אולי קצת תצחקו?

ניזכרתי במשהו...

מידי פעם אתם שמים במומלצים קטעים שבאמת מעבירים בכמויות במייל.. אז מה זה שונה מכולם?

ה מוזה

New member
כמו כל הודעה מומלצת

צוות התוכן בתפוז הוא הקובע מה יועבר לשער הבית בהתאם לכך ההודעה שלך כאן רוולנטית לחלוטין לפורום זה . זו הבמה להמליץ על הודעות שפורסמו בתפוז אשמח לעוד המלצות ותודה לך .

אם למישהו בא.. :)

יש בבלוג שלי רשומה:"שירה בציבור- סכנה לבריאות" למי שבא, מוזמן לקורא, ומוזה הנה מתנה
כי את נחמדה כזו

דנטל

New member
לא בטוחה שהשאלה היתה אלי

אבל זה משורשר אלי. אישית, אני חושבת שזה מאוד לא מכובד שקטעים שעוברים בכמויות במייל מגיעים לשער תפוז. יש, לדעתי, בתפוז כמויות אדירות של כותבים כשרוניים. אני מתכוונת לכשרונות באמת גדולים ואני לא סתם צינית. בנוסף לכך, יש כמות עצומה של דיונים שחלקם יותר מראוי מלהגיע לשער תפוז. כל פעם שלשער מגיע משהו מהמייל, אני מתביישת, אבל אי אפשר לצפות שצוות התוכן יכיר הכל. אז לא כולם מקבלים מיילים בכמות שאני מקבלת. הגיוני שגולש יפרסם משהו ולא יטרח לכתוב שזה מהמייל - אם זה בכוונה לקבל קרדיט ובעצם לגנוב זכויות יוצרים, ואם בתום לב - ולא כולם יעלו על העניין. אם זה היה תלוי בי, הודעות כאלה לא היו מגיעות לשם, אבל זה לא תלוי בי. אני גם, לא נעים להודות, בכלל לא יודעת במי זה תלוי. אין לי מושג מי הם האנשים שאחראים על העניין. אם הייתי יודעת ואם היה לי איזה קשר אליהם, מחאתי בהחלט היתה עוברת לידיעתם.

mey1235

New member
חחח אלי למייל זה עדיין לא הגיע

אהבתי לאללה~!~! נקרעתי מצחוק תקראו את התגובות הם גם מצחיקות "אפשר לאכול אור" חחחחחחח....

למעלה