אולי נעשה................... חידון לחיי האהבה? כל פעם מישהו יענה על החידה ויוסיף חידה משלו.מה דעתכם?
א אורנית-15 New member 8/6/02 #1 אולי נעשה................... חידון לחיי האהבה? כל פעם מישהו יענה על החידה ויוסיף חידה משלו.מה דעתכם?
ק קוסם אונליין New member 8/6/02 #2 חידה.... ../images/Emo168.gif מה כלנית לא רצתה לעשות בחדר של גידי ולמה? זה היה בפרקים הראשונים (יותר נכון, בפרק השני)
חידה.... ../images/Emo168.gif מה כלנית לא רצתה לעשות בחדר של גידי ולמה? זה היה בפרקים הראשונים (יותר נכון, בפרק השני)
א אורנית-15 New member 8/6/02 #3 אווף לא יודעת.......... לא ראיתי את הפרק השני..... אני אנחש:זה קשור ליחסי מין במקרה?
ש שחר שמאוהבת בגידוש New member 8/6/02 #7 אני יודעת! אני יודעת! אני יודעת! היא לא רצתה לעשות איתו סקס בחדר שלו אלא בסלון כי זה יותר מסוכן..... וואי אני מתה על הסצינה הזאתתתתתת
אני יודעת! אני יודעת! אני יודעת! היא לא רצתה לעשות איתו סקס בחדר שלו אלא בסלון כי זה יותר מסוכן..... וואי אני מתה על הסצינה הזאתתתתתת
ק קוסם אונליין New member 8/6/02 #8 נכון../images/Emo70.gif וגם... ../images/Emo168.gif כי היא אמרה ש: "זה קטטטטטטטן (הרול המעצבן שלה) אני רוצה בסלון, זה יותר גדול"
נכון../images/Emo70.gif וגם... ../images/Emo168.gif כי היא אמרה ש: "זה קטטטטטטטן (הרול המעצבן שלה) אני רוצה בסלון, זה יותר גדול"