הפסיכולוגי כמונולוג, בלי להתייחס אליו: אתה חושב שאולי יש לך תסביך אדיפלי לא פתור? יכול להיות שאתה עדיין מקנא באבא שלך שהוא היה עם אמא שלך? אתה נמשך אל אמא שלך? מה אתה חושב עליה? היא אישה יפה בעיניך? מה זה עושה לך? אל תתני לו הזדמנות לענות על השאלות האלו. תמשיכי לדבר. כשהוא יאלם (מלשון אילם, יען כי ישתוק) מרוב הפתעה על המתקפה הזו, תלטפי אותו, תחייכי אליו, ותגידי לו בקול הכי מתוק שיש לך: אני לא רוצה לשמוע יותר על אמא שלך כשאנחנו במיטה. אוקיי?

yafit75

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גאולה,

מצטערת,, לא יכולה לא לצחוק,,, רגע,, שאני אבין, בזמן שאת ובעלך במצב אינטימי,, הוא מזכיר את אמא שלו,,??? איך אפשר להנות,,, כשאמא שלו עולה באמצע הלהט??? חחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה