אולי שאלה חוצפנית!

dsa100

New member
אולי שאלה חוצפנית!

אבל למישהוא יש את המהדורה השלישית סרוקה?

Soul Cake Duck

New member
מזל טוב

הרבה שחקני מו"ד תוהים בימים אלה אם לקנות את המהדורה ה"שלוש וחצי" שיצאה בדיוק כמעין תיקון למהדורה השלישית, או שמא מספיק שהם שילמו פעם אחת ולא צריך. ואילו אתה, שבעליל אין ברשותך את ספרי הבסיס, יכול ללא שהיות ללכת ולרכוש, בכסף מלא אותו הרווחת ללא ספק בזיעת אפיך, את המהדורה המחודשת וכך ליהנות ממוצר חדיש ואיכותי שנקנה ביושר, ותוך כדי כך להימנע מאספסוף זועם הדולק בעקבותיך בהתראה של מספר דקות מחברי פורום מסויימים. אני מאחל לך רכישה נעימה ומשחק טוב.

dsa100

New member
אולי לפני שצולבים אותי....

אז תשנע טוב יש לי את המהדורה השלישית אבל באנגלית וכל מה שרציתי לא לקנות אותה שוב בכסף (169 ש"ח) זה יקר לי!!!!!!!!! אז יש לי את כל ספרי הבסיס ורציתי רק עזרה בתרגום !!!! אחשיו אני מחכה להתנצלות

shadowfax

New member
אתה שואל שאלה

שאתה יודע שהיא לא צריכה להישאל בפומבי ועוד אתה ניפגע מהתשובות שאתה מקבל? מה גם שאם יש לך את הספרים של המהדורה השלישית למה לשאול "למישהו יש את המהדורה השלישית סרוקה?" אם אתה צריך עזרה בתרגום תשאל זה הפורום שבו יש את רוב האנשים שעבדו על התרגום, אבל יש לי רושם שפשוט אין לך את הספרים המקוריים וכאשר קיבלתה צעקות ניסיתה לשקר, אני לא קונה את ההודעות שלך. תוכיח לי שיש לך את המקוריים ותקבל התנצלות, איך? תעלה תמונה שלהם לפורום... אם אכן יש לך את המהדורה השלישית ואתה צריך תרגום למה לא לשאול מראש?

למעלה