אולי ראיתם, אולי לא....

• פותח הנושא H N 1
  • פורסם בתאריך

H N 1

New member
אולי ראיתם, אולי לא....

אבל יצא בטא של אופןאופיס 3. ניתן להוריד מהאתר הראשי של הפרויקט כאן אני בטוח הולך לנסות..... ====================== לייעוץ טכנולוגי איכותי - הכנסו לאתר

חשוב , מה דעתך על הגרסה החדשה ?

לאחר התקנת הגרסה 3 BETA , אשמח לקרוא ממך על התרשמותך. האם הגרסה יציבה? מה חדש ? איך עברית משתלבת בגרסה ? בספטמבר 2007 , פורסם ותרגמתי רעיון עם סופי גוטייה. היא סיפרה ברעיון על החידושים המתוכננים בגרסה 3 , האם מתאים ?

יאיר B

New member
התקנתי את גרסת החלונות.

הכתבן (שבו אני משתמש בעיקר) מרגיש בסדר גמור. עובד חלק ויפה (בבדיקה השטחית של היום, ביום ראשון נקח אותה לאוניברסיטה וננסה שם בצורה יותר נרחבת). התוכנה נראית ויזואלית נעים יותר לעין (לדעתי). הערה: התיקון לבעית הספרות בערבית לא נכנסה לגרסא הזאת (עדיין יש היפוך של הספרות ונדרש שימוש בתוסף לתיקון הבעיה). זה קורה רק בעברית (באנגלית לא - מצרף תמונת מסך). אגב, בניגוד למה שאמרה הגב' גוטייה, אני לא הצלחתי לפתוח מסמך PDF עם החבילה (כולל כזה שנוצר ע"י OO). אולי זה מתוכנן להיכנס לגרסא הסופית? (לא כל כך טוב, לא יוכלו לקבל פידבקים על בעיות). חייב לצין שלא האמנתי לה כשהיא כתבה את זה (Adobe ירדו עליהם חזק, זה מחסל בעצם את ה"פרה החולבת" שלהם).

H N 1

New member
התקנתי..

על חלונות - מתקין את עצמו ועובד חלק ליד ה 2.4 שמותקן כבר ! ויזואלית המנשק לא עבר הרבה שינויים אבל הוא חלק יותר ונעים איכשהו. קיים חלון START, הכולל אייקונים לכל התוכנות - שימושי לכאלו שרוצים רק אייקון אחד על שולחן העבודה (או בכל סרגל אחר). פתיחת מסמכים מסוג RTF - עד כה לא מצאתי בעיות לא פותח PDF, אבל לפי האתר הרשמי זה עדין בתוכנית בינתיים שופר היצוא ל PDF יודע לפתוח מסמכי מיקרוסופט אופיס 2007 שיתוף פשוט של חוברות עבודה ב CALC מנשק הערות בכתבן - משופר מאד אני ממשיך לחפור ולחפש דברים חדשים

למעלה