אולי נחליף ספר....

wisp

New member
אולי נחליף ספר....

אה....סליחה, התכוונתי סקר!
יש לי זוג שעוד לא עשינו.... בכמה פורומים בערך את משתתתף פעיל. למי מהחבורה אמא ואבא שלך דומים (לא חייב זוגות רומח, אפשר גם שילובים)..

../images/Emo72.gif../images/Emo13.gif

סקר 1: די הרבה... רומח, ביטלס, פאנפיקים ודליז (אם כי אני לא כותבת שם הרבה) סקר 2:ההורים שלי לא דומים לחברי הרומח, אבל החברים שלי מאד.. יש לנו ילדים שדומים בול לחבורת הרומח...

O o00

New member
הנה. תשובות. לא?

אני משתתפת וביקרתי בהמוווון. אני קבועה באוף טופיק, פה, אמנות, סופרים צעירים. אורלנדו בלום וג'וני דפ אני נכנסת ומגיבה לדברים חשובות ומשיגה תמונות יפות לציור. ספרים וספרות פעם נכנסתי. ואני מנסה כל מיני פורומים כגון טולקין והארי פוטר ועוד כמה שלא אהבתי.
אף אחד שאני מכירה לא דומה לחבורת הרומח.

avivs

New member
נצ"ש- סיימתי!

את הספר הראשון. בעקרון סיימתי אתמול, אחרי שלושה ימים. והמסקנה היא אחת... אהבתי! אני הולך עוד מעט לקנות את השני.

O o00

New member
מזל טווף! שמחה שאהבת! בינתיים

איזו דמות היא החביבה עליך?

אני חושב

שאחרי רשומות בלבד, ובטח ובטח רק אחרי הראשון, זה עדיין מוקדם מדי בשביל לקבוע דמות אהובה.

SaberTooth

New member
אני לא חושב...

אני, למשל, קבעתי את הדמות האהובה עלי כבר בערך באמצע דמדומי סתיו.

avivs

New member
קניתי את השני!

ראיתי בחנות גם את הדרקונים של הקיץ, נראה לי שזה החלק השלישי רק שלא היה כתוב עליו שום חלק. ובינתיים אני מאוד אוהב את גדיל.

strahd

New member
לא!!!!!!!!!!!!

על תחשוב להסתכל כרגע על הקיץ! זה לא הספר השלישי כי אם הספר השביעי! הספר השלישי הוא דרקונים של שחר האביב, ספר בצבע ירוק. אם תקרא את הקיץ, תהרוס לעצמך את כל הסדרה.

moriabar

New member
סקרים חביבים...

1: אני נמצאת בהרבה פורומים, אבל הכי מצחיק היה שנכנסתי לפורום "חיפושיות", וביקשתי שם שיר של הביטלס, ורק אח"כ קלטתי שזה פורום של המכונית "חיפושית"של "פולסוואגן".... 2: אבא שלי הוא מן "המגן", זה שאימץ את אושה בקיץ, אבל הוא עוד הרבה דברים, אני לא כ"כ יודעת אם אפשר להגדיר אותו רק כ"המגן"... אמא שלי היא....לא יודעת.... ויש לי גם כמה חברות ומורים שהם ממש חברים מהרומח! יש לי ילדה בכיתה שהיא ממש כמו שנורר או כמעט כמו גדיל, שבוע אחד היא התחילה להסתובב עם כפית תלויה על הצוואר,והיא לא קראה ת'ספר, זה היה בדיוק אחרי שסיימתי את קיץ, ואני וחברה שלי(שגם קראה) ממש נשפכנו, ויש לה גם מלא בגדים עם כיסים, והיא נמוכה כזאת ותמיד צוחקת, וגם ממש מתנהגת כמו קנדר.... ויש לי אם בית שהיא ממש כמו בופו....

שיר של הביטלס..../images/Emo72.gif

תוכלי למצוא אצלי! וגם אני הרבה פעמים טעיתי ונכנסתי לפורום חיפושיות במקום לפורום ביטלס.. פורום ביטלס מופיע באות "ה", יענו "הביטלס". די אידיוטי לא?

Laguna MIF

New member
אוה....../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אמא שלי היא ממש כמו טיקה-היא אוהבת לבשל כל מיני דברים ותמיד מנסה מתכונים חדשים(אני ממציאה כאב בטן בתנאים כאלה-אבל בסה"כהיא מבשלת ממש טוב!) או שהיא כמו לאורנה(המנהיגה הזהובה)כשאנחנו באים לסבתא וסבא אמא שלי מתחילה להפוך את הבית ולפקד על כולם.... אבא שלי-מאיפה לי לדעת????? בכלל לא פגשתי אותו-המנוול הזה!!! לא סובלת אותו!!!!!
-סליחה על ההיתפרצות....

avivs

New member
אוקיי!

מתרחק מהקיץ. אז זה מתחיל מהסתיו, אז החורף, אחר כך אני באביב (שזהו גם שמי) ולאן אני פונה משם?

SaberTooth

New member
לספר בשם "עת התאומים"...

אחריו "מלחמת התאומים", אחריו "מבחן התאומים" ורק אחריו "דרוקנים של להבת קיץ".

avivs

New member
תודה רבה!

אני מקווה שאני אמצע את אלה בסיפריות... כי כבר אין לי כסף. באמת תודה.

למעלה