אולי תסבירו לי,,,,

אולי תסבירו לי,,,,

איך יכול להיות ש,,,, יש לי רק 2 הודעות בהוטמייל,, והוא כותב לי שתיבת הזכרון שלי מלאה,, ויתרה מזאת,,לא ניתן לשלוח לי מיילים,,כי,, התיבה מלאה,,,,?! הלפפפפפ,,,,,,

מכיוון שיש שניים, אבל גדולים

וקרוב לוודאי שזה ממני. מחקי אותם כדי לפנות מקום לדברים אחרים. צ´אווווווווו

yafit75

New member
חחחחחחחחחחחח

ככה זה בהוטמייל,,,, גם אם לא יהיו לך בכלל הודעות,,, הוא יבקש ממך לרוקן את תיבת הזכרון,,, חחחחחחחחחח כפרה,,גם את מקבלת בחינם,,, גם תלונות,,,!? חחחחחח

מיכל31

New member
צ´מעי

בדיוק אתמול זה קרה לי, תמחקי גם את הקבצים שיש (עם כל הצער והכאב) בקיצור, שלא יהיה לך כלום באף ספריה, תצאי ותכנסי מקווה שיסתדר לך.

קסומה

New member
אממממממממ זה מזכיר לי

שאתמול רציתי לפתוח כתובת בהוטמייל, אבל אין מי שישלח לי מיילים......

Blue Wind Sea

New member
בד"כ......

שאת מקבלת מיילים אם עאת רוצה לשמור,תעבירי למחשב שלך כדי לפנות את המקום בתיבה ואם אין צורך פשוט למחוק.

yafit75

New member
אומרים שלום,, ילד!

או שאין שלום??????????? ועד שאנחנו נפגשים באותה שעה,,,, גם אתה התחלת עם עניין השקלים,,?

Blue Wind Sea

New member
../images/Emo25.gif.....

מה המצב חמודה? מחר אני בצפון...... יש מצב למשפט? ה-
עלי!!!!!!1

yafit75

New member
משפט? מותק,, אצלי אתה מקבל גזר דין!

ותתייצב בזמן הנקוב,,, אחרת,,, אני אוציא לך צו,,,אשפוז!

חשבתי שאת כבר יודעת

שלא חשובה הכמות אלא האיכות או לשאלה אחרת הגודל (של המייל) קובע או לא ?

באבאאאאאאאא,,,,,

עזוב אותך עכשיו,, כמות איכות,, גודל,, WHAT VEVER תסביר לי,, אחר כך אענה לך,,, הולך,,.?

טוב

תמחקי את כל מה שאת יכולה מתוך ה- IN-BOX שלך וגם מספריות אחרות בתיבת ההוטמייל תלחצי על "יציאה" ואז כנסי שוב לתיבת הדואר

גרררררר,,,,

אין לי כלום,, (אני חושבת ,,,,) מה זה ספריות אחרות,,,,? הודעות נכנסות,, אני מוחקת,, מה עלי למחוק חוץ מזה,,?

"אין לי כלום " ?

אם את לא משתמשת בסיפריות נוספות כדי לשמור/לתייק מיילים אז לאחר המחיקה נשאר לך ללחוץ על ה"יציאה" ולהכנס שוב ברוררררררררררררררר ?????

ברגע....

שאת מוחקת את ההודעות , הן "זזות" לתקיית דואר מחוק , תגשי לתיקיות ותכנסי לתיקיה הזאת , בדרך כלל היא האחרונה ברשימה , כנסי , סמני את כולם ותמחקי שוב , עכשיו כנסי שוב מההתחלה לדואר...

למעלה