אולי תושב חדש.....

banonymous

New member
אולי תושב חדש.....

שלום. אני איני תושב היישוב, אבל מתעניין בפרוייקט המוקם ברמת אמיר, באחד הבניינים. הייתי רוצה לשמוע/לקרוא את חוות דעתכם, התושבים, על הישוב באופן כללי, על מערכת החינוך בעיר (אני מגיע עם שני ילדים קטנים), ועוד. כל מידע שתתנו - יתקבל בברכה...

לוטם4

New member
רמת אמיר

ברוכה הבאה לקהילה !!!! אז ככה בתור מי שקנתה ברמת אמיר ומגיעה לפה מהמרכז גרה בשכירות בישוב צורן מחודש אוגוסט אנחנו פה וילדי לומדים בגנים בישוב מערכת החינוך נפלאה!! לפחות איפה שילדי נמצאים אני מרוצה ויש לי מאיפה להשוות אנשי צורן מקסימים התחברתי מאוד לישוב כולם חבר'ה צעירים (לפחות מי שאני בקשר)שנעזרים אחד בשני ותורמים אנשים נפלאים לבעלי ולי יש כבר כמה זוגות חברים ואפילו טובים מהישוב (ואנחנו רק מחודש אוגוסט פה) אני מרוצה מהמעבר במיוחד מההתאקלמות הנפלאה של ילדי !!! מה שיותר כואב לי זה הפרוייקט שנגרר ונסחב ,כבר 3 שנים אני בתוך מערבולות שאין בהם מנוחה ואין איש שיודע לומר לנו מתי זה יגמר ... תושבי רמת אמיר התארגנו כגוף אחד אני יכולה להוסיף ולומר שגם תושבי רמת אמיר שקנו קרקעות האוכלוסיה מדהימה !!!!!!!!!!!!!!! ואני שמחה שאני חלק ממנה בהצלחה אם תחליטו לקנות !!!! קחו בחשבון שצריך המון כוחות נפש

banonymous

New member
תודה

ראשית, תודה על התגובה, אם כי פנית אלי בלשון נקבה, ומה לעשות... זה התפקיד של אשתי במשפחה
אני שוקל לרכוש דירה בבניינים, ואלו כבר החלו את הבנייה. כמובן שחשובה לי השכונה כולה והפיתוח האזורי, ואין לי עניין לגור בתוך אתר בנייה במשך שנים... בכל אופן, הפרוייקט נראה מבטיח ויפה, ויש לי תחושה שאני אמצא עצמי תושב השכונה...

לוטם4

New member
כדאי לבדוק טוב לפני ש...

אני יודעת שהבנינים כבר בשלב מבטיח ( אני אוכלת את עצמי מבפנים כל יום שאני עוברת שם ) אבל אסור לשכוח את נושא הפיתוח אז יתנו מפתחות באוגוסט ספטמבר ומאיפה החשמל (גנרטור שעומד בחוץ) מים???? תבדקו טוב לפני שאתם נכנסים ... אני כבר בטוח הצרה ונשאר לי רק לשרוד !! מתנחמת בעיקר מכך שהילדים שלי מאושרים והאנשים מקסימים ותומכים . לגבי הכביש מע"צ אני חושבת יכול לתת את התשובה הכי טובה בשבילך !!! ושוב בהצלחה !!!!!

banonymous

New member
אגב, מה לגבי כביש הרוכב, 561

איפה הוא אמור לעבור ביחס לשכונה ?

תותח9

New member
שלום וברוכים הבאים

כביש 561 שנוי במחלוקת - ורבים מתושבי קדימה-צורן (ביניהם אני) מתנגדים לתוואי שלו - שאמור לעבור בלב הרצועה הירוקה שבה תושבי קדימה-צורן (וכולי תקווה שגם אתם) מטיילים, ליד שמורות טבע נדירות ונוף פתוח. יש לתוואי חלופות שלדעתנו יפתרו את עומס התנועה הצפוי ולא יפגעו בסביבה. ובקשר לתוואי עצמו: הוא אמור לצאת מהחלק המערבי של רמת אמיר, דרך השדות, בין יער קדימה והשמורה מדרום לצור משה מצפון, ובשולי יער אילנות - עד לכביש 4. המשכו של הכביש (שהתוואי שלו שונה מסיבות סביבתיות לאחר מאבק!) ימשיך מצפון לאבן יהודה עד לאיזור התעשיה הדרומי של נתניה. הקטע המערבי בשלבי תכנון מתקדמים יותר. הכביש לא מתוכנן להתחבר לכביש 6 בשום צורה שהיא מקווים לראותכם בין תושבי קדימה-צורן ונהנים מהמקום, האנשים והסביבה דודי הולצמן

Master Stav

New member
מערכת החינוך ...

אי אפשר לומר שהכול ניפלא יש פה המודדות עם אי איוש תפקיד ראש מחלקת חינוך כמעט שנתיים יש פה התמודדות עם תקציבי חסר והוצאות לא מוסברות שמקורן בהסכמים קיבוצים מוזרים מצד שני ...יש פה מורים מדהימים ומנהלות שמשקיעות יש פה הורים שמעורבים עד נימי נשמתם בבית הספר ושומרים על התלמידים ( ילדיהם ) יש פה מערכת חוגים ענפה ומגוונת ובסה"כ הכללי היישוב הינו סך כול תושביו ובנדון הוא פשוט ישוב איכותי אז נכו שפוליטית הדיעות חלוקות אז נכון שניהולית בעיני כ50% מתושבי היישוב ישבעיות מהותיות לבוא לפה ...מומלץ ואנו נקבל אתכם בשימחה ...ברוכים הבאים

למעלה