אולי תעזרו לי...

צומיש

New member
אולי תעזרו לי...

אני חיילת משוחררת מתחבטת במה ללמוד ואיפה...? אני תושבת ראשון לציון מה מעניין אותי בעיקר פרסום ושיווק ותקשורת וגם מנהל עסקים אולי
אבל אני רוצה משהו שיהיהלי עבודה בזה אח"כ.... אז איך בוחרים איפה ללמוד ומה ללמוד
בד.א. אני לא עשיתי פסיכומטרי והולכת על המצרף... אז אני צריכה מבחן אמיר??? תודה מראש

Kiru

New member
לימודים

אם את מחפשת מקום בראשון, כל התחומים שאמרת קיימים במכללה למנהל (במסגרת ביה"ס למנה"ס וביה"ס לתקשורת). מבחינת תעסוקה - מנהל עסקים עדיף. מבחן אמי"ר הוא לא חובה אבל כדאי מאוד, כי אם תצליחי בו תוכלי לקבל פטור (חלקי או מלא) מלימודי אנגלית (וזה משמעותי
).

צומיש

New member
גם ככה ...

האנגלית שלי לא כזו טובה ולפי מה שהבנתי לימודי אמיר זה לבד אז נראה לי אני אוותר אם זה לא הכרחי
ואני מודעת רק המכללה למנהל יקרה פול כסף... ככה שאם אנשים פה לומדים שם או במוסד אחר שמלמד את המקצועות האלוזה הזמן לספר..

Kiru

New member
לפי מה שענו ממכון הדסה

מבחן אמי"ר חובה, והם צודקים, בדקתי בידיעון. בכל מקרה אני לומד שם עכשיו מנהל עסקים, אפשר לשאול שאלות.

צומיש

New member
...

איזו התמחות? איזה שנה? אתה עשית מבחן אמי"ר? כמה כסף יוצא בערך כל התואר?

Kiru

New member
התמחות

בינתיים (שנה ראשונה) היינו צריכים רק לבחור אם חשבונאות או אחת מהאחרות; איזה מהאחרות, את זה כבר נבחר בהמשך. כניראה שאני אלך על מימון ושיווק, אבל זה לא בטוח. לא הייתי צריך אמי"ר כי עשיתי פסיכומטרי.
כל התואר - זה תלוי בהתמחות. להתמחות שאינה חשבונאות, בסביבות קצת יותר מ-70,000.

גם וגם

אם את שוקלת לימודים ברמה אקדמית הרי ששיווק נלמד במסגרת מינהל עסקים. תוכלי בעקרון לבחור במסלול דו חוגי מינהל עסקים ותקשורת וכך להשאיר את כל הדלתות פתוחות. מבחן אמיר ח ו ב ה למי שלא ניגש לפסיכומטרי.

למעלה