אולי פונדקאית

אולי פונדקאית

אני בת 28 ומאד מעוניינת להיות פונדקאית יש לי ילדים חמודים ואני רווקה אני חושבת שתמיד ידעתי שאני יעשה זאת אני מעוניינת להיות פונדקאית לזוג ללא ילדים {זה לא אגואיסטי???} לא שאני לא מכירה בצורך להביא ילד נוסף... המחשבה כי ישנם נשים שאינן מסוגלות להוליד ילדים נותנת לי את הכוח לעשות זאת אני יודעת שישנם זוג שממתין רק לי ואני יודעת שאני אעשה זאת בשמחה ואפילו בהתרגשות יש לי כמה חששות ולכן אני מעוניינת בתגובתיכם: הסביבה, מה לומר? איך להגיב {ברור לי שכל הסביבה הקרובה תדע את האמת} אך יש את כל ה"עולם" מסביב: הגננות של הילדים, החברים לעבודה ואפילו סתם מכרים מהיום יום,ואני לא מתכוונת לעבור דירה או לעזוב את העבודה לא שאני מתביישת בתהליך הזה, ממש להיפך זה ניראה לי הדבר הכי חשוב שאני יעשה בעולם הזה {אחרי הילדים שלי כמובן} אבל בכל זאת איך מתמודדים עם כל השאלות האלו? האם להיות בקשר עם המשפחה לאחר הלידה??? הרי זה ניראה לי הגיוני לברך בימי הולדת וכו' {והאם המשפחה בכלל תרצה בקשר הזה?} מבחינתי זה יכול להיות תנאי ועל כך יקום ויפול דבר..... האם אפשר לקבוע כי יהיה רק תינוק אחד ולא יותר? אני יודעת שהסכום לא מבוטל בשביל ההורים המיועדים, לכן מה העדיפות דרך מרכז כלשהו או באופן פרטי? הרי סכום התיווך יכול להוות עזרה רבה להורים לאחר הלידה!!! האם עדיף להיות בסביבה הקרובה של הזוג או להיפך למצוא זוג שיחסית מרוחק מאזור מגוריי? בכלל יש המון שאלות וסימני שאלה, אך אני יודעת שבשנת 2007 אני יהיה בהריון ואולי אני ילד לאותם זוג הורים שאני מיועדת להם והם מחכים רק לי..... {"אולי פונדקאית" או בעצם "בקרוב פונדקאית}!!!}

angel Mom

New member
ברוכה הבאה!

בואי ונעשה סדר בדברים:
את בת 28 עם ילדים - ורווקה , את כבר עומדת בכמה מהקריטוריונים החשובים.
כמה ילדים? - לפונדקאית מותר לעבור עד 4 לידות משל עצמה על מנת לשמש פונדקאית.
הסביבה - הסביבה יכולה להיות מאוד אכזרית ומאוד תומכת. הכל תלוי באיך שאת משדרת , ובשלמות שלך עם התהליך. יש את אלה שיגידו לך "איך את מסוגלת למסור ילד שלך???" או את אלה שישאלו " מההההה - שכבת איתו??? " יש את אלה שממש יורידו בפנייך את הכובע - ויש את אלה שממש יזילו דימעה מהמחשבה על מה שאת עושה.
את לא אמורה לעבור דירה - או להפסיק לחיות את חייך - מטרת התהליך היא להשתלב בחייך כרגע ולא להפריע להם!
הגננת והמורה - המקרה שלי - דאגתי ליידע את כולם שלא הולך להיות לנו אח קטן !!! ביקשתי מה"צוות" לא לדבר על הנושא עם בנותיי - עשיתי זאת בעצמי , ויידעתי אותן מתחילה. סיפרתי להם על האם האמיתית - שיש לה פצע בבטן ובכל פעם שיש לה תינוק הוא פשוט נופל! - והיא ביקשה ממני לשמור עליו עד שיגדל. הן קיבלו את זה יפה מאוד ואין עוד שאלות מאז!
המשפחה - כמובן שהם משפחה בהתהוות עד הרגע שאת מעניקה להם את המתנה המושלמת - תינוק
, שאז הם הופכים למשפחה אמיתית עם אמא אבא וילדים.
הקשר איתם - לפי החוק אסור לך ליצור קשר או מגע עם הילד! את הקשר , אם יהיה , אחרי הלידה , רק הם יוכלו ליזום! בהרבה מקרים נשמר הקשר אחרי הלידה.
לא תוכלי לבחור אם ללדת עובר אחד או שניים! - בתהליך ההפרייה מוחזרים לגופך בדרך כלל 2 עוברים יפים ומוכנים להשתרשות. והכל נתון בידיו אם ייקלטו שניהם או רק אחד מהם.
את הסכומים שמקבלת הפונדקאית אשמח להעביר לך במסר.
את העדיפות למרכז תיווך או פרטי , תשאירי להורים! הסכומים שהם מוציאים על התהליך גם ככה לא מבוטלים. כפונדקאית ל"אולי פונדקאית" אני ממליצה לך לעבור את התהליך בצורה מסודרת דרך מרכז תמיכה! במרכז את פוגשת עוד פונדקאיות כמוך , בתחילת התהליך , תוך כדי , בהריון , אחרי לידה , ולפעמים גם כאלה שעושות את זה בפעם השניה. הפגישות האלו מאוד תורמות לנו , לעבור את התהליך בצורה חלקה יותר. ותמיד טוב שיש "צלע שלישית" אם יש איזה קונפליקט בינך לבין ההורים.
הקירבה הגאוגרפית - תלויה בבחירה שלך ובבחירה של הזוג שיצמידו לך! בהצלחה רבה רבה - בכל דרך שתבחרי - ובכל שאלה שיש לך , אנחנו כאן!

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

מאחלת לך שהות נעימה בפורום הנהדר שלנו, אנחנו כאן לכל שאלה, התלבטות, התייעצות. יום נפלא ובהצלחה

יסףשולי

New member
מחשפים אם פונדקאית

לבת 28 שלום, אם את עדיין מעוניינת להיות אם פונדקאית, אשמח שתיצרי איתנו קשר 0503080404 0503080403

למעלה