אולי משהי יודעת

איילת 411

New member
אולי משהי יודעת

הגשתי תביעת נכות לביטוח לאומי בעקבות האנדומטריוזיס הם דחו את התביעה.
אך עכשיו עברתי את הניתוח ואני רוצה להגיש שוב, כלומר לערער.
אולי יש משהי שיכולה לעזור לי להסביר לי אייך לעשות זאת.

דבר נוסף עברתי את הניתוח לפני כחודש, המחזור הראשון שקיבלתי היה מאוד קשה אך לצערי בנוסף לזה כמה ימים אחרי הביוץ
התחלתי לדמם מעין לכלוך מעצבן כזה כמו שהיה לי לפני הניתוח.
חשבתי שהניתוח אמור לפתור את זה, למה זה קורה לי שוב.
האם משהי חוותה זאת?
אני רוצה לנצל את החלון אחרי הניתוח כדי להרות רק שה ממש מייאש.

תודה

זואילי

New member
באסה

אבל בתכל'ס, רק אחוזי אנדו לא יתנו כלום. כי זה רק 20%.
אם יש פגיעה בעוד איברים ו/או מערכות ועם בדיקות שמאששות את זה - אז כבר אפשר לקבל עוד אחוזים.

לגבי התופעה הזאת של הביוץ.. לא מכירה.

בדקו לך מעבר צבע בניתוח?
עשיתם בדיקת זרע?
כדאי למקסם כל נסיון עכשיו. להיבדק שניכם בקטע של פריון, ולבקש מהרופא שיתן לך מעקב זקיקים כדי שלא תעבדו על "עיוור"..

איילת 411

New member
אני מקווה

בגלל זה אני רוצה להגיש ערעור ולהציג את המסמכים של הניתוח שעברתי.

כן ד"ר סוריאנו בדק מעבר צבע ובחצצורה השמאלית לא היה אז הוא הוציא אותה ,אך צד ימין עכשיו אחרי הניתוח תקין.

אני בטיפולי פוריות מעל 3 שנים, אני אנסה להחזיר מוקפאים שיש לי כדיי למקסם את הנסיון.

זואילי

New member
תבקשי את דוח הניתוח

אל תסתפקי רק בדף השיחרור מהאישפוז עם המידע.
גם שיהיה כתוב בבירור על כריתת חצוצרה.
תבקשי מסוריאנו שיכתוב מכתב לבט"ל ויספר על מצבך.
תדווחי על בעיות פריון וזה שעשית טיפולים. על עקרות מקבלים 30%.

עדיין לא חושבת שזה יקנה לך זכאות לקצבה אבל כן יש כאן כבר אחוזים שעלו...
ואין לי מושג מה זה נותן מבחינת זכויות.

בהצלחה עם המוקפאים

גיגי351

New member
תביעות לביטוח לאומי

היי איילת
לגבי הגשת עירעור על תביעה שנידחתה אני יודעת שיש חברות מסויימות שעוסקות בזה...בהגשת תביעה או עירעור בצורה מסודרת עם עורך דין מטעמם , הם מארגנים את כל המסמכים ועוזרים לייצג אותך בביטוח הלאומי. בתמורה לשירות שלהם הם לוקחים אחוזים כמובן.
לא ממש זוכרת את השמות של החברות שעוסקות בכך...אבל אם תקישי בגוגל "הגשת תביעות לביטוח לאומי ע"י יצוג עורך דין" או משהו בסיגנון...אני מאמינה שתמצאי. אני בכל אופן אנסה לברר לך לגבי החברות הספציפיות שמתעסקות בזה..
ועוד משהו נוסף: קחי בחשבון שברוב המקרים כמעט כמעט כל תביעה ראשונה שמגישים בביטוח לאומי היא נידחת,וכמעט תמיד צריך להגיש עירעור כך שאל תתייאשי וכנראה עוד יש לך סיכוי לקבל אחוזים ו או קיצבה.

איילת 411

New member
ביטוח לאומי

פסק לי 10% נכות אך מכיוון שאחוז זה כה שולי זה נחשב מבחינתם כדחיה של התביעה.
עכשיו יש לי את תוצאות הניתוח ולכן אני רוצה להגיש ערעור.

זואילי

New member
תוסיפי מכתב משלך

תתארי את היומיום שלך ואיך המחלה פגעה בך, גופנית ומבחינת איכות החיים.
תזכירי שם שידוע (!!!) שאחוזים על אנדומטריוזיס הם 20% ולא 10% כפי שהם טוענים.
תכתבי ותסבי את תשומת ליבם לימי מחלה שלקחת מהעבודה - על אישפוזים, ניתוח, ימי ווסת , ימי טיפולים ועוד ועוד.

תרשמי כאן במנוע החיפוש - ספר המחלות בט"ל - פעם שמתי לזה קישור.
תחפשי שם את הסעיפים שקשורים בגניקולוגיה וכו'.

ולפני שאת מגישה להם את הערעור - תבדקי טוב טוב עם עצמך אם משהו פיספסת. (כי הנה, עכשיו סיפרת על פריון שלא הזכרת קודם. כל פרט חשוב!).

תגבי כל פגיעה במכתב מרופא (אני הגשתי מכתב מסוריאנו, מכתב מרופא משפחה, מכתב מכירורג, מכתב מאורולוג).

בקיצור - תגישי לכם אך ורק ערימות על גבי ערימות של ניירת כולל המכתב האישי שלך.
תהיי סופר מוכנה וערוכה כשאת מגישה להם את הערעור.

איילת 411

New member
כשהגשתי את התביעה

צרפתי גם מכתב אישי.
הגניקולוג שנפגשתי איתו בוועדה פשוט היה מעצבן, לא עניין אותו שאני מעל 3 שנים בטיפולי פוריות
סיפרתי לו שעברתי כ"כ הרבה 5 שאיבות , 14 החזרות ,30 עוברים ולא נקלטתי פעם אחת.
אמרתי לו שאני סובלת מכאבים שאיכות החיים שלי נפגעה בעקבות האנדומטריוזיס שאני סובלת מהמחלה כמה שנים טובות עד
שאיבחנו אותה.
שנאלצתי להעדר רבות מהעבודה ועוד.
וכל מה שהיה לו להגיד זה שלעיוורים מגיע ולי לא.
ועניתי לו שכל מקרה לגופו.
הוא פשוט היה רע והכי גרוע שהוא בעצמו רופא פוריות, הוא פשוט לא היה אנושי.

זואילי

New member
ממש מצטערת לשמוע

היכן התקיימה הועדה?
והאם לא ישבת קודם עם רופא כללי (או מה שזה לא יהיה)?
והאם לא היית אח"כ אצל עו"ס?

ממש מכעיס שזה מה שאמר לך רופא פוריות.
גם אני ישבתי עם איזה גניקולוג, לא זוכרת כבר מי הוא היה ואם עסק בפריון או לא, אבל הוא קיבל את התיק שלי אחרי שרופאה אחרת (אני חושבת שהיא היתה פנימאית) ישבה איתי קודם ומילאה המון דפים והיא ביקשה שיראה אותי גם גניקולוג. קראו לו במיוחד. הוא היה גם לא סימפטי. אבל קרא כל מה שהקודמת כתבה ובקושי דיבר. אז שלפתי לו את קלסר הטיפולים שלי והכרחתי אותו לראות את דוחות המעבדה ותוך כדי להסביר לו שהאנדו פגע לי באיכות הביציות.. (הן בהחלט היו עם מראה לא תקין). אז הוא וידא שאכן רשמו לי אנדו ועקרות וחתם.
אני חושבת שהוא ממש לא התרשם מהמצב אליו הגעתי. אבל הכל כבר היה כתוב... והוא היה רק צריך להוסיף עוד חתימה.
אח"כ העו"סית השלימה את חוות דעתה וכתבה שהיא ממליצה על נכות.
(אבל במקרה שלי היו עוד אקסטרות - סטומה, פיסטולה, ופגיעה עצבית בשלפוחית השתן) - אז היו לי אחוזים גבוהים בטוטאל. גם של נכות רפואית וגם של אי כושר. לכן אושרה לי גם קיצבה.

אולי, ואם את כבר בעניין של עירעור, כן כדאי להתייעץ עם עו"ד. נראה לי עדיף על החברות שעוסקות בזה. (יש את החברה המפורסמת שיש לה גם פירסומות ברדיו. שתמיד בסופן הקריין אומר בספיד - הייעוץ איננו משפטי... אני אישית לא הייתי פונה אליהם. אם כבר, אז לעו"ד שמבין בתחום).
היה אמור להיות כאן אירוח של מישהו בעניין. תבקשי מפז את הטלפון שלו, אולי כדאי להתייעץ איתו. (אני אישית לא מכירה אותו אז לא יודעת עד כמה הוא מומחה לעניין ולא יכולה להמליץ. אבל שווה לנסות אם אין לך כתובת אחרת לברר).

פז08

New member
הי איילת

בעוד כשבוע נארח עו"ד מומחה בתחום,מציעה שתשמרי את השאלה לאירוח....

למעלה