אולי שמתם לב ש -

Stinkin Fish

New member
אולי שמתם לב ש -

אחד מהראפרים הערבים עלה לבמה ושר עם התיק ג´אנספורט על הגב? מה היה כ"כ חשוב לו, שהוא לא בטח בלהשאיר את התיק מאחורי הקלעים?

Stinkin Fish

New member
כן, אני יודע שזה היה תיק!

מה היה כ"כ חשוב לו? מה ? הוא לא בטח בראפרים האחרים מאחורי הבמה?

NME

New member
נו באמת....

אפשר לחשוב.... מה זה השאלות האלה? אולי היה לו שם.. בעע לא יודע, מה איכפת לך מה הוא עושה?? D-:

TeeAnTee

New member
בטח עניין של סטיין או משהו

אני זוכר שאבי הקטן מהארכיון גם נהג להסתובב עם תיק כאילו היה חלק ממנו... לך תבין.

^G.G^

New member
ראסמי אחי גם אני לא הבנתי את הקטע..

כולה תיק מה כל כך חשוב שהוא לא יכול להשאיר ונראה לי שקראו להוא שעלה עם התיק סוהל.

BIGO-G

New member
בתוכו יש ילד יהודי קטן שהוא חטף

לכבוד הראמאדן... נשמע הגיוני לא?

NME

New member
בואנה יא אידיוט,

מה זה אמור להביע?!? יא חרא, היית רוצה גם שידברו עלייך ככה, הוא וDAM הם ענקיים, מוזיקה בת זונה, השפה לא חשובה כרגע, היפ הופ בכל שפה --- זה עדיין היפ הופ ! ואנשים כמוך זונות, יווו, אני התעצבנתי, !

double M

New member
אל תהיה אידיוט.

הם ערבים, הם לא יכולים להיות ראפרים מ-מ-ש טובים.... הם גם לא ציוניים! אז בכלל הם על הפנים...

BIGO-G

New member
יש גם את הקטע הזה שנורא מפריע

במוזיקה שלהם: ערביות.

NME

New member
רק ציוני זה טוב?

... לא ! אולי לא מבינים ת´שפה, אבל אי אפשר להגיד שהמוסיקה לא טובה !! יש פלואו? יש!, זהו, על הליריקה אני לא יכול לומר כלום.. כי אני לא מבין אותה..\=.. חפיף, אבל בגלל שהם ערביים, אתה יורדים עליהם ככה?, ואחי, לא הבנתי שזה היה בציניות, סורי, לא התכוונתי לקלל !

rockninja

New member
שמאלני זה לא קללה יא טמבל

אתה צריך לדעת לקבל עוד דיעות ולהבין שאתה טועה.... זה שמישהו שמאלני לא אומר שהוא כזה קיצוני בקשר לערבים, בדיוק שלא כל ימני (אני מקווה) רוצה להרוג את כל הערבים. זה רק אומר שיש לו טיפת אנושיות והוא מבין גם את הצד שני- שגם לו המצב הוא לא נהדר, וגם לו קשה.

NME

New member
אלוהים איזה הומואים יש כאן....אההה,

אהם**Duble M**אבם.....

למעלה