אולי תורי לבקש עזרה?

אולי תורי לבקש עזרה?

טוב.. אז.. מתנה לחברה הכי טובה? גיל.. 16-17... מה כבר יכולים לתת שיהייה הכי ייחודי הכי יפה הכי מהנה והכי מקסים בעולם?!

ShirShir

New member
לחברה הכי טובה!

אני בעד להוסיף למתנה משהו שעשוי באופן אישי ומכל ה-
, זאת אומרת להכין עבורה קומבינה של מתנה. כמו: קופסא ובה כל מה שצריך כדי שיהיה SWEET SIXTEEN! ~ ערכת "טיפוח" - איפור, לק, חוטיני/תחתון, תיק איפור, פינצטה, קרם גוף, מראה קטנה וכו´... ~ ערכת "לילה טוב"- סט מצעים ו/או פיג´מה ו/או חלוק רחצה, גרביים, תחתון... ~ לאסוף תמונות שלכן, לעצב אותן על לוח קרטון ביצוע, להוסיף ברכות ואיחולים בטושים צבעוניים ולמסגר! ~ תיק אופנתי ובתוכו משהו שעשית במו ידייך. ~ לקנות לה ארנק ולשים בו תמונה קטנה של שתיכן יחד. עוד? בהצלחה!!

לוטמניה

New member
כבר הצעתי את זה-אז...../images/Emo3.gif

רשמתי את זה כבר פעם....אז אין לי כוח שוב... פשוט מעתיקה לכאן!• קופסאת משאלות....ו לוטמניה ו√ "גיל 16 אמור להיות קסום!!! מכינים קופסא וממלאים אותה בכל מיני דברים יפים ולא יותר מידי גדולים שעושים טוב על הלב- שוקולד, חוטיני,סיכות מגניבות לשיער, טבעות, גרבייים חמודים או כל דבר אחר מגניב שנראה שימצא חן בעינה.... המון דברים קטנים שעושים טוב על בלב וישארו לה לכל השנה! אפשר לצרף סיפרון עם הסבר למה קנית כל פריט ואיך הוא מתאים דווקא לה מכל העולם. אין ספק שזו מתנה מושקעת!"

תודה רבה לשתיכן...

האמת היא שזו מתנה מוצלחת לבנות 16 רגילות כמו כל שאר החברות שלי.. וכמוני.. אבל היא.. מממ... לא בקטע של בנות, וקיטשיות.. וכל זה.. אז מה בכל זאת?

לוטמניה

New member
בת-בן../images/Emo68.gif

רציתי לענות כבר אתמול, אבל המחשב נפל לי והתעצלתי לפתוח אותו שוב... אם היא בת שפחות נמשכת לכל הדברים מהסוג הזה אז את יכולה לעשות לה משהו שהוא טיפה יותר "אתגרי" ובטוח מעניין אותה, למשל טיול כייף על טרקטרונים על החוף הים, רחיפה או כל מיני דברים מגניבים כאלה...הכל תלוי בתקציב שלך כי זה לא ממש זול... זה בעיה בקטעים האלה כי לא ממש יש מה לקנות לבנות מהסוג הזה...אולי עדיף פשוט לעשות יום כייף מאשר להתעסק במתנות מוחשיות כביכול...

קופסת משאלות

איזה רעיון מקסים
אם אני עושה אותו דבר לגבר, איזה דברים אני יכולה לשים בה שיתאימו לגבר? לוטמניה, יש לך רעיונות ממש מקסימים

לוטמניה

New member
די,די, מספיק להתחנף....תמשיכי!

לגבר עשיתי פעם אחת קופסא כזאת, אבל זה יצא הרבה יותר יקר... הוא בדיוק סיים מסלול בצבא אז קניתי לו דברים שעכשיו סוף,סוף יהיה לו זמן להשתמש בהם- ספר לקרוא, כפכפי אצבע, תחתונים (הוא לבש תחתונים על ב´-כמו כל הבנים, ועכשיו הוא לבש הרבה יותר פעמים א´ או שהוא הלך על אזרחי פשוט), שש-בש קטן, עט ובלוק מכתבים (לכתוב לי מכתבים-זה עבד) ועוד כל מיני דברים קטנטנים ועל הכל פיזרתי שוקולדים... אצל בנים זה דיי יקר כי אין להם "פיצפקס"...(לפחות לא זול). תסברי לרגל איזה אירוע זה, אז אולי אני אוכל לכוון אותך יותר. תודה על המחמאות.

אויש את פשוט מדהימה

ומבריקה, וחכמה, וכשרונית.........להמשיך?
תודה רבה רבה רבה!!!!! למה לי אין רעיונות טובים אף פעם!

למעלה