אולי תפסיקו לדבר ותשימו תמונות?... היא יפה מאוד אפילו אפילו ממש ממש כוסית על אבל בלי תמונות?...
E eylonsh New member 19/11/05 #1 אולי תפסיקו לדבר ותשימו תמונות?... היא יפה מאוד אפילו אפילו ממש ממש כוסית על אבל בלי תמונות?...
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 19/11/05 #3 אז למה לא פתחת שירשור תמונות וזהו טבו לכולם - שירשור תמונות של אגם יש עכשיו
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 19/11/05 #8 למה../images/Emo35.gif מה גם לך יש תקלה כזאת../images/Emo35.gif
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 19/11/05 #7 סורי שאני לא מעלה פשוט יש לי תקלה שאני לא יכולה לשים תמונות לזמן מה...
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 19/11/05 #9 זה לא תקלה../images/Emo110.gif פשוט איפשר בינתיים לעלות קבצים לפורום הזה כי אין מנהל
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 19/11/05 #11 אה... וואלה../images/Emo70.gif כי זה לא עלה לי כבר יומיים וזה.. אני עוד חשבתי שיש לי תקלה במחשב
ר רעות האכלנית New member 19/11/05 #10 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עאלק תקלההההה זה לכולם ככה אי אפשר להעלות תמונות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותיי
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עאלק תקלההההה זה לכולם ככה אי אפשר להעלות תמונות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותיי
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 19/11/05 #12 מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זה מה שחשבתי בהתחלה....../images/Emo9.gif לא ידעתי שזה קשור לזה שאין מנהל
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זה מה שחשבתי בהתחלה....../images/Emo9.gif לא ידעתי שזה קשור לזה שאין מנהל