אולי קצת באיחור..

אולי קצת באיחור..

אבל לא נכנסתי לפה מיום רביעי.. אז.. עדיף מאוחר מאשר לעולם לא!!! אז.. למרות שאחותי (חן ויינר) כבר לא כ"כ כותבת פה בפורום.. איך אפשר לשכוח אירוע משמעותי וחשוב בחייה?!?! היומולדת ה-19 שלה! למרות שאת לא איתנו.. ונראה אותך רק עוד שבועיים.. עדיין יש פה מישהי שכן חושבת עלייך וכן אוהבת אותך! אז בקיצור שיהיה לך המון המון מזל טוב.. וגם מטוסים זעירים ללא טייס כמובן!! חיים טובים! וכל מה שתירצי!!! אני רוצה שתדעי שלמרות הכל אני אוהבת אותך המוניםניםנים!! ושאני מחכה בקוצר רוח לעוד שבועיים.. כשסוףסוף תיהי בבית! ולסיום
גדול גדול!! אוהבת המווווןןןן ו.. נדבר! (צריך להודיע לה להיכנס לפה.. אז תעשו שירשור ג-ד-ו-ל(!) ואני אודיע לה להיכנס לכאן בזמנה החופשי.. התירוץ:יש לה הפתעה! מובן?! אז יאללה - לעבודה!!)

אחות של עדי ויינר (עדי, זה בשבילך-

הפעם הראשונה שהמשפט הזה הולך ככה
) חן יום הולדת שמח!!
אז מתי כן היה יום ההולדת??

ב-26/2!! יום חמישי!

ועכשיו אני הולכת למסיבת הפתעה של ידיד שלי.. אז נדבר כבר מחררר.. ביי לכוולם!!
לכווולם!! אוהבת ומתגעגעת! =\

kedeman

New member
וואי!!! פישלתי בגדול!!

שכחתי גם... היה שבוע כל כך מגעיל ולמרות שכתוב לי ביומן שכחתי :( חן - אם תיכנסי לפה בזמן הקרוב מזל טוב!!!!!!!!!!!!! חג שמח ושנה טובה!!! ואני מקווה שהיומולדת שלך היה הכי שמח בעולם!!

rinani

New member
מזל טוב חן../images/Emo65.gif

שיהיה לך המון המון מזל טוב... המון עושר יושר אושר וכושר... שתקבלי המון מתנות... ובהצלחה בכל מה שתעשי אוהבת המון רנה

S a l i t

New member
מזל טוב לחנוש!!!!!!!!

כפרה עליה איזה נשמה טובה סוכר הילדה סוכר טוב טוב אני הולכת לתקשר אליה

fresh mishmesh

New member
מזל טוב בובה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

סופסוף גם ראיתי אותך במתעניינים...
יומולדת שמייח!

חןןןןן

למרות שאני לא מכירה אותך.. מזל טוב.. ואני רוצה להגיד לך שיש לך שם מאוד יפה.... ואת מזל דגים כמוני!!!!!!1 מזל טוב

למעלה