אולי קצת טיפים

אולי קצת טיפים

שלום לכולם אני כבר גולש בסביבות ה 3 חודשים בחורף הפסקתי כי אין לי חליפה ואני ממש לא מסתדר ממש קשה לי לעלות למצב של גלישה (לעלות לגלשן) חלק אמרו לי שהציוד שלי ממש רע ובגלל זה אני לא מצליח (גאסטרה 2005 c 16 ) אשמח עם יש לכם עצות או רעיונות...

hagitoz

New member
היי גלעד

ראשית כל 3 חודשים זה לא הרבה זמן יחסית וכרגע אתה בעונת החורף שבטח לא קלה גם לגולשים ברמה מתקדמת. תראה, אם היית אומר גסטרה בשנת 2003 או 2004 אז הייתי מסכימה (לא רק לגבי גסטרה לגבי עוד מצנחים- יחסית הספורט צעיר וכבר משנת 2005 אני יכולה להגיד לך שיש המון חברות טובות בעלות דגמים טובים), לגבי המצנח שלך אני לא מכירה (הכוונה שלא ניסיתי) ולכן לא אוכל להביע את דעתי האישית בנושא. מה אתה מרגיש באופן אישי לגבי המצנח? תוכל לרשום לי איזה גלשן יש לך ? (חברה, דגם, גודל) יכול להיות שגם הגלשן מהוו אולי בעיה. יכול להיות שלא הציוד הוא הבעיה, משהו בטכניקה שלך .... אל תמהר עכשיו לצאת מדעתך שלא תבזבז סתם כסף, תענה לי על השאלות ואני אנסה לכוון אותך הכי טוב שאפשר. תעדכן אותי בהקדם, חגית עוז

kiteaway

New member
חורף זה הכי כיף

לצערי אצל הרבה אנשים החורף ניתפש כעונה שבא לא גולשים,,חבל,בחורף יש המון ימים עם תנאי גלישה ,נכול קריר,,אבל בעזרת חליפה ממש לא יקרה ניתן לעבור את החורף בסבבה,חליפה משומשת ניתן למצוא כבר ב300 שח,500 זה כבר פינוק,לגבי הציוד,ללא ספק הגולש והיכולת שלו הם המרכיבים החשובים ביותר בגרף ההיתקדמות,הציוד חשוב בכך שהוא אמור להקל על התחלה ולשפר את רמת הביצועים של הגולש המיתקדם,הקייט שברשותך הוא קייט שקצת מקשה על התחלה וזה ללא ספק(חשוב לציין שזה לגמרי אפשרי והרבה אנשים הצליחו עם הציוד הזה)פשוט יש מצנחים היום שעושים את ההתחלה להרבה יותר נעימה וקלה,כמו שחגית כתבה הכי טוב שתעלה רשימה מלאה של מה שיש לך ואם מה אתה מנסה לגלוש ועל פי זה אנסה לעזור לך כמה שאוכל בהצלחה

hagitoz

New member
אחלה - רוצה לציין או להוסיף...

היי שוב, אני מסכימה עם כל מה ש- kiteaway רשם בתשובה. יכול להיות שלא חידדתי את הנקודה של החורף כמו שצריך ואני מסכימה עם מה שנאמר, בחורף, אין שום בעיה ללמוד, כמובן בימים הנכונים והמתאימים שפה בית הספר מכוון את הגולש ומזמין אותו לשיעור כאשר ניתנת האפשרות. לגבי הגולש, אם הוא לא מפונק, היום יש חליפה שמסדרת את העניין מבחינת הקור וחוץ מזה שיש בחורף כיף אחר שלא חווים בקיץ. זוהי כבר צריכה להיות ההחלטה של הגולש לגבי תחילת הלימוד בחורף ובקיץ - בגדול - אין בעיה לכאן או לכאן. לגבי הציוד אנחנו עדיין ממתינים לרשימת הציוד שלך כדי שנוכל יותר למקד... תודה!

מצטער

לא הייתי פה כמה ימים בגלל שיוט אני יותר בתחום השייט... הגלשן שלי גם הוא של גאסטרה שנת 2005 1.60 אני ממש מודה לכם על היחס

kiteaway

New member
גלשן סבבה

במכלול הציוד שיש לך הגלשן פחות בעיתי,בשלבים המוקדמים של הלמידה אני מעדיף שהתלמידים שלנו יקבלו גלשנים ארוכים ורחבית יחסית,מה שיותר מקשה עלך לטעמי זה הקייט,קייט יחסית מסורבל וקשה להנפה מהמים,במידה אותה רוצה לשדרג משהוא בציוד לך על הקייט כשלב 1 אבל הכי חשוב זה פרקטיקה וכמה שיותר,בסופו של יום הציוד זה לא הכול והאימון שלך חשוב יותר מהכול עמית ענבר www.kiteaway.co.il

hagitoz

New member
מסכימה עם עמית

היי, הייתי מציעה לך לגבי המצנח להתנסות בעוד סוגי מצנחים שבאמת יצביעו על כך שהבעיה היא באמת בהתאמת המצנח עבורך, וחשוב מכל כמו שעמית אמר, כמה שיותר תרגול יותר טוב, זוהי הדרך ואין דרך אחרת לברוח מזה עם כל הצער שבדבר.... יש רגעים די מעצבנים בספורט הזה ועוד יהיו לך כאלו, צריך המון סבלנות, סובלנות, עקשנות והכי הרבה התמדה!! תעדכן אותנו איך הולך.... בהצלחה! חגית עוז

שאלה אחרונה

קודם כל אני רוצה להודות לעמית וחגית על העזרה והאכפתיות... השאלה היא עם אני יוסיף חוט חמישי לקייט שלי זה יעזור לי או שזה סתם שטויות? דרך אגב המצנח כבר לא נופל למים אני פשוט לא מצליח לעלות על הלגלשן (אמרו לי שאני לא מייצר מספיק כוח)

למעלה