אולי שמתם לב,

MadonnaFan

New member
אולי שמתם לב,

שאין שום הודעה שלי בשירשור בקשר לבריטני ספירס. אולי זה קשור לזה שיש לי נטיה לחשוב... ולחשוב... ולחשוב עד שאני עונה. בכל מקרה... 1. אין ספק, שמבחינה אומנותית אין מה להשוות בין בריטני ספירס למדונה. לא לחינם מכנים מישהי בשם "מלכת הפופ". ולעיתים גם "מלכת המוסיקה". היא, כמובן כותבת את כל שיריה. איך אתה יכול להרגיש הזדהות עם שיר כשאתה יודע שמי ששר אותו לא כתב אותו? זה בכלל לא אמיתי כך. בשירים של מדונה, אתה שומע איך שהיא שרה וחיה את המילים שבשיר. ואצל בריטני ספירס, ממש לא. הקול שלהן- אין מה להשוות. הקול של מדונה פשוט שואב אותך אל תוכו, למערבולת של רגשות שאתה חווה ביחד איתה. מבין שירי דאנס כמו איפרסיב אינסטאנט המעולה, עד לבלדות מרגשות כמו You´ll See, הקול שלה לעולם לא מאכזב. אפילו לא בהופעות. הקול של בריטני ספירס נורא. הוא נשמע מאומץ, תסלח לי, כאילו היא באמצע ענין חשוב בשירותים. השירים שלה הם גניחות בקול שנשמע כל כך לא טבעי וכל כך מאומץ, שזה נורא. ודבר נוסף- מה הקשר בכלל בין מי זמרת יותר טובה לבין המראה החיצוני? עזוב את זה שמדונה היא הרבה, הרבה יותר יפה מבריטני ספירס, שאומנם לא מכוערת אבל לא יותר מהצ´ירלידר הכל-אמריקאית הממוצעת, ומדונה היא בעלת זוג העיניים מבין היפים שיש, וגוף מדהים. מה זה משנה? העיקר הוא המוסיקה, זו הסיבה שהן זמרות! כלומר, מדונה זמרת, בקשר לבריטני עוד לא ברור... מעין

MadonnaFan

New member
שימי לב,

למעלה בדף יש "חברים", ליד זה "צ´ט מדונה", וליד זה "סקרים". תלחצי על הסקר, הכנתי אותו בשבילכם! ודרך אגב- בינתיים, מוביל המגה-מיקס שיצא זה עתה ב55%, אחריו גרסת ההופעה של "הולידיי" עם 22%, ואחריו גרסת ההופעה של "מיוזיק" ורמיקס לDon´t cry for me Argentina, כל אחד מהם עם 11%. מעין

ענת פ.

New member
זה בסדר מעייני

כי בניגוד לאותו צביקה שהעז ללכלך על המלכה והעדיף על פניה את בריטני ספירס, את גם מפעילה השכל שלך לפני שאת כותבת

למעלה