אולי פספסתי משהו, אבל

גינגית1.

New member
אתה חושב

שנדע את התשובה? עד סופהיום? עוד שעה שעתיים שלוש חמש? בוקר טוב יונתן לוינסון שיהיה לך יום כתום ויפה (שמש יפהפיה שם בחוץ)

actress

New member
טה דה דםםםם הנה התשובה../images/Emo142.gif

או קי אז ככה יונתן לא לדאוג אבא שלך עדיין המנהל אבל בגלל שהוא נעלם ואף 1 לא מוצא אותו אני עוזרת לו כאן אני לא רוצה שיחשוב שהוא לא מנהל הוא עדיין מנהל פה ואני אכן הסגנית ג´ינג´ית הנה עניתי כי התעוררתי עכשיו

actress

New member
תודה תודה תודה../images/Emo24.gif

ברור שאני אהנה כי אני אהבתי את הניהול גם של אורי שהיה כאן ואני באמת מקווה שהוא יחזור נכון יונתן?

שלום שלום

מה נכון? שהוא יחזור (אני לא יודע) או שאהבת את הניהול של אורי( אני חושב שכן) אני לא שאלתי מתוך דאגה אלא מתוך עניין, חשוב שיהיה פה מנהל, או בלי להיות רשמיים, מישהו שיעזור למבקשים, חוץ מזה, ראיתי שהשם שלך מופיע בכחול וחשבתי אולי תגידי לי איך עושים שגם השם שלי יהיה בכחול...
באמת יש שמש בחוץ וזה יום יפה, אבל זה יום אביבי ועכשיו חורף, מה יהיה? ג´נג´ית, למה את גינגית1 ולא ג´ינג´ית? הג´ינג´ית היה תפוס? ולסיכום, יום יפה לכולם, ו actress שיהיה

actress

New member
גם וגם

אני באמת אהבתי את הניהול שלו ואני באמת באמת מקווה שהוא עוד יחזור אני לוחצת עליו באי סי ולוחצת עלייך שתחזיר אותו כל מכתבי התמיכה שאנחנו עשינו פה זה להחזרתו בכל מקרה אני נהפכתי לסגנית מנהלת עד שאורי יחזור אם הוא יחליט לחזור בכל מקרה אני כחולה כמו שאמרת שאני סגנית מנהל ואני בקיצר מחליפה את אורי עד החזרה שלו במידה והוא יחזור ואני רוצה נורא שהוא יחזור ואם נקים הצבעה אני חושבת שברוב מוחץ אורי ינצח אחרי הכל אין אין כמו אורי הוא נעלם וחבל... בכל מקרה תודות רבות על כל הברכות שלכם אני מקווה שאעשה את זה בדרך הכי טובה ואני בטוחה שכולם פה יעזרו לכולם וגם אני אעזור. ושמש יפה צאו לבלות אני יודעת שאני אצא היום לבלות במופע של סי היימן בתאטרון חולון.

גינגית1.

New member
לחץ אי סי מתון כמו שנקרא... ../images/Emo13.gif

ויונתן, ג´ינג´ית1. כי לקחו כבר את הג´ינג´ית ובכלל אחת כמוני יש רק אחת

למעלה